Επίσκεψη σε γυμνάσια από τους Φοίνικες Πατρών και την Α.Ε.Κ. Τρίπολης

Panellinia Sxolikou_Foinikes_1Δημοσιοποιήθηκαν κι άλλα events σε σχολεία για την επιτραπέζια αντισφαίριση με την ευκαιρία της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Panellinia Sxolikou_Foinikes_2Αθλητισμού. Το γυμνάσιο του Αρσακείου Πατρών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την καθιερωμένη μέρα,  προσκάλεσε τους Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών ώστε να παρουσιάσουν το ολυμπιακό άθλημα. Η παρουσίαση είχε διάρκεια περίπου 40 λεπτών για κάθε τάξη. Περιλάμβανε επίδειξη από το μέλος της εθνικής κορασίδων Βασιλική Ηλιοπούλου και από τον πανελληνίως διακεκριμένο παίδα Αλέξανδρο Μαργαρίτη, ενώ ο προπονητής του συλλόγου Φίλιππος Φιλιππακόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία της άθλησης, στην τεχνική του αθλήματος, στις διακρίσεις της εθνικής μας ομάδας ανδρών, αλλά και των Φοινίκων.

Ο προπονητής ανέλυσε με γλαφυρότητα τα βασικά στοιχεία του αθλήματος και απάντησε στις απορίες των νεαρών μαθητών και μαθητριών. Αυτό, σε συνδυασμό με την παρουσία των δύο κορυφαίων αθλητών στην ηλικιακή τους κατηγορία δημιούργησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους επιβλέποντες καθηγητές, αλλά και στα παιδιά του σχολείου, που εξέφραζαν το θαυμασμό τους με συνεχή χειροκροτήματα.

Panellinia Sxoliki_Tripoli_Mitsriotion_GimnasioΣτην Τρίπολη το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της τοπικής Α.Ε.Κ. εκπροσωπήθηκε σε εκδήλωση στο 1ο γυμνάσιο της πόλης. Η διεύθυνση του σχολείου απηύθυνε πρόσκληση στην Α.Ε.Κ. να επισκεφτεί το πρωί της Τρίτης την εγκατάσταση και να γνωρίσει το άθλημα στα παιδιά κι εκείνη ανταποκρίθηκε με τον προπονητή του τμήματος Γιάννη Λεμπέκο και τον αθλητή Κωνσταντίνο Μιγγίνα. Η αντιπροσωπεία της Α.Ε.Κ. έδειξε στους μαθητές τις βασικές τεχνικές του αθλήματος, έδωσε πληροφορίες και τους πρόσφερε και τη δυνατότητα του παιχνιδιού για λίγα λεπτά. Στο πέρας της εκδήλωσης το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Α.Ε.Κ. Τρίπολης ευχαρίστησε θερμά για τη ζέστη φιλοξενία τόσο από τους καθηγητές όσο και από τους μαθητές του σχολείου.  

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped