Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Διπλή εκδήλωση από τον Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Panellinia Sxoliki_Athitismou_Rethimno_1Δύο μίνι εκδηλώσεις με την επιτραπέζια αντισφαίριση έγιναν στο Ρέθυμνο με την ευκαιρία της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και τις Panellinia Sxoliki_Athitismou_Rethimno_2οργάνωσε ο νεοσύστατος (και ήδη πολύ δραστήριος) Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ρεθύμνου. Η καθιερωμένη μέρα είναι η 2α Οκτωβρίου και οι συναντήσεις με παιδιά, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα, έγιναν ανήμερα και την περασμένη Παρασκευή.

Τη Δευτέρα ο Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου βρέθηκε στο μουσικό σχολείο της πόλης και παρουσίασε την επιτραπέζια αντισφαίριση σε περισσότερα από 300 παιδιά. Με επικεφαλής τον προπονητή Σπύρο Κιούφη έκανε επίδειξη με νεαρούς αθλητές του σωματείου κι έδωσε τις βασικές πληροφορίες για το ολυμπιακό άθλημα. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και τις δυνάμεις τους με τη ρακέτα.

Την Παρασκευή ο Ο.Ε.Α Ρεθύμνου οργάνωσε ανάλογη εκδήλωση στο 14ο  δημοτικό σχολείο της πόλης. Το πρόγραμμα ήταν παρόμοιο και το παρακολούθησαν περίπου 100 παιδιά. Ήρθαν για λίγο σε επαφή με το άθλημα και ψυχαγωγήθηκαν. 

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped