Διπλή εκδήλωση από τον Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Panellinia Sxoliki_Athitismou_Rethimno_1Δύο μίνι εκδηλώσεις με την επιτραπέζια αντισφαίριση έγιναν στο Ρέθυμνο με την ευκαιρία της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού και τις Panellinia Sxoliki_Athitismou_Rethimno_2οργάνωσε ο νεοσύστατος (και ήδη πολύ δραστήριος) Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ρεθύμνου. Η καθιερωμένη μέρα είναι η 2α Οκτωβρίου και οι συναντήσεις με παιδιά, ώστε να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα, έγιναν ανήμερα και την περασμένη Παρασκευή.

Τη Δευτέρα ο Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου βρέθηκε στο μουσικό σχολείο της πόλης και παρουσίασε την επιτραπέζια αντισφαίριση σε περισσότερα από 300 παιδιά. Με επικεφαλής τον προπονητή Σπύρο Κιούφη έκανε επίδειξη με νεαρούς αθλητές του σωματείου κι έδωσε τις βασικές πληροφορίες για το ολυμπιακό άθλημα. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και τις δυνάμεις τους με τη ρακέτα.

Την Παρασκευή ο Ο.Ε.Α Ρεθύμνου οργάνωσε ανάλογη εκδήλωση στο 14ο  δημοτικό σχολείο της πόλης. Το πρόγραμμα ήταν παρόμοιο και το παρακολούθησαν περίπου 100 παιδιά. Ήρθαν για λίγο σε επαφή με το άθλημα και ψυχαγωγήθηκαν. 

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped