Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Με το scoreboard στον …τοίχο ο ΑΛΦΑ Καλλιθέας

Alpha projectoras_score_2Όταν υπάρχει φαντασία και μεράκι μπορεί μία απλή εικόνα να γίνει ελκυστικότερη. Οι μεταδόσεις αγώνων στο ίντερνετ, live ή Alpha projectoras_diplo_4μαγνητοσκοπημένες, είναι συνηθισμένες πια και στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Στον Α.Σ. ΑΛΦΑ Καλλιθέας μεταδίδουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους στην Α΄Αττικής ανδρών (καθώς οι γυναίκες μετέχουν στην 1η κατηγορία, όπου οι αγώνες γίνονται συγκεντρωτικά) και είχαν την ιδέα να ενημερώνουν μ’ έναν διαφορετικό τρόπο για τα σκορ του εκάστοτε παιχνιδιού. Έφτιαξαν πρόσφατα ένα scoreboard, που προβάλλεται με projector στον τοίχο και βλέπουν από εκεί το σκορ οι επισκέπτες του διαδικτύου, όπως και οι παρόντες στα ματς. Η σχετική κίνηση (που γίνεται και στους αγώνες της ομάδας βετεράνων του ΑΛΦΑ) ελέγχεται από λαπ τοπ.

Alpha projectoras_1Οι υπεύθυνοι του σωματείου πρόσθεσαν και τηλεόραση στο αγωνιστικό τραπέζι της αίθουσας τους, αυτό με την επένδυση, όπου προβάλλονται πληροφορίες για το ματς, παραδείγματος χάρη το σκορ, οι αθλητές που αγωνίζονται εκείνη τη στιγμή, τα timeout και άλλα. Ο πρόεδρος του ΑΛΦΑ Θανάσης Δελαρόκας, που σκέφτηκε και υλοποίησε αυτή την ξεχωριστή παρουσίαση, έστειλε στην ομοσπονδία τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες.

images stiga logoimages genesislogo

images gpsports logosite των open 2016-2017
images web

site των open   2017-2018images online site

Κληρώσεις - Αποτελέσματα

Διάφορα νέα

Σύστημα Online Δηλώσεων

Κάντε κλικ εδώ για να μεταφερθείτε στην ver. 2 του συστήματος online δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Είσοδοςgpsport zeusimages genesislogo

stiga-728-looped