Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στον γύρο των «32» των ατομικών αγωνισμάτων αποκλείστηκαν στην Μπρατισλάβα Παπαδημητρίου και Γραμματοπούλου

Slovak 2017_Grammatopoulou

Slovak 2017_GrammatopoulouΜε πλασάρισμα στις θέσεις 17-32 των ατομικών αγωνισμάτων ολοκληρώθηκε η ελληνική συμμετοχή στο όπεν παίδων-κορασίδων της Slovak 2017_PapadimitriouΣλοβακίας, που έγινε στην Μπρατισλάβα. Τόσο η Μαλαματένια Παπαδημητρίου όσο και η Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου αποκλείστηκαν στον 2ο γύρο του απλού κορασίδων, ενώ επίσης στις «32» σταμάτησε η πορεία τους στο διπλό κορασίδων. Στο απλό είχαν περάσει στο κυρίως ταμπλό με την 1η θέση από τους ομίλους τους και είχαν bye στον 1ο γύρο. Στο διπλό, όπου υπήρχε από την αρχή το νοκ άουτ σύστημα, προχώρησαν επίσης χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο και οριακά έχασαν την ευκαιρία να μπουν στη 16άδα. Οι αθλήτριες του Γ.Α.Ο. Πειραιά έδωσαν στην Μπρατισλάβα μία σειρά από δυνατά παιχνίδια, τα οποία προσφέρονταν για χρήσιμα συμπεράσματα και φυσικά το βασικό τους κέρδος ήταν η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο ομαδικό κορασίδων. Στην τεχνική καθοδήγηση είχαν τη Λάουρα Νικουλάε.

Με το πλεονέκτημα της πρόκρισης από τους ομίλους με πρωτιά τα κορίτσια προχώρησαν χωρίς αγώνα στον 2ο γύρο του απλού. Εκεί όμως, συνάντησαν πολύ αξιόλογες αθλήτριες. Η Παπαδημητρίου έχασε από την Καταρίνα Βέτζελ από τη Νορβηγία με 3-0 σετ (7-11, 11-13, 8-11) και η Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου από την Ουκρανή Βαλέρια Ιβάκιν με το ίδιο σκορ (7-11, 12-14, 4-11).

Στο διπλό κορασίδων τα κορίτσια είναι νούμερο 7 και περνάνε απευθείας στον 2ο γύρο. Στις «32» θα συναντήσουν τις νικήτριες από τον αγώνα Σαρλότ Λουτζ/Σοφία Ρέι (Γαλλία)-Μόρα Άρβιντσον/Χάνα Χόλγκερσον (Σουηδία). Ο αγώνας γίνεται το πρωί της Κυριακής.

Στο διπλό κορασίδων οι πρωταθλήτριες Ελλάδας του αγωνίσματος  κλήθηκαν ν’ αντιμετωπίσουν στον 2ο γύρο τις Γαλλίδες Σαρλότ Λουτζ/Σοφία Ρέι. Το ματς ήταν απόλυτα ισορροπημένο, είχε διακυμάνσεις και στο τέλος ανέδειξε νικήτριες τις αθλήτριες από τη Γαλλία στην παράταση του 5ου σετ (11-7, 7-11, 9-11, 14-12, 10-12). Να προστεθεί ότι Λουτζ και Ρέι σημείωσαν ακόμα δύο νίκες και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα.

 

* Η Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (αριστερά) και η Παπαδημητρίου σε αγωνιστικά στιγμιότυπα από το photo gallery της I.T.T.F.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ