Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Οριστικοποιήθηκε η αποστολή για το διεθνές τουρνουά της Κύπρου

Fotiadou panigiriko

Fotiadou panigirikoΠέντε αθλήτριες και 4 αθλητές θα συγκροτήσουν τελικά την ελληνική αποστολή για το ετήσιο διεθνές τουρνουά της Κύπρου. Η καθιερωμένη Giannoutsosαθλητική εκδήλωση θα γίνει στη Λευκωσία από τις 17 έως τις 19 Νοεμβρίου και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αφορά στις μικρές κατηγορίες και όχι εκείνες των ανδρών και των γυναικών. Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανακοίνωσε την οριστικοποίηση της αποστολής, η οποία σε σχέση με τις αρχικές προσκλήσεις προς τους αθλητές, έχει μία προσθήκη. Μετά την επιβεβαίωση των συμμετοχών από τα σωματεία, στη Μεγαλόνησο θ’ αγωνιστούν οι νεάνιδες Ιωάννα Γερασιμάτου (αθλήτρια του Α.Ο. Ταταύλα), Ελισάβετ Τέρπου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.), οι κορασίδες Αικατερίνη Φραγκάκη (Α.Ο. Ελληνικού), Χρυσή Φωτιάδου (Ο.Ε.Α. Φλώρινας), Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη (Ο.Α. Χανίων) και οι παίδες Ιάκωβος Αϊβατίδης (Α.Ο. Δ.Α.Ο. Ταύρου), Παναγιώτης Αδριανός (Γ.Α.Ο. Πειραιά), Αλέξανδρος Μαδέσης (Α.Ο. Δ.Α.Ο Ταύρου), Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος (Γ.Α.Ο. Πειραιά).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση (αναλυτικά στο σάιτ της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., στο λινκ https://www.httf.gr/images/anak/anak_sygrotisi_open_cyp2017.pdf) οι δύο πρώτοι αθλητές υπολογίζονται για την εφηβική κατηγορία του τουρνουά, ενώ το νέο πρόσωπο είναι η Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη με την ομοσπονδία να κάνει σχετική διευκρίνηση. Επίσης, η Τεχνική Επιτροπή θ’ ανακοινώσει νέες ημερομηνίες για τους αγώνες πρωταθλήματος, που είχαν στις ίδιες ημέρες οι ομάδες των προαναφερόμενων αθλητών.    

Για την επιπλέον επιλογή της αθλήτριας Παναγιώτας Κοτζαμιχάλη η Επιτροπή Προπονητών διευκρίνισε: «Ο Εθνικός Ομοσπονδιακός Προπονητής εισηγήθηκε να συμπεριληφθούν στην αποστολή τόσο η Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη του ΟΑ Χανίων όσο και η Χρυσή Φωτιάδου του ΟΕΑ Φλώρινας επειδή και οι δύο αθλήτριες προέρχονται από σωματεία της περιφέρειας, είναι αγωνιστικά ικανές και αμφότερες αξίζουν επιβράβευση. Η Επιτροπή Προπονητών έκρινε ότι κάθε διαφορετική λύση θα προκαλούσε αρνητικά συναισθήματα και στις δύο αθλήτριες. Η Χρυσή Φωτιάδου επίσημα κλήθηκε να συμμετάσχει στο Όπεν Κύπρου και λίγες ημέρες πριν την κλήση αυτή, είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό κορασίδων του σερβικού ITTF World Junior Circuit. Η Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη κακώς δεν κλήθηκε αφού έχει διαφορά βαθμών RL μόλις 0,2 χιλιοστών από την επίσης κληθείσα Αικατερίνη Φραγκάκη. Η αδιαφορία, η στείρα εμμονή, η ανησυχία για πιθανή είσπραξη αρνητικής κριτικής, η απουσία ενσυναίσθησης, η έλλειψη αισθήματος δικαίου, η λήψη αποφάσεων από φόβο δημιουργίας «κακού προηγούμενου», δεν αρμόζουν στην Επιτροπή Προπονητών της δικής μας Ομοσπονδίας».

 

* Στις φωτό η Χρυσή Φωτιάδου και ο Σωκράτης Γιαννούτσος

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ