Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δυνατό αγωνιστικό διήμερο και με live streaming στην Α1 κατηγορία

Riniotis-Manousof

Riniotis-ManousofΜε ελκυστική από κάθε άποψη εικόνα θα συνεχιστεί αυτό το Σαββατοκύριακο, στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, η δράση στην Α1 εθνική κατηγορία. Στους άνδρες θα ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος με τη διεξαγωγή τριών αγωνιστικών και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ντέρμπι για τον τίτλο σε κάθε μία από αυτές! Στις γυναίκες έρχονται για την 4η, την 5η και την 6η αγωνιστική ματς με σημασία για τις υψηλές ή τις χαμηλές βαθμολογικές θέσεις και δεσπόζει η κυριακάτικη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τις Σάρισες Φλώρινας. Δίπλα στους σπουδαίους Έλληνες πρωταθλητές θα χαρίσουν συγκινήσεις πολλοί ξένοι αθλητές κι αθλήτριες, το φίλαθλο κοινό θα έχει έντονη παρουσία, ενώ οι ζωντανές μεταδόσεις στο διαδίκτυο, που κανόνισε γι’ αυτό το διήμερο η Ε.Φ.Ο.Επ.Α., θα συμπληρώσουν το ξεχωριστό σκηνικό! Την παραγωγή θα κάνει με δύο κάμερες και σε ποιότητα HD η ιστοσελίδα Sportshero. Θα μεταδώσει τουλάχιστον ένα ματς σε κάθε ωράριο. Τα παιχνίδια θα έχουν περιγραφή, ενώ θα γίνουν και ρεπορτάζ με δηλώσεις πρωταγωνιστών. Το λινκ για το live streaming του Σαββάτου είναι https://www.youtube.com/watch?v=otdVhlPhXCM και για το livestreaming της Κυριακής https://www.youtube.com/watch?v=TcIfdgnfXiE. Στο τραπέζι 5 ορίστηκαν και θα έχουν απευθείας μετάδοση οι αγώνες της Α1 ανδρών Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Α.Ο. Ταταύλα (11:00) και Φιλία Ορεστιάδας-Ο.Α. Χανίων (14:00) αύριο και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός την Κυριακή (10:00). Παρακάτω θα δείτε τα τρία ματς, που ορίστηκαν στο επίσης «τηλεοπτικό» τραπέζι 6 και θα συμπεριληφθούν στην πορεία στη ζωντανή μετάδοση, αν στο μεταξύ έχει τελειώσει ο αγώνας του ίδιου ωραρίου, που διεξάγεται στο τραπέζι 5.

Το πρόγραμμα στα «τηλεοπτικά» τραπέζια:

Το Σάββατο στις 11:00:

ΑΝΔΡΕΣ: Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Α.Ο. Ταταύλα           Τραπέζι 5

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Α.Ο. Ταταύλα-Φοίνικας Πειραιά            Τραπέζι 6

Το Σάββατο στις 14:00:

ΑΝΔΡΕΣ: Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας-Ο.Α. Χανίων         Τραπέζι 5

ΑΝΔΡΕΣ: Α.Ο. Ταταύλα-Παναθηναϊκός Α.Ο.         Τραπέζι 6

Την Κυριακή στις 10:00:

ΑΝΔΡΕΣ: Παναθηναϊκός Α.Ο.-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.   Τραπέζι 5

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Σάρισες Φλώρινας-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  Τραπέζι 6

Στους άνδρες θα διεξαχθούν η 7η, η 8η και η 9η αγωνιστική και το πρόγραμμα είναι γεμάτο από αμφίρροπα παιχνίδια και όχι μόνο για τις πρώτες θέσεις. Αύριο το πρωί κατ’ αρχάς διεξάγεται το παραδοσιακό ντέρμπι του Α.Σ. Πέρα με τον Α.Ο. Ταταύλα, οι οποίοι ως γνωστόν, προπονούνται στο ίδιο γυμναστήριο στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο. Τα αήττητα Ταταύλα θα στερηθούν το Σαββατοκύριακο τις υπηρεσίες του Πορτογάλου Ένιο Μέντες, που αδυνατούσε να έρθει Αθήνα λόγω αγώνων και στην Ισπανία. Ο έτερος ξένος της ομάδας, ο Βούλγαρος Τεοντόρ Αλεξαντρόφ θα είναι παρών. Το Πέρα, που έχει μία ήττα προς το παρόν, αναμένεται να ενισχυθεί με τον Σέρβο Μάρκο Γέφτοβιτς και με τον Βούλγαρο Ντένισλαβ Κοτζαμπάσεφ. Πολύ σημαντικό στη διεκδίκηση της απευθείας παραμονής είναι και το παιχνίδι του Άρη Νικαίας με το Ελληνικό. 

Στο δεύτερο ωράριο της ημέρας έρχονται δύο αγώνες μεταξύ των ομάδων της πρώτης 4άδας. Ο Α.Ο. Ταταύλα συναντά τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο οδηγούν μαζί την κούρσα του πρωταθλήματος. Με αμιγώς ελληνική σύνθεση οι «πράσινοι» έχουν καταφέρει μέχρι αυτή τη στιγμή και το Κύπελλο Αττικής να κατακτήσουν και στο ντέρμπι με το Πέρα Αθηνών να βγουν νικητές. Επίσης στις 14:00 αύριο συναντώνται ο Ολυμπιακός με το Πέρα, οι δύο ομάδες, που παίρνουν τα πρωταθλήματα την τελευταία 6ετία και τώρα ισοβαθμούν στην 3η θέση. Το πειραϊκό σωματείο πρόκειται να έχει στη σύνθεσή του τον Σουηδό Σιμόν Άρβιντσον. Ζωηρό ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση των δύο εκπροσώπων της Περιφέρειας. Κοντράρονται η Φιλία Ορεστιάδας και ο Ο.Α. Χανίων, οι οποίοι στηριζόμενοι σε καλές ελληνικές τριάδες κοιτάζουν ν’ αποφύγουν την περιπέτεια των μπαράζ. Την πρώτη νίκη του εξάλλου, αναζητά ακόμα ο Α.Ο. Πεύκης και θα τη διεκδικήσει κόντρα στον Άρη Νικαίας.

Και την Κυριακή, στο κλείσιμο του 1ου γύρου, ξεχωρίζει φυσικά το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, που κλασικά και σε οποιοδήποτε άθλημα αποκτά ξεχωριστή διάσταση για το φίλαθλο κοινό. Οι ομάδες είχαν συναντηθεί και στον τελικό του Κυπέλλου Αττικής, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 4-1, όμως ο Ολυμπιακός είχε αγωνιστεί με  ελλείψεις. Το δικό τους χρώμα θα δώσουν θερμοί υποστηρικτές και των δύο ομάδων, που θα βρεθούν στις εξέδρες της ομοσπονδιακής αίθουσας και όλοι οι φίλοι του αθλήματος περιμένουν ντέρμπι σε φίλαθλα πλαίσια και με ζεστή ατμόσφαιρα.

Στην Α1 γυναικών η σπουδαιότερη αναμέτρηση γίνεται την Κυριακή στις 10:00 όταν θα …διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι Σάρισες και ο Ολυμπιακός. Έπειτα από τρεις αγωνιστικές η ομάδα της Φλώρινας προπορεύεται αήττητη μαζί με τον Δ.Α.Ο.Τ.. Μετά τη Βουλγάρα Νέλι Τουσλέκοβα, που έκανε τον Οκτώβριο το ντεμπούτο της, αυτό το διήμερο θα εμφανίσει και τη Ρουμάνα Ροξάνα Ιστράτε. Κάτι ανάλογο θα γίνει και με τον Ολυμπιακό, όπου μετά τους πρώτους αγώνες της Σουηδέζας Άνι Γιόχανσον θα ντεμπουτάρει και η Σλοβένα Άλεξ Γκάλιτς. Υπολογίζοντας και τη μεγάλη ποιότητα των Ελληνίδων αθλητριών των δύο ομάδων όλα δείχνουν ότι προμηνύεται αμφίρροπος και θεαματικός αγώνας. Το Σάββατο αμφότεροι θα συναντήσουν τη Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης κι ακόμα ο Ολυμπιακός θα κληθεί να προσέξει ιδιαίτερα το παιχνίδι με το Πέρα Αθηνών, ενώ οι Σάρισες έχουν ν’ αντιμετωπίσουν τη συνολικά καλή ομάδα του Φοίνικα Πειραιά.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας Δ.Α.Ο. Ταύρου είναι το φαβορί για να προσθέσει άλλους 6 πόντους στο ενεργητικό του, αλλά τον περιμένουν παιχνίδια, που δεν μπορεί να πάρει αψήφιστα. Το Σάββατο συναντά τον ΑΛΦΑ Καλλιθέας, που στηρίζεται και σε Βουλγάρες αθλήτριες (Ανέλια Κάροβα, Ελίτσα Ζαμφίροβα) και τα Ταταύλα, τα οποία θα ήθελαν ν’ ασκήσουν πίεση με τη Βουλγάρα Ντετελίνα Πέτροβα και την Ιωάννα Γερασιμάτου. Το πρωί της Κυριακής ο Δ.Α.Ο.Τ. αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Πειραιά, όπου η Γαλλίδα Μαρίν Ζαναρντί άφησε καλές εντυπώσεις στο πρώτο αγωνιστικό διήμερο.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον τέλος, έχουν οι αγώνες του Πέρα Αθηνών με τον ΑΛΦΑ, (ισοβαθμούν στην 5η θέση και κυνηγούν την παραμονή), του 3ου της κατάταξης Φοίνικα Πειραιά με τα Ταταύλα το Σάββατο, καθώς και της ουραγού Χ.Α.Ν.Θ. με τον ΑΛΦΑ την Κυριακή. Αύριο και μεθαύριο συνεχίζονται και τα διασυλλογικά πρωταθλήματα της Β΄Εθνικής και των τοπικών κατηγοριών

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου στην Α1:

Στους άνδρες:

Το Σάββατο στις 11:00:

Ο.Α. Χανίων-Ολυμπιακός

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Α.Ο. Ταταύλα

Παναθηναϊκός Α.Ο.-Α.Ο. Πεύκης

Άρης Νικαίας-Α.Ο. Ελληνικού

Ρεπό η Φιλία Ορεστιάδας

Το Σάββατο στις 14:00:

Α.Ο. Πεύκης-Άρης Νικαίας

Α.Ο. Ταταύλα-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Φιλία Ορεστιάδας-Ο.Α. Χανίων

Ρεπό ο Α.Ο. Ελληνικού

Την Κυριακή στις 10:00:

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Φιλία Ορεστιάδας

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Α.Ο. Ελληνικού-Α.Ο. Πεύκης

Άρης Νικαίας-Α.Ο. Ταταύλα

Ρεπό ο Ο.Α. Χανίων

Στις γυναίκες:

Το Σάββατο στις 11:00:

Σάρισες Φλώρινας-Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Πέρα Αθηνών

ΑΛΦΑ Καλλιθέας-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Α.Ο. Ταταύλα-Φοίνικας Πειραιά

Το Σάββατο στις 14:00:

Φοίνικας Πειραιά-Σάρισες Φλώρινας

Δ.Α.Ο. Ταύρου-Α.Ο. Ταταύλα

Α.Σ. Πέρα Αθηνών-ΑΛΦΑ Καλλιθέας

Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης-Ολυμπιακός

Την Κυριακή στις 10:00:

Σάρισες Φλώρινας-Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

ΑΛΦΑ Καλλιθέας-Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης

Α.Ο. Ταταύλα-Α.Σ. Πέρα Αθηνών

Φοίνικας Πειραιά-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ (σε 6 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ                                   ΒΑΘΜΟΙ

1. Παναθηναϊκός Α.Ο.          10 (σε 5 αγώνες)

-. Α.Ο. Ταταύλα                  10 (σε 5 αγώνες)

3. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.          9 (σε 5 αγώνες)

-. Α.Σ. Πέρα Αθηνών           9 (σε 5 αγώνες)

-. Ο.Α. Χανίων                   9

6. Γ.Σ Φιλία Ορεστιάδας       8

7. Άρης Νικαίας                  6 (σε 5 αγώνες)

—————————————————–

-. Α.Ο. Ελληνικού               6

9. Α.Ο. Πεύκης                   5 (σε 5 αγώνες)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ (σε 3 αγωνιστικές)

ΟΜΑΔΑ                              ΒΑΘΜΟΙ

1. Δ.Α.Ο. Ταύρου                6

-. Σάρισες Φλώρινας           6

3. Ολυμπιακός                    5

-. Φοίνικας Πειραιά              5

5. Α.Σ. Πέρα Αθηνών          4

——————————————

-. ΑΛΦΑ Καλλιθέας             4

7. Α.Ο. Ταταύλα                 3

——————————————

-. Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης       3

                                    

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ