Αποτελέσματα

Κάντε κλικ στα παρακάτω links για να δείτε αναλυτικά αποτελέσματα αθλητών και ομάδων καθώς και τους τρέχοντες πίνακες αξιολόγησης:

Στο…πόδι βετεράνοι και ανεξάρτητοι για την έναρξη των διοργανώσεων ομαδικού

Η μεγάλη οικογένεια των βετεράνων και ανεξάρτητων αθλητών πινγκ πονγκ, αυτό το πολύ ζωντανό κύτταρο στη  λειτουργία του αθλήματος, ετοιμάζεται ν’ αρχίσει και σε ομαδικό επίπεδο την αγωνιστική δράση για τη σεζόν 2012-2013. H ολοένα αυξανόμενη δραστηριότητα, την οποία οργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, περιλαμβάνει αυτή τη χρονιά στο ομαδικό τα πρωταθλήματα Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α., τα οποία αφορούν τρεις κατηγορίες για την Αττική και μία για τρεις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και το Κύπελλο Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. επίσης για τέσσερις περιοχές της χώρας. Ενδεικτικό της μεγάλης ανταπόκρισης των φίλων του αθλήματος είναι το γεγονός ότι οι συμμετοχές για τις ομαδικές συναντήσεις πρωταθλήματος στην Αττική έφτασαν τις 44 και ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Μετά το πετυχημένο ατομικό τουρνουά του Α.Ο. Ταταύλα περισσότεροι από 300 αθλητές (ανάμεσά τους και αρκετές αθλήτριες) περιμένουν ανυπόμονα ν’ αρχίσουν τις προσεχείς ημέρες και οι αγώνες ομαδικού. Ενδιάμεσα απλά, έγινε στη Σαλαμίνα το 2ο Σούπερ Καπ Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. στη μνήμη Κώστα Χαρισιάδη, όπου η ομάδα βετεράνων της Αγίας Βαρβάρας/Περάματος (σ.σ. ήταν η Κυπελλούχος Ελλάδας 2012) επικράτησε με σκορ 4-3 του Πάνθεο (πρωταθλητής Ελλάδας 2012). Το πρόγραμμα των διοργανώσεων ομαδικού ανοίγει με το Κύπελλο Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. Αττικής. Στο διάστημα 15 με 21 Οκτωβρίου θα γίνει η πρώτη προκριματική φάση με 32 ομάδες και 16 ζευγάρια. Οι νικητές των νοκ άουτ ματς θα περάσουν στη δεύτερη προκριματική φάση, όπου θα βρίσκονται απευθείας οι ομάδες της Α΄κατηγορίας. Το Κύπελλο για τις περιοχές Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας & Ηπείρου και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης θα διεξαχθεί στο τελευταίο 10ήμερο του Οκτωβρίου.

Στα πρωταθλήματα Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. έχουν σχηματιστεί η Α΄ (θα πάρουν μέρος 10 ομάδες), η Β΄ (επίσης 10 ομάδες) και η Γ΄κατηγορία Αττικής (24 ομάδες και δύο γκρουπ), ενώ αντίστοιχοι αγώνες θα γίνουν παράλληλα σε μία κατηγορία για την Κεντρική Μακεδονία (16 ομάδες), για τη Δυτική Μακεδονία & Ήπειρο (5 ομάδες) και για την Ανατολική Μακεδονία & Θράκη (6 ομάδες).

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου θα κάνουν πρεμιέρα τα πρωταθλήματα της Γ΄κατηγορίας Αττικής και των λοιπών περιοχών, ενώ στο διάστημα από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 2 Δεκεμβρίου πρόκειται να διεξαχθεί η 1η αγωνιστική στην Α΄και τη Β΄κατηγορία. Πολύ σύντομα θ’ ανακοινωθεί αναλυτικά το πρόγραμμα για τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και γενικά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες μπορεί να τις βρει κάποιος στο σάιτ του Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. στη διεύθυνση (www.pofepa.gr).

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ I.T.T.F. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΠΕΡΝΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με τον τίτλο «Ελληνική εμπειρία, ο Γιαν Μπέρνερ επισκέφτηκε την Πάτρα και την Αθήνα» η ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (www.ittf.com) δημοσίευσε σήμερα ρεπορτάζ σχετικά με την πρόσφατη επίσκεψη στην Ελλάδα του Νορβηγού προπονητή για τα δύο διαδοχικά προπονητικά σεμινάρια, που είχαν γίνει με θέμα την πρώτη μπαλιά και το σέρβις. Ως γνωστόν, ο Μπέρνερ ήταν εισηγητής στα δύο θεματικά σεμινάρια και η παγκόσμια ομοσπονδία αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του, καθώς στο μεσοδιάστημα παρέμεινε στη χώρα μας και συνεργάστηκε και σε άλλα σημεία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι ο Σκανδιναβός επίσημος επιμορφωτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (E.T.T.U) ξεκίνησε με τη διήμερη παρουσία στην Πάτρα για το σεμινάριο στα μέσα Σεπτεμβρίου. «Εκεί, μίλησε στους μαθητές και για την κίνηση των ποδιών πέρα από την υποδοχή και το σέρβις. Στην εβδομάδα από τις 17 έως τις 23 του μήνα ο Μπέρνερ ήταν στην Αθήνα όπου επισκέφθηκε τοπικά σωματεία πινγκ πονγκ, διοργάνωσε προπονητικές ενότητες για τους νέους σε ηλικία παίκτες και συμβούλευσε του σωματειακούς προπονητές», πρόσθεσε η ιστοσελίδα και αναφορικά με την επίσκεψη στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας επισήμανε: «Βρέθηκε επίσης στο προπονητικό κέντρο των εθνικών ομάδων, όπου οργάνωσε τέσσερις ενότητες προπόνησης με νεαρούς διεθνείς. Το γεγονός ότι στον ίδιο χώρο προπόνησης ήταν και ο Καλλίνικος Κρεάνγκα αποδείχθηκε κινητήρια δύναμη για τα παιδιά».

* Με σκοπό τη διάδοση και προβολή του αθλήματος ο Αθλητικός Σύλλογος «Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων» διοργανώνει το 1ο ανοικτό τουρνουά Ιωαννίνων για ανεξάρτητους αθλητές και αθλήτριες με την υποστήριξη του Δήμου της πόλης, τη συνεργασία του Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το προσεχές Σάββατο 13 του μήνα στο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων. Το πρωτάθλημα είναι ατομικό και περιλαμβανει τις ηλικιακές κατηγορίες 18-29 ετών, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69 και 70 και άνω. Στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας έχει αναρτηθεί η σχετική προκήρυξη.

* Το σωματείο της Βούλας Α.Ο. Άρης 2006 διοργανώνει την άλλη Κυριακή, 21 του μήνα, τουρνουά διπλών με την συνεργασία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και του Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. Το όπεν θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Δήμου Βούλας (Λευκάδος 1 και Ποσειδώνος, κάτω από την γέφυρα), θ’ αρχίσει στις 16:00 και θα γίνουν τα αγωνίσματα του διπλού ανδρών, του διπλού γυναικών και του διπλού μικτού. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι βετεράνοι παίκτες, οι εν ενεργεία αθλητές άνω των 30 ετών, καθώς και ανεξάρτητοι παίκτες άνω των 18 ετών. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στο φαξ: 2108993557 ή στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., τοπαράβολοσυμμετοχήςορίζεταιστα 10€γιακάθεζευγάρι και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες στις ιστοσελίδες της ομοσπονδίας (www.httf.gr) και του Π.Ο.Φ.ΕΠ.Α. (www.pofepa.gr).

Είσοδοςgpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped