Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στις 214 έκλεισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τη Σίνδο

Sindos geniko

Sindos genikoΤο παλαιότερο τουρνουά νεαρών ηλικιών στη Βόρεια Ελλάδα, το ετήσιο ανοιχτό πρωτάθλημα της Σίνδου «Ιωάννης Κόκκινος», έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο για ν’ αγκαλιάσει ολόθερμα και πάλι το αύριο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Θα είναι το 12ο συνεχόμενο. Θα διεξαχθεί στις 25 και 26 Νοεμβρίου στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Σίνδου και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον τοπικό ΠΑΣ Εχέδωρο και τον δήμο Δέλτα. Η μεγάλη ανταπόκριση, που συνάντησε γι’ άλλη μια χρονιά το όπεν από τον κόσμο του αθλήματος, δεν αποτελεί είδηση. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής έφτασαν τις 214 και προέρχονται από 51 σωματεία. Κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα, ενώ μην ξεχνάμε ότι το συγκεκριμένο ανοιχτό πρωτάθλημα εμφανίζει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών στον θεσμό των αναπτυξιακών (είχε συγκεντρώσει 253 παιδιά το 2014) μετά από εκείνον της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης το 2016 (με 314 αθλητές). Μαζί μάλιστα, με τις κλασικές ηλικιακές κατηγορίες νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων καλύφθηκαν οι προϋποθέσεις για να γίνουν κι εκείνες των μίνι παμπαίδων και των μίνι παγκορασίδων. 

Το «παρών» θα δώσει όλη η επιτραπέζια αντισφαίριση της Βόρειας Ελλάδας και γενικά θα έχουν αθλητές σωματεία από 18 πόλεις της χώρας. Συγκεκριμένα από την Αθήνα, την Καστοριά, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη, τη Φλώρινα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα, τα Χανιά, την Ορεστιάδα, τις Σέρρες, τη Λάρισα, τη Βέροια, την Έδεσσα, τη Χίο, την Κοζάνη, τα Ιωάννινα και φυσικά τη Θεσσαλονίκη. Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει το Σάββατο στις 08:30. Την ίδια ώρα αρχίζουν τα παιχνίδια την Κυριακή και γύρω στις 14:30 υπολογίζεται να γίνουν οι τελικοί των 8 κατηγοριών. Τα ωράρια, οι κληρώσεις της πρώτης φάσης κι άλλες πληροφορίες αναρτώνται στην ιστοσελίδα των όπεν της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (http://www.ttscore.io/customer/5). Η οργανωτική επιτροπή έχει ετοιμάσει διάφορες παροχές για τους συμμετέχοντες. Κάθε αθλητής θα δικαιούται νερό, χυμό, τσάι, πίτσα, μπανάνα και σνακ, ενώ σε σημείο του γυμναστηρίου θα υπάρχει σταντ από την PIZZA FUN.

Όπως κάθε χρόνο είναι πολύ σημαντική η βοήθεια των χορηγών. Τη φετινή προσπάθεια στη Σίνδο στηρίζουν οι ακόλουθες 22 εταιρείες:

ΔΕΛΤΑ TROFIMA AE

Σ. Μεντεκίδης Α.Ε – ΔΙΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό

TUVUNU AE

ΧΡΥΣΟ – ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΓΕΥΣΕΩΝ

ΌΠΩΣ ΠΑΛΙΑ – ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ  Ψητοπωλείο

ΤΟ ΤΕΚΕΛΙ Ψητοπωλείο

ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ Οβελιστήριο Ταβέρνα

ΑΦΟΙ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ Οβελιστήριο 

PIZZA FUN

ΜΟΥΜΤΖΗΣ – ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

 ΠΤΗΝΟΠΩΛΕΙΟ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Πετράκη Ειρήνη & Υιός

ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΟΠΩΛΕΙΟ ΤΣΟΛΑΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αφοι Ν. ΠΙΤΤΑ – ΚΕΝΤΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

VODAFON – ΜΠΟΖΙΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 

HOTEL ΠΕΡΙΝΘΟΣ

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΝΤΟΚΟΥΤΣΗ

Χ”ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΗ  – ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΚΟΥΛΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜ. – ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ -ΧΡΩΜΑ

ΗΕΜΙΝGWΑΥ BISTROT

ΠΑΣΧΑΛΗΣ Δ.ΤΣΕΤΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ – ΖΑΝΤΕΣ

OHONOS SNACK

BACK OFFICE Βιβλιοπωλείο – Εκτυπώσεις

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ