Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Τήνος κρατάει την παράδοση με το 5ο φιλικό τουρνουά της

Tinos tournoua_afisa

Tinos tournoua_afisaΗ επιτραπέζια αντισφαίριση θα έχει την τιμητική της αυτό το Σάββατο στην Τήνο. Το καθιερωμένο φιλικό τουρνουά θ’ αποτελέσει ξεχωριστό αθλητικό γεγονός για το όμορφο κυκλαδίτικο νησί και θ’ αναδείξει γι’ άλλη μια χρονιά την αγάπη του για το ολυμπιακό άθλημα. Είναι η 5η συνεχή χρονιά, που ο τοπικός Αθλητικός Όμιλος Ποσειδώνας οργανώνει το ατομικό τουρνουά με προσκλήσεις. Στο πλευρό του ως συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο δήμος Τήνου. Όλοι μαζί ελπίζουν να βγάλουν εικόνα, που θα ικανοποιήσει τις αποστολές και παράλληλα ν’ αυξήσουν τη δημοτικότητα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο νησί.

Οι αγώνες φιλοξενούνται μεθαύριο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων λυκείων Τήνου στη Χώρα. Ο Ποσειδώνας απευθύνει κάθε χρόνο πρόσκληση σε διάφορα σωματεία και φέτος θα δώσουν το «παρών» αθλητές και αθλήτριες από την Επιτραπέζια Αντισφαίριση Ταύρου, τον Πανιώνιο Γ.Σ., τον Άτλαντα Αγίας Βαρβάρας και τον Α.Ν.Π.Ο. Αμοργού, ο οποίος επίσης λειτουργεί στην Αθήνα. Μαζί τους θα είναι φυσικά αθλητές του Ποσειδώνα και θα σχηματιστούν κατηγορίες για όλες τις ηλικίες. Η δράση αρχίζει νωρίς το πρωί, ολοκληρώνεται το βράδυ και θα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια στις παμπαιδικές, τις παιδικές και τις εφηβικές κατηγορίες, όπως και μία κοινή για άνδρες και γυναίκες.

Ο Ποσειδώνας εμφανίζει αξιοσημείωτη κινητικότητα στην επιτραπέζια αντισφαίριση, ενώ καλλιεργεί ακόμα τον στίβο και το βόλεϊ. Διαθέτει ανδρικό και γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, μετέχει στα διασυλλογικά πρωταθλήματα, όπως επίσης στα αναπτυξιακά τουρνουά και τα ανοιχτά Πανελλήνια πρωταθλήματα.    

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ