Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κοντά στις 200 οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής για το αναπτυξιακό της Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας

Afisa Athina_Magoufana_2017

Afisa Athina_Magoufana_2017Σε καιρούς δύσκολους για όλο τον κόσμο τα αυτοχρηματοδοτούμενα αναπτυξιακά τουρνουά της επιτραπέζιας αντισφαίρισης εξακολουθούν να έχουν μεγάλη απήχηση κι αυτό είναι το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο στην πορεία του θεσμού για την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τους εκάστοτε διοργανωτές των αγώνων. Το προσεχές Σαββατοκύριακο παίρνει σειρά το ανοιχτό πρωτάθλημα της Αθλητικής Ένωσης Αθηνά Μαγκουφάνας 2004. Θα είναι το 4ο του σωματείου, το 5ο γενικά στο φετινό καλεντάρι της ομοσπονδίας και αναμένεται να συγκεντρώσει κοντά στα 200 αγόρια και κορίτσια. Οι τελικές δηλώσεις συμμετοχής είναι 195, μάλιστα αν δεν υπήρχαν αρκετές ακυρώσεις τις τελευταίες ημέρες, τότε μετά την Ελευσίνα και τη Σίνδο θα ξεπερνούσε εύκολα τις 200 αγωνιστικές παρουσίες και το όπεν της Πεύκης! Οι σχετικές δηλώσεις είχαν φτάσει τις 211, ενώ ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών στα αναπτυξιακά της Α.Ε. Αθηνά είναι οι 199, τον Μάρτιο του 2015, στο 1ο όπεν. Το σωματείο οργανώνει το τουρνουά στις 9 και 10 Δεκεμβρίου στο δημοτικό γυμναστήριο Πεύκης (Συνταγματάρχου Δαβάκη και Σάκη Καράγιωργα) σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και το ΠΕ.Α.Π. Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Σημαντικό ακόμα ότι για δεύτερο συνεχές όπεν θα γίνουν οι 8 από τις 10 ηλικιακές κατηγορίες, που κλασικά προκηρύσσονται. Οι συμμετοχές, που μπήκαν στη σημερινή κλήρωση (και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν όλα τα γκρουπ στη διεύθυνση http://www.ttscore.io/event/51), χωρίζονται σε 22 εφήβους, 16 νεάνιδες, 49 παίδες, 28 κορασίδες, 39 παμπαίδες, 22 παγκορασίδες, 10 μίνι παμπαίδες και 9 μίνι παγκορασίδες. Πέρα από δεκάδες ομάδες της Αττικής, στο συγκεκριμένο τουρνουά θα έχουν αθλητές σωματεία από την Κορινθία, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Λάρισα, τη Φλώρινα, τα Χανιά, τη Χίο, την Ορεστιάδα και την Ηλεία.

Το πρόγραμμα και τα ωράρια των αγώνων θα ανακοινωθούν έγκαιρα στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Για την κατ’ αρχήν ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με τον προγραμματισμό άφιξης και αναχώρησής τους οι αγώνες θ’ αρχίσουν το Σάββατο στις 09:00 και η λήξη τους υπολογίζεται για την Κυριακή στις 19:00. Θα διεξαχθούν σε 14 τραπέζια και σε δάπεδο παρκέ. Να σημειωθεί ακόμα ότι για τους αθλητές και αθλήτριες, που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα, το γυμναστήριο θα είναι διαθέσιμο και την Παρασκευή από τις 20:00 μέχρι τις 21:30. Για την εύρυθμη λειτουργία της προπόνησης είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τον προπονητή του σωματείου Σωτήρη Κανναβό (τηλ. 6979235733) μέχρι και μεθαύριο Πέμπτη.

* Διαδοχικά θα γίνουν και οι ρεβάνς στους αγώνες της Ιστρ του Κώστα Παπαγεωργίου και της Ταβέρζο του Καλλίνικου Κρεάνγκα για τη 3η φάση του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης (E.T.T.U. Cup). Στις 16 Δεκεμβρίου θ’ αγωνιστεί η γαλλική Ιστρ στην Ισπανία απέναντι στην Μπόργκες Βαλ και μία μέρα μετά η ολλανδική Ταβέρζο θα υποδεχτεί την Ντράμτσαπελ από τη Σκωτία. Θυμίζουμε ότι με νίκες 3-0 και 3-1 αντίστοιχα, είναι πάρα πολύ κοντά στην πρόκριση οι ομάδες των πρωταθλητών μας, μάλιστα μετά την επικύρωση των εισιτηρίων για την 4η φάση θα ετοιμαστούν για τη μεταξύ τους κόντρα στην 4η φάση του E.T.T.U. Cup ανδρών.     

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ