Λήγει αύριο η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο αναπτυξιακό της Πάτρας

Patras open_afisa_2018Μέσα στις γιορτές και την αναγκαία χαλάρωση των ημερών οι μικροί σε ηλικία αθλητές της επιτραπέζιας αντισφαίρισης πρέπει να σκέφτονται και τον αγαπημένο τους θεσμό, που δεν είναι άλλος από τα αναπτυξιακά τουρνουά. Η επόμενη …στάση στη φετινή διαδρομή έρχεται πολύ γρήγορα μετά την αλλαγή του χρόνου, θα προλάβει ακόμα και την επανέναρξη των σχολικών μαθημάτων και πρέπει να τους βρει σε ετοιμότητα. Τη συνέχεια θα δώσει η Πάτρα στις 6 και 7 Ιανουαρίου 2018 και μεταφέρει το ενδιαφέρον στην Πελοπόννησο. Το καθιερωμένο όπεν στη μνήμη του πρώην προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Ιωάννη Ασημακόπουλου θα είναι το 6ο στο φετινό πρόγραμμα της ομοσπονδίας και θα διεξαχθεί για 8η συνεχόμενη χρονιά. Θα φιλοξενηθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Παναγία Αλεξιώτισσα (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου) και, όπως κάθε φορά, αναμένεται να έχει μεγάλη ανταπόκριση από τα σωματεία. Η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής λήγει αύριο Πέμπτη. Το 8ο ανοιχτό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάτρα 2018 διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Πατρέων.

Όπως σε κάθε όπεν έχουν προκηρυχθεί οι κατηγορίες Νέων ανδρών–Νέων γυναικών, εφήβων-νεανίδων, παίδων–κορασίδων, παμπαίδων–παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων–μίνι παγκορασίδων. Ιανουάριο είχε γίνει και το περσινό τουρνουά της αχαϊκής πρωτεύουσας, αλλά σε διαφορετικό τόπο και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος». Είχε συγκεντρώσει 147 αθλητές και αθλήτριες και διεξήγαγε και την ηλικιακή κατηγορία των Νέων ανδρών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται εδώ και δέκα μέρες στο on-line σύστημα δηλώσεων στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (http://entries.httf.gr) και θα λήξουν το βράδυ της Πέμπτης. Η κλήρωση των γκρουπ θα γίνει την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00, στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην Αθήνα. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στη γραμματεία της Τοπικής Επιτροπής Μαρία Χατζηφώτη: 2610 335141, Παναγιώτης Τζόβολος 6975 101700. Σημαντικό επίσης, ότι στη διεύθυνση www.openpatras.com λειτουργεί και φέτος η επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες (προσφορές ξενοδοχείων, προσφορές εστιατορίων κ.τ.λ.). 

Είσοδοςgpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped