Διαθέσιμη πλέον η σελίδα στατιστικών της I.T.T.F.

Messinis CMΗ ηλεκτρονική σελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με στατιστικά των τελευταίων χρόνων είναι πλέον ολοκληρωμένη και στη διάθεση των αναγνωστών. Η I.T.T.F. το ανακοίνωσε σήμερα από το σάιτ της και φυσικά στάθηκε στον πρώην γενικό γραμματέα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και νυν competition manager του αθλήματος Δημοσθένη Μεσσήνη, ο οποίος σχεδίασε και δημιούργησε τη συγκεκριμένη σελίδα (είναι στο http://results.ittf.link/). Η ενότητα περιλαμβάνει αποτελέσματα σε μεγάλες διοργανώσεις από το 2008 και δίνει τη δυνατότητα σε αθλητές, προπονητές, δημοσιογράφους και άλλους ενδιαφερόμενους να βρουν στοιχεία και να κάνουν συγκρίσεις αναφορικά με τους αθλητές της σύγχρονης εποχής. Η ιστοσελίδα είναι εύχρηστη, παρέχει πολλές πληροφορίες και βοηθά στη δουλειά ανθρώπων του αθλήματος. Επιπλέον για το κοντινό μέλλον υπάρχει και η προοπτική να εμπλουτίζεται συνεχώς με αποτελέσματα από κορυφαία events. Παραθέτουμε παρακάτω το σημερινό ενημερωτικό ρεπορτάζ της παγκόσμιας ομοσπονδίας:   

«Το να κοιτάς πίσω στα χρόνια τις επιδόσεις σύγχρονων αθλητών, το να κάνεις συγκρίσεις και να βλέπεις αποτελέσματα, αποδεικνύεται όλο και πιο ενδιαφέρον. Υπάρχουν τουρνουά, στα οποία ορισμένοι παίκτες εμφανίζονται πάντα να υπερέχουν. Υπάρχουν άλλοι που αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο. Μία έρευνα σε αποτελέσματα της τελευταίας δεκαετίας, μία ματιά σε παίκτες των σημερινών υψηλών βαθμολογιών, που υπέστησαν ήττες από παίκτες, που υποχώρησαν στην πορεία, μπορεί να αποδειχθεί συναρπαστική ανάγνωση.

Χάρη στις προσπάθειες του διευθυντή αθλήματος Δημοσθένη Μεσσήνη και του διευθυντή αποτελεσμάτων και πίνακα αξιολόγησης της I.T.T.F. Ζόλταν Μπέντσικ είναι διαθέσιμη μια ολοκληρωμένη σελίδα στατιστικών στοιχείων στο σάιτ της διεθνούς ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Η ιστοσελίδα παραθέτει έξι κύρια τμήματα. Περιλαμβάνει τουρνουά, εθνικές ομοσπονδίες, παίκτες, I.T.T.F. World Tour και παγκόσμια κατάταξη στις μεγάλες κατηγορίες και τους νέους. Κάθε τμήμα παρέχει φίλτρα για την πρόσβαση σε πληροφορίες κι αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματα συγκεκριμένων τουρνουά, όπως επίσης στα ονόματα όλων των χωρών και περιοχών, που συνδέονται με τη διεθνή ομοσπονδία του αθλήματος.

Ωστόσο, χωρίς αμφιβολία, ο πιο ζωτικός τομέας για πολλούς ανθρώπους του χώρου, είναι αυτός που περιλαμβάνει δεδομένα σχετικά με τους παίκτες. Χρησιμοποιώντας και πάλι φίλτρα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο στυλ ενός παίκτη, όπως και σε πρόσφατα αποτελέσματά του. Προς το παρόν υπάρχουν αποτελέσματα από το έτος 2008, αλλά στο εγγύς μέλλον αναμένεται ότι θα είναι διαθέσιμα και αποτελέσματα από παλαιότερες διοργανώσεις. Κατά τον ίδιο τρόπο είναι διαθέσιμα στατιστικά από το 2009 για τα I.T.T.F. World Tour».

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped