Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με ισοπαλία άρχισε τον 2ο γύρο στη Σουηδία η Ρέκορντ του Σγουρόπουλου

Sgouros Sweden

Sgouros SwedenΣτο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας της Σουηδίας έδωσε ο Γιάννης Σγουρόπουλος τους πρώτους επίσημους αγώνες του για το 2018. Η ομάδα του, η Ρέκορντ, αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Φόλκενμπεργκς κι απέσπασε ισοπαλία 3-3 με τον σημερινό πρωταθλητή Ευρώπης του απλού νέων να εμφανίζει μία νίκη και μία ήττα. Το παιχνίδι έγινε χτες βράδυ για την 8η και εναρκτήρια αγωνιστική του 2ου γύρου κι αυτός ήταν ο λόγος που ο Σγουρόπουλος δεν μπόρεσε να παραστεί στην προχτεσινή εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και τη βράβευσή του. Η Ρέκορντ εξακολουθεί να κατέχει τη 2η θέση με 11 βαθμούς και είναι τρεις πίσω από την πρωτοπόρο Έσλοβ.

Στον πρώτο του αγώνα απέναντι στην προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας ο Σγουρόπουλος αντιμετώπισε Ασιάτη αθλητή. Συγκεκριμένα αναμετρήθηκε με τον Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ από την Ταϊλάνδη, τον οποίο είχε αποκλείσει στο Ρίο το 2016 ο Παναγιώτης Γκιώνης στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά. Ο 17χρονος πρωταθλητής μας προηγήθηκε με 2-0 σετ, όμως στο τέλος κάμφθηκε με 3-2. Στο δεύτερο παιχνίδι του νίκησε τον Γκιγιέρμο Μαρτίνεζ με 3-1 σετ. Μείωσε σε 3-2 και στη συνέχεια ο Σίμον Άρβιντσον, που είναι συμπαίκτης του και στον Ολυμπιακό, διαμόρφωσε το τελικό 3-3 επικρατώντας με 3-0 σετ του Τανβιριγιαβετσακούλ.  

ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΡΕΑΝΓΚΑ

Πρόσκληση να μετάσχει σε τουρνουά στην Κίνα έλαβε ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και την έκανε αποδεκτή. Θα ταξιδέψει την άλλη εβδομάδα στην ασιατική χώρα για ν’ αγωνιστεί σε eventμε χαρακτήρα επίδειξης, που οργανώνουν ιδιώτες στην πόλη Χαϊκού το διήμερο 19 και 20 Ιανουαρίου. Οιαγώνεςτιτλοφορούνται Hainan Qiankun 2018 International Table Tennis Masters Ghallenge Grand Prix. Έχουν προσκληθεί κι άλλα κορυφαία ονόματα από την Ευρώπη, όπως ο Γερμανός Ντιμίτρι Οβτσάροφ, ο Πορτογάλος Μάρκος Φρέιτας, η Ρουμάνα Ελιζαμπέτα Σαμάρα και θ’ αντιμετωπίσουν Κινέζους αθλητές κι αθλήτριες.

 

* Στη φωτό ο Σγουρόπουλος από παλιότερο παιχνίδι του στη σουηδική λίγκα

                                                

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ