Ορεστιάδα και Χανιά στο …πόδι για τους αγώνες της Α1 ανδρών

Εξέλιξη σημαντική, εξέλιξη που δίνει άλλο χρώμα στα διασυλλογικά πρωταθλήματα των μεγάλων κατηγοριών, είναι αναμφίβολα η διεξαγωγή αγώνων σε πόλεις της Περιφέρειας. Μετά από πολύ καιρό ο κόσμος του αθλήματος αντίκρισε ξανά φέτος αυτή την όμορφη εικόνα και θα τη συναντήσει πάλι σε λίγες ημέρες. Αφού προηγήθηκαν τα ματς για την Α2 εθνική κατηγορία γυναικών σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη, τώρα βάζουν τα …καλά τους η Ορεστιάδα και τα Χανιά για να φιλοξενήσουν αγώνες της Α1 εθνικής κατηγορίας ανδρών το διήμερο 27 και 28 Ιανουαρίου. Στις εκπροσώπους της Βόρειας και της Νότιας Ελλάδας αντίστοιχα θα …χωριστούν οι αναμετρήσεις της 13ης, της 14ης και της 15ης αγωνιστικής με οικοδεσπότες τη Φιλία Ορεστιάδας και τον Ο.Α. Χανίων αντίστοιχα (σημειωτέον ότι το ίδιο διήμερο θα έχουμε επίσης αγώνες πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη και τη Φλώρινα για την Α1 γυναικών). Με την πολύ καλή διάθεση, που τους προσφέρει αυτή η ευκαιρία, οι δύο πόλεις ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη διοργάνωση και καλούν τους φίλους του αθλητισμού να δείξουν το ενδιαφέρον τους. Τα δύο σωματεία έφτιαξαν κάποια πρώτα ενημερωτικά στοιχεία για τους αγώνες και τα απέστειλαν και στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α.  

Στην Ορεστιάδα κατ’ αρχάς, δημιούργησαν μικρό βίντεο για να προωθήσει τους αγώνες της Α1, όπου θα υποδεχτούν τον Παναθηναϊκό, τον Α.Ο Ταταύλα και τον Α.Ο. Πεύκης. Στο βίντεο εμφανίζονται αρχικά σε μίνι επίδειξη οι αθλητές της Φιλίας Γιώργος Κανάσης και Ανέστης Καριοφυλλίδης. Σημειώνεται ακόμα το έτος ίδρυσης του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης και η πορεία του μέχρι την Α1 (όπου είναι ανελλιπώς από το 2010) και φυσικά ότι είναι η πρώτη φορά που η ακριτική πόλη θα φιλοξενήσει τέτοιους αγώνες. Επίσης, αναφέρονται οι χορηγοί και ο τόπος διεξαγωγής των συναντήσεων. Τέλος, οι μέρες και οι ώρες των τριών αγώνων της Ορεστιάδας, ότι θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση από τη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας και ζωντανά στο ίντερνετ από την ιστοσελίδα Sportsland. Το βίντεο «ανέβηκε» και στο κανάλι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο youtube και μπορείτε να το δείτε εδώ https://www.youtube.com/watch?v=C0dlsWP1RO0.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Χανίων εξέδωσε ένα πρώτο ενημερωτικό δελτίο Τύπου για τους αγώνες και το μοίρασε σε όλο τον τοπικό Τύπο. Υπογραμμίζει ότι είναι σε διαδικασία προετοιμασίας εν όψει των αγώνων για το πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Χανίων. Προσθέτει ότι πέρα από τη δική του ομάδα θα πάρουν μέρος ο Ολυμπιακός, ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών, ο Α.Ο. Ελληνικού και ο Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας, αναφέρει αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών αγωνιστικών και σημειώνει ότι αυτοί οι αγώνες «θα καθορίσουν εξελίξεις για το πρωτάθλημα της κορυφαίας κατηγορίας του πινγκ πονγκ». Τέλος, σημειώνει ότι τους αγώνες διοργανώνει η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.ΕΠ.Α.) σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χανίων και τον δήμο Χανίων. Να συμπληρώσουμε από την πλευρά μας ότι τα Χανιά αγωνίζονται χωρίς σταματημό επί δύο δεκαετίες στην κορυφαία κατηγορία, αλλά έχουν πολλά χρόνια να φιλοξενήσουν τέτοια παιχνίδια δεδομένου ότι κάποια στιγμή καταργήθηκαν οι έδρες και τα ματς διεξάγονται συγκεντρωτικά σε ένα γυμναστήριο.

 

gpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped