Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κατέπληξε η Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης και πήγε σε άλλη …διάσταση τα αναπτυξιακά τουρνουά

XANTH paides_aponomi

XANTH paides_aponomiΗ Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης ανέβασε κι άλλο το επίπεδο στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και οργάνωσε αγώνες ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Αυτό το XANTH paragontes_me_KolimpadiΣαββατοκύριακο, στο 3ο ανοιχτό τουρνουά της, παρουσίασε μία πραγματική γιορτή για την επιτραπέζια αντισφαίριση, έβγαλε απίστευτα ωραία εικόνα, που τιμά απόλυτα όχι μόνο τους αθλητές, αλλά και συνοδούς, προπονητές και γονείς. Σε συνεργασία με την πολύπειρη από πετυχημένα όπεν Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έκανε κι άλλα βήματα προς το καλύτερο, συγκριτικά με τις ανάλογες προσπάθειές της στο κοντινό παρελθόν. Πήρε άριστα με την υπεροχή, που της δίνει η θαυμάσια αθλητική της εγκατάσταση, με το μεράκι της, αλλά και με περισσότερους χορηγούς από κάθε άλλη φορά. Οι άνθρωποι του ιστορικού σωματείου κατέπληξαν τους πάντες με τις πολλές παροχές, έκαναν ό,τι μπορούσαν για ν’ ανταποκριθούν στις προσδοκίες και αναμφίβολα το συνολικό αποτέλεσμα θα μείνει αξέχαστο σε όλους. Βασικό συστατικό για την επιτυχία βέβαια, το αγκάλιασμα της προσπάθειας από τον κόσμο του αθλήματος. Στο κλειστό γυμναστήριο «Μίμης Τσικίνας» αγωνίστηκαν 295 παιδιά απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας (καταγράφηκαν πέντε ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής, αλλά είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών για τη Χ.Α.Ν.Θ. και τον θεσμό των αναπτυξιακών γενικώς) και απόλαυσαν μεστό διήμερο σε ιδανικές συνθήκες. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Γιάννης Δαμιανής στους νέους, η Ελισάβετ Τέρπου στις νεάνιδες, ο Αλέξανδρος Μαδέσης στους παίδες, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου στις κορασίδες, ο Ηρακλής Κερασίδης στους παμπαίδες, η Λεμονιά Γκαϊντατζή στις παγκορασίδες, ο Χρυσοβαλάντης-Παντελής Σαμπαλής στους μίνι παμπαίδες και η Βασιλική Μπουλά στις μίνι παγκορασίδες.

XANTH pampaides_paizounΓια τρίτη φορά στη φετινή σειρά έγιναν οι 8 από τις 10 ηλικιακές κατηγορίες, που πάντα προκηρύσσονται. Διεξήχθησαν περίπου 1.050 παιχνίδια σε 20 τραπέζια. Η δράση την πρώτη μέρα ξεπέρασε τις 13 ώρες, ενώ σήμερα ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 16:00 με μικρή καθυστέρηση εξαιτίας των πολλών ντέρμπι που έληξαν στα πέντε σετ. Όλα στο πρόγραμμα κύλησαν ομαλά και δεν υπήρξε και καμία δυσκολία στις μετακινήσεις σήμερα από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Οι 295 συμμετοχές χωρίζονταν σε 48 νέους, 18 νεάνιδες, 74 παίδες, 35 κορασίδες, 71 παμπαίδες, 19 παγκορασίδες 16 μίνι παμπαίδες και 14 μίνι παγκορασίδες. Πέρα από τη Θεσσαλονίκη είχαν αθλητές σωματεία από τη Φλώρινα, τις Σέρρες, τα Ιωάννινα, την Καστοριά, τη Λάρισα, την Αλεξανδρούπολη, την Αθήνα, τη Χίο, τα Λεχαινά Ηλείας, τη Βόχα Κορινθίας, την Καβάλα, τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, την Ορεστιάδα, την Πάτρα, την Έδεσσα, την Κοζάνη, τη Δράμα, τη Βέροια, τη Λέσβο, τον Βόλο, τα Χανιά, την Κομοτηνή και την Καρδίτσα.

XANTH aponomi_neoiΤο νούμερο 2 της κατηγορίας, ο Γιάννης Δαμιανής, πρώτευσε στους νέους.  Στον τελικό επιβλήθηκε του Δημήτρη Στάμου με 3-0 σετ (11-6, 11-6, 11-8) και πανηγύρισε το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στη φετινή σειρά! Συναρπαστικός ήταν ο «μικρός» τελικός και κρίθηκε στα πέντε σετ και με οριακή διαφορά στο τέλος. Ο Κωνσταντίνος Στάμου έκαμψε τον Γεράσιμο Πετρή.

Στις νεάνιδες «μονομάχησαν» ξανά για το χρυσό μετάλλιο, όπως πριν από δύο εβδομάδες στην Πάτρα, αλλά και στην αρχή της φετινής σειράς, στο Ρέντη, η Ιωάννα Γερασιμάτου και η Ελισάβετ Τέρπου. Ήταν παράλληλα τα δύο πρώτα φαβορί, η Τέρπου είχε και αυτή τη φορά τον τελευταίο λόγο στους κρίσιμους πόντους και αναδείχτηκε ξανά νικήτρια με 3-1 σετ (9-11, 11-8, 11-7, 11-7).

Στους παίδες συναντήθηκαν τρίτη φορά φέτος στον τελικό οι συμπαίκτες στον Δ.Α.Ο. Ταύρου Ιάκωβος Αϊβατίδης και Αλέξανδρος Μαδέσης. Ο πρώτος είχε 2 στα 2, τώρα όμως αναδείχτηκε νικητής ο Μαδέσης με 3-2 σετ ύστερα από συναρπαστική αναμέτρηση (11-6, 8-11, 9-11, 11-4, 11-6). Αυτός ήταν ο τρίτος τίτλος για τον 13χρονο αθλητή.

XANTH aponomi_korasidesΣτις κορασίδες κυριάρχησε η Μαλαματένια Παπαδημητρίου. Στην επανεμφάνισή της στα όπεν έφτασε στην πρωτιά για τρίτη φορά. Στον τελικό επικράτησε με 3-0 σετ της Ελισάβετ Χατζηκύρκα (14-12, 11-8, 11-7), η οποία είναι επίσης άξια πολλών συγχαρητηρίων. Άρχισε από το νούμερο 13 του αγωνίσματος και πρωτοεμφανίστηκε σε τελικό έπειτα από εξαιρετικά αποτελέσματα. Να σημειωθεί επίσης ότι η Γεωργία Πρωτοπαπαδάκη από τα Χανιά απέκλεισε με 3-2 σετ στον γύρο των «16» το 2ο φαβορί, την Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου.  

Τρίτο τρόπαιο και για τον Ηρακλή Κερασίδη στους παμπαίδες. Το 1ο φαβορί κατέβαλλε στον τελικό τον Ανδρέα Καρυπίδη με 3-1 σετ (7-11, 11-5, 11-9, 11-7). Ο ηττημένος του τελικού είχε κάμψει στην 4άδα με 3-0 σετ το 2ο φαβορί και νικητή του προηγούμενου τουρνουά στην Πάτρα Γιάννη Πιστόλα.

XANTH 2018_pagorasidesΣτις παγκορασίδες η Λεμονιά Γκαϊντατζή παρουσιάστηκε πολύ δυνατή μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο πρόσφατο όπεν της Ουγγαρίας στο απλό των αθλητριών έως 11 ετών. Είναι χαρακτηριστικό ότι το νούμερο 3 των αγώνων πήρε την 1η θέση χωρίς να χάσει σετ! Στον τελικό ξεπέρασε με 3-0 σετ τη Φωτεινή Δημητριάδη (11-8, 11-4, 11-7). Η Γκαϊντατζή έκανε δύο τους τίτλους της, ενώ η συμπαίκτριά της στον Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας έφτασε πρώτη φορά στον τελικό. Στα πέντε σετ τελείωσε το ματς για τις θέσεις 3-4. Η Μαγδαληνή Ηλιοπούλου νίκησε το νούμερο 2 της κατηγορίας, τη Νεφέλη Καφάτου, με το 5ο σετ να λήγει 12-10. Επίσης, στα προημιτελικά η Ηλιοπούλου απέκλεισε με 3-1 σετ το 1ο φαβορί, την Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη.

Νέα πρωτιά για τον Χρυσοβαλάντη-Παντελή Σαμπαλή στους μίνι παμπαίδες. Η τέταρτη στα ισάριθμα όπεν, όπου έχει γίνει η κατηγορία των αγοριών έως 9 ετών.  Στον τελικό επιβλήθηκε του Μάριου Καλαϊτζή με 3-0 σετ (11-3, 11-8, 11-3)

XANTH aponimi_mini_pagorasidesΣτις μίνι παγκορασίδες τέλος, έδειξε και πάλι …αχτύπητη η Βασιλική Μπουλά. Το κοριτσάκι από τη Χίο πρώτευσε σε τρίτο όπεν, στις ισάριθμες φορές, που έχει παίξει σε αυτή την ηλικιακή κατηγορία. Στον τελικό συνάντησε ξανά το 2ο φαβορί, τη Χριστίνα Τζενίδη και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ (11-6, 10-12, 11-6, 11-6). Στον αγώνα για τις θέσεις 3-4 η Γεωργία Σπανού έκαμψε με 3-2 σετ την Αικατερίνη Ιωάννου.

Ουσιαστικό είναι να σημειωθεί (για τη δουλειά στην Περιφέρεια) ότι στις τέσσερις κατηγορίες παμπαίδων και παγκορασίδων οι 7 από τους 8 φιναλίστ ήταν από σωματεία εκτός Αττικής! Κι ακόμα ότι τράβηξαν τα βλέμματα και δύο αγοράκια κινεζικής καταγωγής, που «κατέβασε» ο Γ.Σ. Σέρρες ’93. Αγωνίστηκαν στους μίνι παμπαίδες και μπήκαν στην 8άδα ο Λι Ζιτσίν και ο Λι Τζι Κανγκ.

Οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε κατηγορία:

ΝΕΟΙ:

1. Γιάννης Δαμιανής (Α.Σ. Αετοί Πόλης)

2. Δημήτρης Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

3. Κωνσταντίνος Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

4. Γεράσιμος Πετρής (Α.Σ. Αετοί Πόλης)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:

1. Ελισάβετ Τέρπου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

2. Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο. Ταταύλα)

3. Αγγελίνα Δεβελέκου (Αθηνά Μαγκουφάνας)

4. Χρυσάνθη Κοντονικολή (Α.Ο. Τελαμών Σαλαμίνας)

ΠΑΙΔΕΣ:

1. Αλέξανδρος Μαδέσης (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

2. Ιάκωβος Αϊβατίδης (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

3. Παναγιώτης Αδριανός (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

4. Δημήτρης Βασιλάκης (Π.Α.Ο. Φυλής)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

2. Ελισάβετ Χατζηκύρκα (Ο.Ε.Α. Φλώρινας)

3. Χρυσή Φωτιάδου (Ο.Ε.Α. Φλώρινας)

4. Μαίρη Κουκουτού (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

XANTH pampaides_aponomi1. Ηρακλής Κερασίδης (Ρουφ 80)

2. Ανδρέας Καρυπίδης (Αίας Ευόσμου)

3. Γιάννης Πιστόλας (Φάρος Αλεξανδρούπολης)

4. Κωνσταντίνος Μηλικούδης (Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας) 

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Λεμονιά Γκαϊντατζή (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)

2. Φωτεινή Δημητριάδη (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)

3. Μαγδαληνή Ηλιοπούλου (Φοίνικες Πάτρας)

4. Νεφέλη Καφάτου (Ολυμπιακός)

ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

1. Χρυσοβαλάντης-Παντελής Σαμπαλής (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας)

2. Μάριος Καλαϊτζής (Α.Σ. Σερρών Πλάτων)

3. Σπύρος Χρήστου (Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων)

4. Δημήτρης Γεωργαλλίδης (Αθηνά Μαγκουφάνας)

ΜΙΝΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Βασιλική Μπουλά (Μ.Ε.Σ. Νενήτων Βοκαριά Χίου)

2. Χριστίνα Τζενίδη (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)

3. Γεωργία Σπανού (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας)

4. Αικατερίνη Ιωάννου (Α.Ε. Λεχαινών)

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ  

XANTH vravefsi_SossidiΤο τελικό κομμάτι της διοργάνωσης είχε σύντομους χαιρετισμούς, βραβεύσεις και απονομές επάθλων. Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μανώλης Κολυμπάδης συνεχάρη διοργανωτές και συμμετέχοντες και τόνισε μεταξύ άλλων: «Η Χ.Α.Ν.Θ. ανεβάζει τον πήχη στον θεσμο, καθώς σχεδίασε και οργάνωσε μία άρτια αθλητική εκδήλωση σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή της ομοσπονδίας. Την επιτυχία της προσπάθειας μαρτυρούν ο τεράστιος αριθμός των συμμετοχών, όπως και η ικανοποίηση, που εκφράζεται από τους αθλητές και τους συνοδούς τους. Η Χ.Α.Ν.Θ. είναι ένας πνεύμονας για τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης και αγκαλιάζει την επιτραπέζια αντισφαίριση».

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του σωματείου Γιάννης Σωσσίδης ανέφερε: «Η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι στενά συνδεδεμένη με τη Χ.Α.Ν.Θ., η οποία είναι από τα πρώτα σωματεία, που ασχολήθηκαν με το άθλημα από τις αρχές της δεκαετίας του 1920. Μάλιστα από το 1931 οργάνωνε εσωτερικά και τοπικά πρωταθλήματα. Κάθε χρόνο προσπαθούμε να διοργανώνουμε το τουρνουά με τις σωστές συνθήκες και θέλουμε να γίνει θεσμός».

Στη συνέχεια η Ε.ΦΟ.Επ.Α. και ο Μανώλης Κολυμπάδης βράβευσαν τη Χ.Α.Ν.Θ. στο πρόσωπο του Γιάννη Σωσσίδη. Αργότερα, σε μία κίνηση-έκπληξη, ο XANTH Karaiskos_vravefsiτελευταίος απένειμε τιμητική πλακέτα στον προπονητή του σωματείου Δημήτρη Καραΐσκο για την πολύτιμη συμβολή του στα πανελλήνια ανοιχτά πρωταθλήματα. Ο πρώην αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. αιφνιδιάστηκε καθώς δεν γνώριζε γι’ αυτή την τιμή και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του. Σημειωτέον ότι βρίσκεται σταθερά επί 18 χρόνια στον πάγκο της Χ.Α.Ν.Θ. και είναι ο μακροβιότερος προπονητής γενικά σε όλα τα αθλητικά τμήματα του σωματείου.

XANTH Vatsakli_vravefsiΗ Χ.Α.Ν.Θ. βράβευσε και τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Βατσακλή για τις μεγάλες επιτυχίες των διεθνών αθλητών τα τελευταία χρόνια και γενικά για τη μεγάλη προσφορά του στις εθνικές ομάδες. Ο Βατσακλής δεν μπόρεσε να παραστεί, καθώς προερχόταν από το ταξίδι στο όπεν της Βουδαπέστης. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η μητέρα του Ευανθία Παπαδημούλη, που δήλωσε πολύ χαρούμενη και συγκινημένη, ενώ έδωσε τα συγχαρητήριά της για την πετυχημένη διοργάνωση. Στους αγώνες μετείχαν και τα δύο παιδιά του εθνικού προπονητή υπό τις οδηγίες της συζύγου του και προπονήτριας στον Α.Ο. Πεύκης Λουκίας Γιανναδάκη.  

Τις απονομές των επάθλων έκαναν ο παλιός Θεσσαλονικιός πρωταθλητής Αθανάσιος Βάκουλης και ο έφορος του τμήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. Κώστας Ζέρβας στις μίνι παγκορασίδες, ο διευθυντής του αθλητικού Κέντρου «Μίμης Τσικίνας» Γιώργος Πετρίδης στους μίνι παμπαίδες, ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Παναγιώτης Τζόβολος στις παγκορασίδες, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου και πρόεδρος των αθλητικών ομάδων της Χ.Α.Ν.Θ. Βαγγέλης Ντινόπουλος στους παμπαίδες, το μέλος του Δ.Σ. της Χ.Α.Ν.Θ. Ελένη Αθανασιάδου στις κορασίδες, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του διοικητικού συμβουλίου της Χ.Α.Ν.Θ. Νίκος Λογοθέτης στους παίδες, ο Γιάννης Σωσσίδης στις νεάνιδες και ο Μανώλης Κολυμπάδης στους έφηβους.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

Οι παροχές από τους διοργανωτές ήταν πρωτοφανείς σε όγκο, αλλά και σε ποιότητα. Οι αθλητές και οι αθλήτριες παρέλαβαν από μία σακουλίτσα με μπανάνα, (από την εταιρεία DOLE), δύο ενεργειακές μπάρες δημητριακών, νερό και σοκολατένια γλυκίσματα (από την εταιρεία Μακεδονικά Ζαχαρώδη Camelot). Οι προπονητές είχαν ολοκληρωμένο πλουσιοπάροχο γεύμα χτες και σήμερα, μάλιστα το Σάββατο το κύριο πιάτο ήταν σολομός με βραστά λαχανικά(τα γεύματα ήταν χορηγία της εταιρείας 2G Facilities)! Την Κυριακή οι προπονητές πήραν ακόμα κρουασάν και χυμούς. Στους διαιτητές και τη γραμματεία δόθηκαν σάντουιτς, πορτοκαλάδες, κρουασάν και χυμοί. Στους γονείς μοιράστηκαν το Σάββατο 25 πίτσες από την εταιρεία «Pizza Fan».

XANTH maska_ping_pongΕξάλλου, σε μία παγκόσμια πρωτοτυπία ο χορηγός «MOXXVR» έστησε εξοπλισμό με παιχνίδι πινγκ πονγκ εικονικής πραγματικότητας! Δωρεάν τα παιδιά φορούσαν τα ειδικά γυαλιά ήταν σαν να έπαιζαν πινγκ πονγκ με αντίπαλο και από μεγάλο μόνιτορ άλλοι επισκέπτες μπορούσαν να βλέπουν την εξέλιξη των παιχνιδιών! Ήταν χάπενινγκ, που έκλεψε την παράσταση.

Κληρώθηκαν και πολλά δώρα. Δόθηκαν 12 ζευγάρια γυαλιά ηλίου από το κατάστημα e-shop Optikon Xpress (τα 4 μάλιστα, κληρώθηκαν για τους γονείς), 22 είδη επιτραπέζιας αντισφαίρισης από τη LYNX Sports και 6 είδη επιτραπέζιας αντισφαίρισης από τη GP Sports. Επίσης, τακτικά κατά την διάρκεια των αγώνων διεξάγονταν κληρώσεις για ένα τραπέζι στο εστιατόριο «Famigliano», ένα τραπέζι στο pizza bar «High School», τέσσερα πακέτα 30λεπτης εμπειρίας στο κατάστημα με εξομοιωτές εικονικής πραγματικότητας «MOXXVR».

Εξάλλου, παραλαμβάνοντας την κάρτα διαπίστευσής τους οι προπονητές έπαιρναν κι από ένα αναμνηστικό polo – tshirt της διοργάνωσης, καθώς και γαλλική μπαγκέτα (από τα καταστήματα Cantina pit stop), νερό και ενεργειακές μπάρες (Αφοί Παπαδοπούλου). Στη διάρκεια των αγώνων οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τη σύγχρονη αίθουσα σκουός στις εγκαταστάσεις του «Μίμης Τσικίνας». Το σωματείο παρείχε δωρεάν τον απαραίτητο εξοπλισμό. Η προθέρμανση των αθλητών γινόταν στην αγωνιστική αίθουσα της ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Χ.Α.Ν.Θ. σε συνολικά 7 τραπέζια. Το Σάββατο η Χ.Α.Ν.Θ. διέθεσε δωρεάν προς χρήση την κλειστή θερμαινόμενη πισίνα της και τέλος εντός του αθλητικού κέντρου λειτούργησε όλη την ώρα οργανωμένος καφέ-χώρος φαγητού και αναψυχής.
Συνεχώς ήταν παρούσα στο γυμναστήριο τριμελής ομάδα από τον Ερυθρό Σταυρό. Οι εθελοντές χρειάστηκε κιόλας να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους γιατί στους τελικούς σημειώθηκαν δύο τραυματισμοί.

XANTH diloseis_koritsakiΣτους αγώνες βρέθηκαν για πλάνα και ρεπορτάζ τηλεοπτικά συνεργεία από την ΕΡΤ 3, τα κανάλια NOVAsports και το TV 100, ενώ όλη την εβδομάδα οι χορηγοί επικοινωνίας ενημέρωναν τους φιλάθλους για το τουρνουά. Οι συνολικά 19 χορηγοί, που στήριξαν τη φετινή προσπάθεια ήταν οι εξής: Οι εταιρείες Σουρωτή, Vodafone, Dole, Μπισκότα Παπαδοπούλου, 2G, PizzaFan, Μακεδονικά Ζαχαρώδη Camelot ο χορηγός Υγείας των αθλητών της Χ.Α.Ν.Θ. Euromedica, τα καταστήματα με είδη επιτραπέζιας αντισφαίρισης LYNX Sports, epingpongshop.com, Gpsports, τα καταστήματα coffee food & more Cantina Pit Stop, Madison café, pizza bar «High School», MOXX VR, e-shop Optikon Xpress, Famigliano, καθώς και οι  ραδιοφωνικοί σταθμοί Κοσμοράδιο-Ρlusradio ως χορηγοί επικοινωνίας.

 

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ