Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα φώτα ανάβουν στο 4ο πανελλήνιο τουρνουά μικρών ηλικιών του Α.Ο. Καρέα

Afisa Kareas_2018

Afisa Kareas_2018Με υψηλότατο αριθμό συμμετοχών, με διήμερη δράση, η οποία προβλέπεται να ξεπεράσει τις 24 ώρες και με το κέφι, που πάντα βοηθάει για ωραία ματς και αντοχές στην κούραση, γίνεται αυτό το αύριο και μεθαύριο στον Καρέα το τελευταίο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Αττικής στην τρέχουσα σεζόν. Το διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και υπό την αιγίδα του δήμου Βύρωνα στο κλειστό γυμναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου» (οδός Ελλήνων Αξιωματικών 2, στη Λεωφόρο Κατεχάκη). Θα είναι το 4ο σερί του σωματείου και το 8ο στη φετινή σειρά των όπεν. Οι οικοδεσπότες περιμένουν 228 αγόρια και κορίτσια και με την ικανοποίηση, που προκαλεί η νέα μεγάλη ανταπόκριση,  ολοκλήρωσαν τις πυρετώδεις ετοιμασίες τους για να παρουσιάσουν το Σαββατοκύριακο ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Πιθανότατα μάλιστα, θα σημειώσουν νέο ρεκόρ συμμετοχών σε τουρνουά μικρών ηλικιών της Αττικής σπάζοντας τη δική τους πρωτιά με 217 παιδιά από το 2016. Επτά ηλικιακές κατηγορίες θα περιλαμβάνουν οι αγώνες και είναι των Νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων, καθώς κι αυτή των μίνι παμπαίδων.

Οι 228 αθλητές, που μπήκαν στην κλήρωση, χωρίζονται σε 28 νέους, 16 νεάνιδες, 57 παίδες, 39 κορασίδες, 46 παμπαίδες, 28 παγκορασίδες και 14 μίνι παμπαίδες. Εκτός από την Αττική, θα είναι παρόντα σωματεία από τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Κορινθία, την Κω, τη Φλώρινα, τα Χανιά, την Αλεξανδρούπολη, την Έδεσσα, την Τρίπολη και τα Γιάννινα.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 12 τραπέζια και τα τοπ ονόματα των συγκεκριμένων ηλικιών υπόσχονται δυνατές και θεαματικές αναμετρήσεις. Ανά κατηγορία τα δύο πρώτα φαβορί είναι: Στους νέους οι Νίκος Βλαχάκης, Γεράσιμος Πετρής, στις νεάνιδες οι Ελισάβετ Τέρπου, Αγγελίνα Δεβελέκου, στους παίδες οι Ιάκωβος Αϊβατίδης, Παναγιώτης Αδριανός, στις κορασίδες οι Μαλαματένια Παπαδημητρίου, Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου, στους παμπαίδες οι Ηρακλής Κερασίδης, Γιάννης Μαστρογιάννης, στις παγκορασίδες οι Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη, Νεφέλη Καφάτου και στους μίνι παμπαίδες οι Χρυσοβαλάντης-Παντελής Σαμπαλής και Δημήτρης Γεωργαλλίδης.

Όλες οι τελευταίες πληροφορίες για τις συμμετοχές, τα γκρουπ και τα ωράρια υπάρχουν στο σάιτ των αναπτυξιακών, στο λινκ http://www.ttscore.io/event/60, εκεί θα γίνεται και online ενημέρωση στα αποτελέσματα. Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και την ενότητα των ανακοινώσεων υπάρχει συνοπτικά ολόκληρο το πρόγραμμα. Οι αγώνες αρχίζουν αύριο στις 08:40 με τους ομίλους των παίδων. Η διάρκειά τους το Σάββατο θα ξεπεράσει τις 13 ώρες! Για τις 12:40 έχει υπολογιστεί τελετή έναρξης. Ίδια ώρα αρχίζουν τα ματς και την Κυριακή με διαβάθμιση και οι τελικοί των επτά κατηγοριών έχουν προγραμματιστεί για τις 19:00. Κάτι σημαντικό για το ζέσταμα των αθλητών πριν από τα παιχνίδια είναι ότι σύμφωνα με ενημέρωση των διοργανωτών «η προθέρμανση στον αγωνιστικό χώρο θα γίνει μόνο από τις 08.00 έως τις 08.40 το Σάββατο και την Κυριακή, για τα τρία πρώτα ωράρια του προγράμματος, ενώ τις υπόλοιπες ώρες και καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος η προθέρμανση θα γίνεται σε δύο προπονητικές αίθουσες».

Θυμίζουμε τέλος, ότι λόγω του τεράστιου αριθμού συμμετοχών στο τουρνουά η διοίκηση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. έχει αναβάλλει την ετήσια γιορτή της για την κοπή της βασιλόπιτας και την απονομή των επάθλων στα διασυλλογικά πρωταθλήματα 2016-2017, που επρόκειτο να κάνει στο κλειστό γυμναστήριο «Τάκης Παπαγεωργίου» την Κυριακή, μετά το πέρας των αγώνων. Η ομοσπονδία θα ορίσει νέα ημερομηνία για την εκδήλωσή της.

                                                         

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ