Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στην Κορέα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες ο γενικός γραμματέας της Ε.Ο.Ε. Μανώλης Κολυμπάδης

Kolimpadis me_athlites_gia_Xeimerinous

Kolimpadis me_athlites_gia_XeimerinousΟι αυξημένες υποχρεώσεις στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στέλνουν τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλη Κολυμπάδη και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο γενικός γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Ο.Ε. αποχαιρέτησε χτες την αποστολή των Ελλήνων αθλητών και σήμερα αναχωρεί μαζί με τον πρόεδρο Σπύρο Καπράλο για την Pyeong Chang της Δημοκρατίας της Κορέας, όπου θα γίνει η κορυφαία διοργάνωση από την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ως την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Ο Μανώλης Κολυμπάδης ήταν χτες στο Μέγαρο της Ολυμπιακής Επιτροπής στη μικρή αποχαιρετιστήρια τελετή για τους αθλητές Απόστολο Αγγέλη, Γιάννη Ιωάννου και τις αθλήτριες Σοφία Ράλλη, Μαρία Ντάνου, που θα πάρουν μέρος στους XXIII Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην αποστολή βρίσκονται ακόμα οι προπονητές Στέργιος Πάππος και Τιμολέων Τσουρέκας, ενώ αρχηγός είναι το μέλος της Ολομέλειας της Ε.Ο.Ε. Βασίλης Κατσώρας. Μαζί τους μετέβη στην Κορέα και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων Δημοσθένης Γυρούσης.

EOE Kolimpadis_apoxaireta_gia_Xeimerinous«H Ομοσπονδία αλλά και η Ε.Ο.Ε. αυτό που ζητούν ουσιαστικά από τους αθλητές είναι το 100% της προσπάθειάς τους αλλά και το κάτι παραπάνω. Αν έρθει και το κάτι παραπάνω, λοιπόν, η αποστολή θα είναι επιτυχημένη. Αύριο, θα ταξιδέψουμε για την Pyeong Chang ο κύριος Καπράλος κι εγώ, για να σας υποστηρίξουμε και να παρακολουθήσουμε την αγωνιστική σας εμφάνιση. Μας ενημερώνουν από το αρχηγείο, που ήδη λειτουργεί εκεί ότι δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και όλα λειτουργούν άψογα. Ο αρχηγός της αποστολής Βασίλης Κατσώρας μας διαβεβαίωσε ότι οι αθλητές μας είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και είμαστε σίγουροι ότι θα αποδώσετε όλοι τα μέγιστα. Ο απολογισμός θα είναι θετικός και εις όφελος του ελληνικού αθλητισμού. Σας ευχόμαστε καλό ταξίδι, με προσοχή για αποφυγή των τραυματισμών», είπε απευθυνόμενος στους αθλητές ο Μανώλης Κολυμπάδης, ο οποίος θα επιστρέψει στην Αθήνα στις 19 του μήνα.

 

* Το ρεπορτάζ και οι φωτογραφίες είναι από το χτεσινό δελτίο Τύπου της Ε.Ο.Ε.. Ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης διακρίνεται στην ομιλία του αλλά και σε αναμνηστικό στιγμιότυπο με τους αθλητές και τους προπονητές.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ