Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. δεν ξεχνά τη συγκινητική στήριξη του καλοκαιριού…

Greece 7705-330x207

Greece 7705-330x207Με συμβολική κίνηση η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ανταπέδωσε για την πολύτιμη βοήθεια, που της πρόσφεραν η Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος (Ε.Τ.Τ.U.), η αυστριακή ομοσπονδία (O.T.T.V.) και οι διοργανωτές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων, τον περασμένο Ιούλιο στο Σβέσατ. Μετά τις χτεσινές εκλογές της Ε.Τ.Τ.U. στο Χέρνινγκ της Δανίας, οργανώθηκε μικρή τελετή όπου η ελληνική ομοσπονδία, διά του προέδρου της Μανώλη Κολυμπάδη, απένειμε τρεις ευχαριστήριες πλακέτες στους προαναφερόμενους και τους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την απόφασή τους να στηρίξουν οικονομικά και ηθικά τη συμμετοχή των εθνικών μας ομάδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών, που είχε γίνει στην Ακαδημία του Βέρνερ Σχλάγκερ. Να θυμίσουμε ότι με μία αξέχαστη πρωτοβουλία αλληλεγγύης η E.T.T.U., η O.T.T.V. και η οργανωτική επιτροπή των αγώνων είχαν συμφωνήσει να προσφέρουν δωρεάν φιλοξενία ύψους 11.000 ευρώ σε συνολικά 10 άτομα από την ελληνική αποστολή.

Στο μεταξύ, στις αρχαιρεσίες της E.T.T.U. ο Στέφανο Μπόζι είδε τις εθνικές ομοσπονδίες της ηπείρου ν’ ανανεώνουν την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Ο Ιταλός παράγοντας, που ήταν ο μοναδικός υποψήφιος για την ηγετική θέση, επανεκλέχτηκε στην προεδρία για έκτη φορά στη σειρά παίρνοντας 44 ψήφους.

Για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου ο Γάλλος Ζαν-Φρανσουά Καν πλειοψήφησε με 30 ψήφους, ενώ ο Γερμανός Έμπερχαρντ Σόλερ είχε 25. Δύο νέοι αντιπρόεδροι είναι ο Νίκολας Ένταλ από την Τσεχία και ο Ρόναλντ Κράμερ από την Ολλανδία. Ο Μανώλης Κολυμπάδης εκπροσώπησε την ελληνική ομοσπονδία στο συνέδριο της E.T.T.U.. Στο ρεπορτάζ της για τις εκλογές η ιστοσελίδα της E.T.T.U. αναφέρθηκε στη μικρή τελετή από την ελληνική ομοσπονδία.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Γ.Γ.Α. ΣΤΟΝ Μ. ΚΟΛΥΜΠΑΔΗ

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλη Κολυμπάδη για την πρόσφατη επανεκλογή του απέστειλε η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επανεκλογή σας στη θέση του Προέδρου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και να σας ευχηθώ από καρδιάς καλή δύναμη στη συνέχιση του έργου σας. Παρακαλώ να διαβιβάσετε τα συγχαρητήρια και τις ευχές μου και στα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου».

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ