Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σε πρώτο πλάνο παίδες και κορασίδες για τα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος

Paidiko 2017_aponomi_paidon

Paidiko 2017_aponomi_paidonΗ προκριματική φάση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων (αθλητές έως 15 ετών) θα δώσει συνέχεια, αύριο και μεθαύριο, στην εσωτερική αγωνιστική κίνηση στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Το πρώτο κομμάτι της διοργάνωσης θα λάβει χώρα σε έξι πόλεις και θ’ αφορά τις περιοχές της Αττικής και νησιών, της κεντρικής, της δυτικής και της ανατολικής Μακεδονίας, της Πελοποννήσου, της Θράκης και του Βορείου Αιγαίου. Έχουν δηλώσει συμμετοχή συνολικά 435 παιδιά, 302 αθλητές και 133 αθλήτριες (στο λινκ http://www.ttscore.io/customer/11 υπάρχουν κληρώσεις και ωράρια αγώνων). Όσοι πάρουν την πρόκριση θα πλαισιώσουν τους 6 πρώτους παίδες και τις 4 πρώτες κορασίδες από τον τρέχοντα ελληνικό πίνακα αξιολόγησης, οι οποίοι περνάνε απευθείας στην τελική φάση. Αυτή έχει οριστεί για το τριήμερο 13 με 15 Απριλίου στα Χανιά.

Όπως σταθερά γίνεται τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει προκριματική φάση για τα διπλά. Οι αθλητές/τριες, που θα προκριθούν στο απλό, θα συγκροτήσουν με επιλογή των σωματείων τους τα διπλά της τελικής φάσης χωρίς περιορισμούς. Μέσα από τις προκρίσεις θα σχηματιστούν επίσης οι ομάδες για το ομαδικό της τελικής φάσης. Για την Αττική οι αγώνες θα γίνουν αύριο στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 75 παίδες και 58 κορασίδες. Ανάμεσά τους αθλητές από τα Χανιά, το Ρέθυμνο και την Τήνο.

Για τη Μακεδονία οι αγώνες φιλοξενούνται το Σάββατο στην ομοσπονδιακή αίθουσα του κλιμακίου της Βόρειας Ελλάδας στη Δ.Ε.Θ. και πρόκειται να πάρουν μέρος 95 αθλητές και 31 αθλήτριες.

Η Αλεξανδρούπολη θα φιλοξενήσει στο Ζαρίφειο γυμναστήριο την προκριματική φάση για τη Θράκη. Εκεί θα παίξουν την Κυριακή 41 παίδες και 19 κορασίδες.

Τα σωματεία της Πελοποννήσου θα συγκεντρωθούν κι αυτή τη φορά στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι της Πάτρας, την Κυριακή. Έχουν δηλωθεί 32 αγόρια και 14 κορίτσια.

Στη Χίο η διοργάνωση θα γίνει το Σάββατο στο γυμναστήριο στα Νένητα και θ’ αγωνιστούν 35 αθλητές και 11 αθλήτριες. Ενθαρρυντικό που και σε αυτούς τους αγώνες θα εμφανιστούν παιδιά από το νεοσύστατο σωματείο της Σάμου Όρμος Νέου Καρλοβασίου «η Ρίβα», λυπηρό που δεν υπάρχει ούτε τώρα συμμετοχή από τη Λέσβο…  

Για την ανατολική Μακεδονία τέλος, οι αγώνες αφορούν μόνο στα αγόρια, όπως είχε γίνει και πριν από δύο εβδομάδες για το Πανελλήνιο νέων. Πρόκειται να μετάσχουν 24 παίδες και τόπος διεξαγωγής είναι το 2ο γυμνάσιο της Καβάλας. Γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς στη δεύτερη προβλέπουν τα προκριματικά. Λίγες ημέρες μετά τους αγώνες θ’ αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr) τα αποτελέσματα από κάθε περιφέρεια.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΕΝ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Σχετικό με τις μικρές ηλικίες και το επόμενο θέμα, καθώς από χτες είναι σε εξέλιξη οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής για το αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Αλεξανδρούπολης, που θα είναι το 1ο της πόλης και το 10ο στο φετινό πρόγραμμα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος». Το διοργανώνουν η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τα τοπικά σωματεία του Εθνικού και του Φάρου Αλεξανδρούπολης. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο on line σύστημα δηλώσεων στην ιστοσελίδα της E.Φ.Ο.Eπ.Α. (http://entries.httf.gr) και η προθεσμία λήγει την Πέμπτη 1 Μαρτίου.

 

* Φωτό από τα τελικά του περσινού Πανελληνίου πρωταθλήματος στη Χίο και την απονομή στο απλό παίδων 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ