Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στο Χαϊδάρι οι 30οι Πανελλήνιοι Αγώνες Αιμοκαθαιρομένων και Μεταμοσχευμένων

Συμπλήρωσαν αριθμό-ορόσημο και είναι έτοιμοι για το φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημά τους οι Αιμοκαθαιρόμενοι και Μεταμοσχευμένοι. Στην ιδιωτική αίθουσα Spin Ping Pong Hall στο Χαϊδάρι (Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 87) διεξάγουν αύριο τους 30ους Πανελλήνιους Αγώνες τους στην επιτραπέζια αντισφαίριση και αναμφίβολα αυτός ο αριθμός επιβεβαιώνει την προσπάθεια και τη συνέπειά τους στο άθλημα. Τη διοργάνωση μάλιστα, διοργανώνει πρώτη φορά η νεοσυσταθείσα Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων (Α.Ο.Ν.Μ.), η οποία πήρε τον Ιούνιο του 2017 την αθλητική αναγνώριση.

Το πρωτάθλημα αναμένεται να συγκεντρώσει 20 αθλητές και 2 αθλήτριες, που προέρχονται από πέντε σωματεία της χώρας. Περιλαμβάνει το απλό και το διπλό σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες, που αρχίζουν από τα 18 έτη. Οι γυναίκες δεν θα πάνε σε κατηγορία ανδρών και θα παίξουν μεταξύ τους.

Να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα έχει και προκριματικό χαρακτήρα για το φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Αιμοκαθαιρομένων και Μεταμοσχευμένων της Σαρδηνίας. Από τα αποτελέσματα θα βγουν και προκρίσεις για την ελληνική αποστολή, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Κάλιαρι, στο διάστημα 17 μέχρι τις 24 Ιουνίου. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ