Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Αλεξανδρούπολη αποθέωσε τις νεαρές ηλικίες στο 1ο αναπτυξιακό τουρνουά της

Alexandroupolis open_geniko

Alexandroupolis open_genikoΤο δοκίμασε και πέτυχε! Επιχείρησε το κάτι παραπάνω στις διοργανώσεις επιτραπέζιας αντισφαίρισης και άφησε θαυμάσια δείγματα Alexandroupoli paides_aponomiγραφής! Η Αλεξανδρούπολη πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο το 1ο αναπτυξιακό τουρνουά της κι εμφάνισε εικόνα, που τίμησε απόλυτα τις νεαρές ηλικίες και πρόβαλλε όμορφα το άθλημα. Με 208 αθλητές και αθλήτριες (σ.σ. τρεις οι απουσίες της τελευταίας στιγμής), εξαιρετική οργάνωση και καλές αγωνιστικές συνθήκες το 10ο φετινό όπεν της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» μετατράπηκε σε γιορτή και δημιούργησε κατευθείαν την αίσθηση ότι οι Εβρίτες μπορούν να επαναλάβουν και να καθιερώσουν αυτή την αθλητική εκδήλωση. Τους αγώνες διοργάνωσαν η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και τα σωματεία του Εθνικού και του Φάρου Αλεξανδρούπολης. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν ο Δημήτρης Στάμου στους νέους, η Ιωάννα Γερασιμάτου στις νεάνιδες, ο Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος στους παίδες, η Χρυσή Φωτιάδου στις κορασίδες, ο Γιάννης Πιστόλας στους παμπαίδες, η Λεμονιά Γκαϊντατζή στις παγκορασίδες, ο Χρυσοβαλάντης-Παντελής Σαμπαλής στους μίνι παμπαίδες και η Γεωργία Σπανού στις μίνι παγκορασίδες.

Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών προήλθε από δεκάδες σωματεία και πόλεις από διάφορα σημεία της χώρας. Πέρα από την Αλεξανδρούπολη και την κοντινή Ορεστιάδα (η ωραιότερη εικόνα τα πολλά μικρά παιδιά από τα δύο τοπικά σωματεία και τον Γ.Σ. Φιλία), ήταν γενικά η Βόρεια Ελλάδα, που έδωσε έντονο «παρών» στους αγώνες, αλλά την ίδια ώρα καταγράφηκαν αγωνιστικές παρουσίες από την Αττική, την Πελοπόννησο, τα Χανιά και τη Χίο.  

Alexandroupoli neoi_aponomiΣτον τελικό των νέων αναμετρήθηκαν δύο αθλητές της Ελευσίνας. Ο Δημήτρης Στάμου και ο Αλέξης Κουλουριώτης έδωσαν συναρπαστικό αγώνα ώσπου επικράτησε ο Στάμου με 3-2 σετ (11-3, 11-4, 10-12, 2-11, 11-5). Ήταν η δεύτερη φορά, που πήρε πρωτιά στα όπεν της περιόδου 2017-2018.

Στις νεάνιδες πάλεψαν ξανά για το χρυσό μετάλλιο τα δύο πρώτα φαβορί. Αυτή τη φορά η Ιωάννα Γερασιμάτου ήταν καλύτερη από την Alexandroupoli Neanides_AponomiΕλισάβετ Τέρπου και επιβλήθηκε με 3-0 σετ (11-7, 11-4, 11-4). Πήρε 1η θέση σε δεύτερο όπεν φέτος, ενώ ήταν ο τέταρτος τελικός της με αντίπαλο την Τέρπου.

Στους παίδες αναδείχτηκε νικητής σε δεύτερο σερί όπεν ο Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος. Στον απόλυτα ισορροπημένο τελικό έκαμψε τον Ηλία Σταματόπουλο με 3-2 σετ (8-11, 11-6, 11-3, 13-15, 11-9). Να σημειωθεί ότι στα ημιτελικά ο Γιάννης Παπαδόπουλος του Εθνικού έκανε την έκπληξη όταν απέκλεισε με 3-2 σετ το 1ο φαβορί και νικητή 3ων όπεν φέτος στην κατηγορία Αλέξανδρο Μαδέση.

Alexandroupoli korasides_aponomiΣτις κορασίδες ήταν η Χρυσή Φωτιάδου η μεγάλη πρωταγωνίστρια. Απέδωσε εξαιρετικά και κατέβαλλε οριακά τα δύο πρώτα φαβορί της κατηγορίας. Στον ημιτελικό με 3-2 σετ την Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου και στον συγκλονιστικό τελικό, επίσης με 3-2, τη Μαλαματένια Παπαδημητρίου (5-11, 11-7, 11-5, 3-11, 17-15). Η ταλαντούχα αθλήτρια από τη Φλώρινα έχει φέτος άλλες δύο πρωτιές από τουρνουά της Αθήνας. Εξάλλου, η Παπαδημητρίου στην 8άδα λίγο έλειψε να πέσει θύμα έκπληξης όταν έχανε 0-2 σετ και 3-8 στο 3ο σετ από την Ελισάβετ Χατζηκύρκα.

Στους παμπαίδες κυριάρχησε ο Γιάννης Πιστόλας και πανηγύρισε το δεύτερο χρυσό του μετάλλιο φέτος. Στον τελικό λύγισε τον Κωνσταντίνο Μηλικούδη με 3-0 σετ (12-10, 12-10, 11-3).

Στις παγκορασίδες πρώτευσε η 11χρονη Λεμονιά Γκαϊντατζή. Το νούμερο 2 της κατηγορίας έφτασε τις τρεις πρώτες θέσεις στη φετινή σειρά. Στον τελικό ξεπέρασε την Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη (Νο 1) με 3-1 σετ (7-11, 11-9, 11-4, 11-9).

Στους μίνι παμπαίδες (τα παιδάκια έως 9 ετών) ο Χρυσοβαλάντης-Παντελής Σαμπαλής δεν είχε ούτε τώρα μεγάλη απειλή και ανέβηκε ξανά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στον τελικό νίκησε τον Στέφανο Ούλιαρη, επίσης από τις Σάρισες Φλώρινας με 3-0 σετ (11-4, 11-5, 11-7). Στους μίνι παμπαίδες καταγράφηκε ο μοναδικός «μικρός» τελικός, που πήγε στα πέντε σετ. Ο Παναγιώτης Ασλανίδης από τη Θεσσαλονίκη κατέβαλλε με 3-2 τον Απόστολο Χρήστου από τα Ιωάννινα.

Alexandroupoli Mini_pagorasides_aponomiΣτις μίνι παγκορασίδες τέλος, αναδείχτηκε νικήτρια μία άλλη αθλήτρια από τη Φλώρινα, η Γεωργία Σπανού. Το νούμερο 1 των πιο μικρών κοριτσιών έκαμψε στον τελικό το νούμερο 2, τη Χριστίνα Τζενίδη με 3-2 σετ (12-10, 11-6, 4-11, 6-11, 11-6).

Οι νικητές και οι νικήτριες ανά κατηγορία:

ΝΕΟΙ:

1. Δημήτρης Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

2. Αλέξης Κουλουριώτης (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

3. Κωνσταντίνος Λυκοστράτης (Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς)

4. Κωνσταντίνος Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:

1. Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο. Ταταύλα)

2. Ελισάβετ Τέρπου (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

3. Θεοδώρα Βασιλειάδου (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

4. Μαρία Αλεξανδροπούλου (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

ΠΑΙΔΕΣ:

Alexandroupoli Paides_aponomi1. Σωκράτης-Βησσαρίων Γιαννούτσος (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

2. Ηλίας Σταματόπουλος (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

3. Λαυρέντιος Καραμέτος (Δ.Α.Ο. Ταύρου)

4. Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Χρυσή Φωτιάδου (Ο.Ε.Α. Φλώρινας)

2. Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

3. Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Γ.Α.Ο. Πειραιά)

4. Κατερίνα Φραγκάκη (Α.Ο. Ελληνικού)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

1. Γιάννης Πιστόλας (Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης)

2. Κωνσταντίνος Μηλικούδης (Φιλία Ορεστιάδας)

3. Γιάννης Μαλαμούδης (Ρουφ 80) 

4. Σωτήρης Μούσιας (Σάρισες Φλώρινας) 

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

Alexandroupoli pagorasides_aponomi1. Λεμονιά Γκαϊντατζή (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)

2. Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.)

3. Φωτεινή Δημητριάδη (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)

4. Κατερίνα Κοτζαμιχάλη (Ο.Α. Χανίων)

ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:

1. Χρυσοβαλάντης-Παντελής Σαμπαλής (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας)

2. Στέφανος Ούλιαρης (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας)

3. Παναγιώτης Ασλανίδης (Αίας Ευόσμου)

4. Σπυρίδων Χρήστου (Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων)

ΜΙΝΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:

1. Γεωργία Σπανού (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας)

2. Χριστίνα Τζενίδη (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)

3. Ειρήνη Χρυσοστομίδου (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας)

4. Νεστορία Χρυσοστομίδου (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας)

ΚΟΛΥΜΠΑΔΗΣ: «Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ»

Το γυμναστήριο χρησιμοποιείται κυρίως από την ομάδα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, έχει παρκέ και είναι σε καλή κατάσταση. Έγινε η απαραίτητη σκίαση για τον ήλιο και τοποθετήθηκε πολύ καλή μικροφωνική εγκατάσταση. Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε η προγραμματισμένη τελετή έναρξης. Εκεί έβγαλε σύντομο λόγο ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης και κήρυξε την έναρξη των αγώνων. Αφού καλωσόρισε αθλητές, προπονητές και συνοδούς και ευχαρίστησε τον δήμο και όλους τους συντελεστές στο οργανωτικό κομμάτι των αγώνων, τόνισε: «Καλωσορίζουμε κι εμείς με τη σειρά μας την Αλεξανδρούπολη στις μεγάλες δυνάμεις του αθλήματος. Μετά από πολύχρονη συστηματική προσπάθεια κάποιων ανθρώπων, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο άθλημα, έφτασε και η Αλεξανδρούπολη να συγκαταλέγεται επιτέλους στις δυνάμεις του αθλήματος. Διαθέτει δύο σωματεία, τα οποία είναι πολύ καλά οργανωμένα και στελεχωμένα και η συνεργασία τους έχει αποδώσει καρπούς. Συγχαίρω την Αλεξανδρούπολη για το πρώτο τουρνουά της κι εύχομαι να το καθιερώσει. Εύχομαι επίσης καλή συνέχεια με δύναμη και κουράγιο γιατί οι συνθήκες γενικά για τον αθλητισμό δεν είναι οι ιδανικότερες. Η ανέχεια και η φτώχεια όμως, φέρνει φιλότιμο και αυτό είναι χαρακτηριστικό του λαού μας».

Ο επικεφαλής της διοίκησης της ομοσπονδίας επέστρεψε πρόσφατα από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Κορέας και είχε μαζί του αναμνηστικά με αφορμή το 1ο όπεν της Αλεξανδρούπολης. Στον δήμαρχο της πόλης Ευάγγελο Λαμπάκη δώρισε μία απομίμηση της δάδας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «σε ένδειξη αναγνώρισης της υποστήριξης του δήμου στον Μ.Γ.Σ. Εθνικό, τον Α.Σ. Φάρο και γενικά στην επιτραπέζια αντισφαίριση». Επίσης, στους δύο προπονητές των σωματείων Άγγελο Τζίμα και Ανδρέα Νικολακάκη χάρισε από ένα ακόμα δώρο «για να δείξω ότι είμαι δίπλα τους και σέβομαι την προσπάθειά τους». Έδωσε απομίμηση της δάδας στον Ανδρέα και μία μασκότ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στον Άγγελο.

Σύντομο χαιρετισμό έκανε αμέσως μετά ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης. «Χαιρόμαστε όταν φιλοξενούμε στην πόλη μας ανθρώπους καλλιεργημένους και με παιδεία, χαιρόμαστε όταν βλέπουμε τους άριστους ν’ ασχολούνται με τον αθλητισμό κι εσείς εντάσσεστε σε αυτούς», είπε αρχικά απευθυνόμενος στον Μανώλη Κολυμπάδη και συνέχισε: «Το άθλημα του πινγκ πονγκ συγκαταλέγεται στον πυρήνα των ευγενών αθλημάτων, δημιουργεί αθλητική συνείδηση και βοηθάει το σώμα στην ανάπτυξή του. Παράλληλα, με αυτά τα τουρνουά ενισχύει τις κοινωνικές σχέσεις και σήμερα θα έλεγα ότι επιτελείται εθνική υποχρέωση πέρα από την αγωνιστική. Εννοώ ότι με τη φυσική παρουσία τόσων ατόμων εδώ μπορεί να τονωθεί και το εθνικό φρόνημα στη Θράκη, στον Έβρο γιατί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό περνάμε δύσκολες στιγμές και θέλουμε τη συμπαράσταση όλων των Ελλήνων για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες. Θα κάνουμε κι άλλες τέτοιες διοργανώσεις ώστε όλοι μαζί μέσα από τον πολιτισμό, του οποίου έκφραση είναι ο αθλητισμός, να δημιουργήσουμε μία άλλη Ελλάδα».

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ Π.ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ Β. ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗΣ

Ακολούθησαν δύο ειδικές βραβεύσεις από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Φάρο Αλεξανδρούπολης. Πρώτα «σ’ έναν άνθρωπο που υπηρετεί με συνέπεια το άθλημα και παράλληλα βλέπει τους αγώνες μέσα κι από διαφορετική οπτική γωνιά, μέσα από τον φωτογραφικό του φακό», όπως υπογραμμίστηκε από μικροφώνου. Βραβεύτηκε ο ρομαντικός «εργάτης» του αθλήματος στη Δράμα και καθηγητής Φυσικής Αγωγής Βασίλης Καραουλάνης, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει οικειοθελώς πλούσιο φωτογραφικό υλικό από κάθε αθλητική εκδήλωση, στην οποία πηγαίνει.

Η δεύτερη βράβευση αφορούσε τον άνθρωπο «με τον οποίο γεννήθηκε η επιτραπέζια αντισφαίριση στην Αλεξανδρούπολη και μαζί του έζησαν μεγάλες στιγμές ο Εθνικός και γενικά το άθλημα στην πόλη». Τα όμορφα λόγια και η τιμητική πλακέτα ήταν για τον Παράσχο Αβραμίδη, που πρόσφερε επί σειρά ετών πολλαπλές και μεγάλες υπηρεσίες στον τοπικό σύλλογο και το άθλημα στην περιοχή. Παρέλαβε με συγκίνηση και θερμό χειροκρότημα την τιμητική πλακέτα από τον αντιδήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Βαταμίδη.

Το τελετουργικό συνεχίστηκε με χορευτικό σόου από κορίτσια της σχολής χορού «Dancingforyou» στην Αλεξανδρούπολη και στο τέλος ο δήμαρχος της πόλης κλήθηκε να φανερώσει την ικανότητά του στο πινγκ πονγκ. Έπιασε ρακέτα με …ασιατικό πιάσιμο και αντάλλαξε μπαλιές με μικρό σε ηλικία ντόπιο αθλητή.

Η αγωνιστική δράση έλαβε χώρα σε 16 τραπέζια και κράτησε περίπου 20 ώρες. Τα ωράρια κύλησαν χωρίς προβλήματα, ενώ η μικροφωνική εγκατάσταση και το εκτυπωμένο πρόγραμμα βοήθησαν στη σωστή οργάνωση. Μπορεί να έλειπε αναγκαστικά ο άνθρωπος, που χρόνια τώρα συντονίζει τα οργανωτικά θέματα σε τέτοια τουρνουά, η έμπειρη υπάλληλος της Τοπικής Επιτροπής Μαρία Τσίπου, όμως την αντικατέστησε ιδανικά η διεθνής επιδιαιτήτρια Κωνσταντίνα Κρόττα. Μαζί με τις συνεργάτιδές της στη γραμματεία και φυσικά τη βοήθεια από στελέχη του Εθνικού και του Φάρου η αποστολή βγήκε σε πέρας. Η Τσίπου αναρρώνει στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη μετά επέμβαση στο πόδι για ρήξη αχίλλειου τένοντα.

Οι υπεύθυνοι των δύο σωματείων παρείχαν κάθε εξυπηρέτηση στα μέλη των αποστολών και μετά την καλή προετοιμασία των αγώνων παρουσίασαν και διάφορες παροχές. Στα παιδιά έδωσαν από μία σακουλίτσα με πορτοκαλάδα, σοκολατούχο γάλα (τοπικά προϊόντα), νερό, μπάρα δημητριακών, μπανάνα και κρουασάν. Το Σάββατο έκαναν γεύμα για τους προπονητές, τους διαιτητές και τη γραμματεία, την Κυριακή τούς μοίρασαν κρουασάν, χυμούς, νερά κ.α. Τους αγώνες κάλυψε πρακτορείο φωτογραφίας και οι γονείς μπορούσαν να διαλέξουν φωτογραφίες των παιδιών τους και να αγοράσουν σε μεγάλο μέγεθος και με καλές τιμές. Τοπικοί τηλεοπτικοί σταθμοί έστειλαν κάμερες για ρεπορτάζ και πλάνα, η διαφήμιση στα Μέσα ενημέρωσης και στους δρόμους έφερε στο γυμναστήριο και αρκετούς φιλάθλους, που δεν σχετίζονται άμεσα με την επιτραπέζια αντισφαίριση. Επίσης ο Εθνικός και ο Φάρος οργάνωσαν livestreaming, το οποίο βγήκε από το youtube και από την αρχή ως το τέλος του τουρνουά μετέδιδε τα παιχνίδια από τα τραπέζια 7 και 9. Βοήθησαν πολλοί εθελοντές, ενώ ομάδα του Ερυθρού Σταυρού ήταν συνεχώς στο γυμναστήριο ώστε να προσφέρει υπηρεσίες όποτε χρειαστεί. Η ατμόσφαιρα στις εξέδρες ήταν πολύ ζεστή και οι ενθουσιώδεις εκδηλώσεις των ντόπιων αθλητών έδιναν άλλο τόνο στους αγώνες. Ειδικά σήμερα, που αθλητές από την Αλεξανδρούπολη έφτασαν σε κατάκτηση μεταλλίου.

Και ήταν ξεχωριστή και μία στιγμή φερ πλέι διότι επαναλήφθηκε από συγκεκριμένο αθλητή και μάλιστα σε πολύ σημαντικό παιχνίδι. Στα ημιτελικά των παίδων ο Γιάννης Παπαδόπουλος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έχανε 0-1 σετ από τον Σωκράτη Γιαννούτσο και 7-8 στο 2ο σετ. Μπήκε μπαλάκι από διπλανό τραπέζι πριν κάνει το χτύπημα και το χάσει ο αθλητής του Γ.Α.Ο. Πειραιά, αλλά ο διαιτητής δεν σταμάτησε το ράλι κι έδωσε τον πόντο στον Παπαδόπουλο. Αμέσως μετά ο υψηλόσωμος αθλητής έχασε επίτηδες το σερβίς του για να γίνει το 8-9. Στο τέλος έχασε το σετ και τον αγώνα. Να τονιστεί ότι πριν από λίγο καιρό είχε κάνει ανάλογη κίνηση σε άλλο αναπτυξιακό τουρνουά κι εδώ προκύπτει το πολύ ευχάριστο συμπέρασμα για τα μηνύματα τέτοιων αγώνων ότι τα παιδιά παίρνουν απολύτως συνειδητά τέτοιες πρωτοβουλίες και όχι περιστασιακά.

Το 1ο τουρνουά της Αλεξανδρούπολης είχε μεγάλη στήριξη από χορηγούς. Συνολικά 32 βοήθησαν την προσπάθεια και ήταν οι ακόλουθοι:

e-evros.gr

Sports Addict.gr

Χυμείο (ποτοπωλείο)

Εβροφάρμα

Glass Drive

Μπακαλόγατος

Pechlivanidis Konstantinos Graphics

Γιαλός

Χάραμα

Mikel

Δερνέζης Κωνσταντίνος Γεωργικά Εφόδια

TravelBox

Λογιστικό Γραφείο Φωτεινός Φώτης-Παπαχρήστου Γιώργος

Hotel Athina

Pizza Piza

Εσπέρια Μιχαηλίδης

Grigorakis Group

ΞενώναςΑξιόκερσα

Spaghetti Company

Συστήματα κουφωμάτων Χατζηγαβριήλ Μαρία

Ενοικιαζόμενα δωμάτια «Τα κύματα»

Παραδοσιακός Ξενώνας Αξίερος

+Ουσία (ταβέρνα)

Hotel Ωκεανίς

Ελαστικά Κωνσταντινίδης

Το Κονάκι (ταβέρνα)

ΕλαστικάΜανιακούδη

Hotel ALKYON

My Pet

Biscotto cofee

Hotel Dias

Μάσα Σούρα

 

* Οι φωτογραφίες από τις απονομές των νέων, των νεανίδων, των κορασίδων, των παίδων και των παγκορασίδων είναι προσφορά του Βασίλη Καραουλάνη. 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ