Νέα τριετής συμφωνία της I.T.T.F. με το Eurosport για την κάλυψη διοργανώσεων παγκοσμίου επιπέδου

Boll-Ma LongΣε νέα τριετή συμφωνία ήρθαν η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και το Eurosport για την κάλυψη κορυφαίων διοργανώσεων. Ισχύει από το 2018 έως το 2020, γίνεται εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και πέρα φυσικά από τα Παγκόσμια και τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα περιλαμβάνει τα Παγκόσμια Κύπελλα και τα μεγαλύτερα World Tour. Ειδικά για τα διεθνή επαγγελματικά όπεν της I.T.T.F. συμφωνήθηκε να καλύψει το Eurosport μέσα στα επόμενα τρία χρόνια πάνω από 120 ώρες δράσης. Είναι ασφαλώς εξέλιξη, που χαροποιεί και τους φίλους του αθλήματος στην Ελλάδα.

Το διεθνές αθλητικό κανάλι εξέδωσε δελτίο Τύπου για τη συμφωνία και μεταξύ άλλων αναφέρει: «Το Eurosport ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τη Διεθνή Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (I.T.T.F.) και θα συνεχίσει να παρουσιάζει τις μεγάλες διοργανώσεις του αθλήματος μέχρι το 2020. Η πανευρωπαϊκή συμφωνία θα δει το Eurosport να καλύπτει όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της ITTF, περιλαμβανομένου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, των Παγκοσμίων Κυπέλλων Ανδρών και Γυναικών και τα ITTF World Tour Platinum και ITTF World Tour Grand Finals.

Το Eurosport θα καλύψει περισσότερες από 120 ώρες ζωντανής δράσης, μαγνητοσκοπημένων αγώνων και στιγμιότυπα τα επόμενα τρία χρόνια στα δύο τηλεοπτικά κανάλια και online μέσω του eurosport.com και του Eurosport APP. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, που άρχισε το 2014, το Eurosport θα συνεχίσει να προωθεί τις διοργανώσεις της ITTF.

Σημειώσεις
Η συμφωνία με την ITTF, για την περίοδο 2018-2020, περιλαμβάνει τις εξής διοργανώσεις: ETTU European Table Tennis Championships, Table Tennis Top 16, ITTF Team World Cup, ITTF World Team Championships, ITTF Men’s World Cup, ITTF Women’s World Cup, ITTF World Tour Platinum Events και ITTF World Tour Finals.

Σημαντικές διοργανώσεις της επιτραπέζιας αντισφαίρισης που θα καλυφθούν από το Eurosport μέσα στο 2018:
29 Απριλίου–6 Μαϊου: ITTF World Team Table Tennis Championships

2-3 Ιουνίου: ITTF World Tour Platinum Event, China Open, Shenzhen

21-22 Ιουλίου: ITTF World Tour Platinum Event, Korean Open, Incheon

29-30 Σεπτεμβρίου: ITTF Women’s World Cup, Chengdu, China

6-7 Οκτωβρίου: ITTF World Tour Platinum Event, Austrian Open, Linz
20-21 Οκτωβρίου: ITTF Men’s World Cup, Paris, France

10-11 Νοεμβρίου: ITTF World Tour Platinum Event, Australian Open, Gold Coast

Αναμένεται ημερομηνία: ITTF World Tour Grand Finals».

Διάφορα νέα

Είσοδοςgpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped