Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Άρχισαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το αναπτυξιακό τουρνουά «Φώτης Τσιαλτζούδης» της Βέροιας

Veroia 2016_zestama

Veroia 2016_zestamaΤο καθιερωμένο τουρνουά της Βέροιας θα κλείσει τη σειρά των αναπτυξιακών ατομικών πρωταθλημάτων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Θα γίνει το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Απριλίου στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Φιλίππειο, αφιερώνεται, όπως κάθε χρόνο, στη μνήμη του αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Βέροιας Φώτη Τσιαλτζούδη και θα είναι το 11ο και τελευταίο στο φετινό πρόγραμμα. Μετά, θ’ απομένει ο μεγάλος τελικός του θεσμού, που θα φιλοξενηθεί στις 5 και 6 Μαΐου στα Χανιά. Η πρωτεύουσα του νομού Ημαθίας έχει εδώ και πολλά χρόνια σημαντική και σταθερή δραστηριότητα στο άθλημα, ενώ άρχισε να οργανώνει τουρνουά νέων προτού ακόμα εισαχθούν τα αναπτυξιακά στο καλεντάρι της ομοσπονδίας. Αυτό θα είναι το 5ο σε πανελλήνια κλίμακα και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τον δήμο Βέροιας και τον Όμιλο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της πόλης. Το onlineσύστημα για τις δηλώσεις συμμετοχής άνοιξε σήμερα. Η σχετική προθεσμία θα λήξει την ερχόμενη Πέμπτη 12 του μήνα.

Οι δηλώσεις υποβάλλονται στη διεύθυνση http://entries.httf.gr στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Το παράβολο συμμετοχής είναι 25 ευρώ για κάθε αθλητή/τρια. Έχουν προκηρυχθεί οι κατηγορίες Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, εφήβων- νεανίδων, παίδων–κορασίδων, παμπαίδων–παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων.

Το όπεν της Βέροιας συναντά μεγάλη ανταπόκριση από τους ανθρώπους του αθλήματος και οι διοργανωτές περιμένουν και φέτος μεγάλο αριθμό αθλητών μολονότι είμαστε στο κλείσιμο της φετινής χρονιάς. Έγινε νωρίς από τα πολυπληθέστερα αναπτυξιακά και είναι ενδεικτικό ότι τον Νοέμβριο του 2016 εμφάνισε 250 συμμετοχές! Οργανώθηκε πρώτη χρονιά τον Ιανουάριο του 2014.

Η κλήρωση για τη φάση των γκρουπ θα διενεργηθεί την Τρίτη 17 Απριλίου στα γραφεία της Τοπικής Επιτροπής Β. Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Το πρόγραμμα και τα ωράρια των αγώνων θα ανακοινωθούν έγκαιρα στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας. Για την καταρχήν ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με τον προγραμματισμό άφιξης και αναχώρησης τους, οι αγώνες θα αρχίσουν το Σάββατο 21/4 στις 08.30 και η λήξη τους υπολογίζεται την Κυριακή 22/4 στις 17.00.

* Πριν και μετά από το τουρνουά της Βέροιας, παιδιά που πρωταγωνιστούν στις νεαρές ηλικίες θα είναι παρόντα σε αγώνες στο εξωτερικό για το World Junior Circuit της διεθνούς ομοσπονδίας. Ο έφηβος Γιάννης Σγουρόπουλος του Ολυμπιακού και η νεάνιδα Ιωάννα Γερασιμάτου του Α.Ο. Ταταύλα πρόκειται να πάρουν μέρος στο όπεν νέων και παίδων του Βελγίου, το οποίο θα διεξαχθεί στο Σπα από τις 18 έως τις 22 του μήνα. Μία εβδομάδα αργότερα έρχεται το αντίστοιχο όπεν της Γαλλίας. Θα γίνει στο Μετς από τις 25 έως τις 29 Απριλίου κι έχουν δηλώσει συμμετοχή ο έφηβος Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης των Αετών Πόλης και οι κορασίδες Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου και Μαλαματένια Παπαδημητρίου του Γ.Α.Ο. Πειραιά.

* Εξάλλου, πρωτόγνωρη και πολύτιμη εμπειρία βιώνει εδώ και λίγες ημέρες στο Λουξεμβούργο ο 11χρονος Κωνσταντίνος Μηλικούδης, ο οποίος φέτος έχει αγωνιστεί σε δύο τελικούς αναπτυξιακών τουρνουά. Μαζί με άλλους επίλεκτους παμπαίδες από την Ευρώπη μετέχει στο προπονητικό καμπ της Ευρωπαϊκής Ένωσης του αθλήματος (το λεγόμενο Hopes Selection Camp). Η συγκέντρωση προετοιμασίας ολοκληρώνεται στις 9 Απριλίου. Ο αθλητής του Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας βρίσκεται στο νούμερο 7 του τρέχοντα ελληνικού πίνακα αξιολόγησης παμπαίδων. Στο Λουξεμβούργο τον συνοδεύει ο προπονητής του βορειοελλαδίτικου σωματείου Ανέστης Καριοφυλλίδης. Τις προσεχείς ημέρες θα δημοσιευτεί εκτενές σχετικό ρεπορτάζ. 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ