Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Λάρισα έπαιξε πινγκ πονγκ στο «4ο τουρνουά για μικρούς και μεγάλους» του Α.Σ. Δύναμη

Larisa open_anamnistiki

Larisa open_anamnistikiΔύναμη …όνομα και πράγμα κοιτάζει ν’ ασκήσει θετική επιρροή σε φίλους του αθλητισμού στη Λάρισα και να τους φέρει πιο κοντά στην Larisa open_enilikes_nikitesεπιτραπέζια αντισφαίριση. Την Κυριακή 1 Απριλίου, μετά το κλείσιμο των σχολείων για την περίοδο του Πάσχα, ο Αθλητικός Σύλλογος Δύναμη οργάνωσε στη θεσσαλική πόλη το «4ο ανοιχτό τουρνουά πινγκ πονγκ για μικρούς και μεγάλους». Προσέλκυσε γι’ άλλη μια φορά πολύ κόσμο κι άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Συνολικά είχαν δηλώσει συμμετοχή 85 άτομα, στο τέλος πήραν μέρος 76 και από αυτά τα 44 ήταν παιδιά και τα 32 ενήλικες. Οι αγώνες έγιναν σε 6 τραπέζια στο 5ο Γυμνάσιο Λάρισας, άρχισαν στις 10 το πρωί για τις μικρές ηλικίες και στις 5 το απόγευμα για τους ενήλικες κι έδωσαν σε όλους την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να τσεκάρουν τις ικανότητές τους στο άθλημα. Το όπεν οργανώθηκε και φέτος από τον προπονητή της Δύναμης Στέφανο Αμπελακιώτη, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του τοπικού συλλόγου, αλλά και με τη βοήθεια του μοναδικού διαιτητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης στη Λάρισα, του Ανδρέα Ζησούλη. Ο Στέφανος Αμπελακιώτης είχε την καλοσύνη να στείλει στην ομοσπονδία το ρεπορτάζ από τη διοργάνωση:

Larisa open_mikron-megalon«Τα παιδιά χωρίστηκαν σε 4 κατηγορίες, ανάλογα με την ηλικία τους και αυτές ήταν μίνι παμπαίδες και παγκορασίδες ηλικίας μέχρι 8 ετών, παμπαίδες και παγκορασίδες στις ηλικίες από 9 έως 11 ετών κι ακόμα παίδες- κορασίδες 12-14 και έφηβοι 15-18 ετών. Νικητές στις κατηγορίες ήταν με τη σειρά που κατατάχθηκαν οι: Καζαντζής Γ., Αμπελαργάς Γ., Ζαρμακούπη Δ. και Αμπελακιώτης Κ. στους παμπαίδες. Στη μίνι κατηγορία οι: Κοστρίμπας Α., Ζησούλης Σ., Βασιλάκος Ν. και Γιαμούζη Α. Στους παίδες οι: Ζησούλη Ε., Ζησούλης Κ., Γκανάτσιος Δ, και Κόννελ Α. και στην κατηγορία εφήβων οι Τσακνάκης Ι., Πετρίτσης Π., Κλείτσας Δ. και Ζαφειρίου Ε.

Larisa open_goneisΜαζί με τους αθλούμενους παρακολούθησαν τους αγώνες περίπου 80 άτομα, εκ των οποίων αρκετοί γονείς, οι οποίοι ήθελαν να Larisa open_mikra_nikitesκαμαρώσουν τα παιδιά τους. Στους συμμετέχοντες προσφέρθηκαν χοτ ντογκ, νερό και στους γονείς δωρεάν καφές από το Las Ramblas. Επίσης, οι πρώτοι 4 νικητές στα παιδιά του δημοτικού και Γυμνασίου είχαν κι ένα δώρο μαζί με τα μετάλλια. Ο πρώτος πήρε πίτσα από την πιτσαρία pizza bar και το δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής σε σεμινάρια ρομποτικής, προσφορά του φροντιστηρίου Κέντρον. Οι προαναφερόμενοι ήταν χορηγοί της διοργάνωσης μαζί με το ράδιο Πόλις 99.4. Όλα τα παιδιά επίσης πήραν επαίνους συμμετοχής. Το κλίμα των αγώνων ήταν γενικά πολύ όμορφο και συνδύαζε άψογα τον παιδαγωγικό χαρακτήρα με το αγωνιστικό κομμάτι και αυτό φάνηκε από τα θετικά σχόλια  των γονέων, αλλά κυρίως των παιδιών που έφυγαν γεμάτα ενθουσιασμό και με πολύ καλές αναμνήσεις.

Larisa open_megaloi_paizounΤο απόγευμα, στους ενήλικες, αν και είχαν δηλώσει 41 άτομα τελικά συμμετείχαν 32, πάντως δεν ήταν μόνο από τη Λάρισα αλλά και από τον Βόλο, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα. Οι αγώνες άρχισαν σε γκρουπ των 4ων και περνούσαν στη φάση των νοκ άουτ οι 2 πρώτοι. Τις πρώτες 3 θέσεις κατέλαβαν κατά σειρά οι Σταμούλης Α., Κουκουνασούλης Δ. και Παπαβαίτσης Π..

Γενικά ο χαρακτήρας της διοργάνωσης, κυρίως για τα παιδιά, ήταν ψυχαγωγικός και όχι καθαρά αγωνιστικός κι αυτό λόγω συμμετοχής Larisa open_diorganotesμικρών φίλων, που τους αρέσει το άθλημα αλλά δεν ανήκουν σε σύλλογο και απλά θέλουν να συμμετέχουν σε αγώνες για την εμπειρία. Υπήρχε και χαμηλό επίπεδο αλλά και σχετικά υψηλό όπου αρκετά παιδιά είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με πιο δυνατούς αντιπάλους, που συμμετέχουν στο αγωνιστικό τμήμα του Α.Σ. Δύναμη και παίζουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα της ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ΕΦΟΕΠΑ)». 

 

* Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το 4ο τουρνουά πινγκ πονγκ της Λάρισας, από το άλμπουμ που δημιούργησε o Α.Σ. Δύναμη στα social media

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ