Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Δύο υπαίθρια τσιμεντένια τραπέζια πινγκ πονγκ στον δήμο Ιωαννιτών

Ioannina Trapezia_ping_pong_ipaithros

Ioannina Trapezia_ping_pong_ipaithrosΤα Ιωάννινα είναι, έτσι κι αλλιώς, μία από τις πιο όμορφες πόλεις στη χώρα, αλλά εδώ και λίγες ημέρες απέκτησαν ένα ακόμα …στολιδάκι. Ioannina trapezia_megalo_planoΔύο υπαίθρια τσιμεντένια τραπέζια πινγκ πονγκ! Βεβαίως δεν αποτελούν νέα …αξιοθέατα, όμως αν το καλοσκεφτείτε, οτιδήποτε δημιουργείται σε μία πόλη και προσφέρει στον απλό κόσμο ευκαιρία για άθληση και ψυχαγωγία, την κάνει πιο ελκυστική στην πραγματικότητα. Στις αρχές Απριλίου λοιπόν, και ακριβώς πριν από την επέτειο εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας επιτραπέζιας αντισφαίρισης, ο δήμος Ιωαννιτών παρουσίασε δύο υπαίθρια τραπέζια. Τα τοποθέτησε στην Πλατεία Σεισμοπλήκτων υλοποιώντας τη θαυμάσια ιδέα του Αθλητικού Συλλόγου Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, ο οποίος εμφανίζει εδώ και αρκετά χρόνια σημαντική δραστηριότητα στο άθλημα. Κι επειδή έχει περάσει λίγο χρονικό διάστημα από την 6η Απριλίου και την Παγκόσμια μέρα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, το σωματείο και ο δήμος θα οργανώσουν από κοινού εορταστική εκδήλωση συνδυάζοντας και τα εγκαίνια, τρόπον τινά, των υπαίθριων τραπεζιών και τη καθιερωμένη ημέρα του ολυμπιακού αθλήματος.

Παρακάτω παραθέτουμε το ρεπορτάζ από το blog του Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων στο ίντερνετ για την πολύ καλή κίνηση των Ηπειρωτών, που σαφώς μπορεί ν’ αυξήσει και τη δημοτικότητα του πινγκ πονγκ στην πόλη. Από το ίδιο δημοσίευμα αλιεύσαμε και τις σχετικές φωτογραφίες.

Ioannina trapezia_stin_ipaithro_2«Φέτος η 6η Απριλίου, ημέρα της Παγκόσμιας ημέρας του πινγκ πονγκ συνέπεσε με τη Μεγάλη Παρασκευή. Δεν μπορούσε να γιορταστεί τη Μεγάλη Εβδομάδα. Ένα σπουδαίο όμως, γεγονός έγινε δύο ημέρες πριν την 6η Απριλίου. Τοποθετήθηκαν από τον Δήμο Ιωαννιτών τα πρώτα δύο υπαίθρια τραπέζια, από τσιμέντο, στην Πλατεία Σεισμοπλήκτων, δίπλα στον δρόμο, στην είσοδο της Πόλης. Περίπου έναν χρόνο πριν ο σύλλογος έδινε την ιδέα με έγγραφο του στον Δήμο για τοποθέτηση υπαίθριων τραπεζιών. 

Ο Δήμος Ιωαννιτών υλοποίησε λοιπόν την ιδέα και είναι ο δεύτερος Δήμος στην Ελλάδα, που κατασκεύασε υπαίθρια τραπέζια και τα τοποθέτησε σε πλατεία, ο πρώτος που κατασκεύασε τσιμεντένια και τα τοποθέτησε σε σταθερή βάση. Έτσι δίνεται η ευκαιρία στον κάθε λάτρη του πινγκ πονγκ να μπορεί να έχει εύκολη πρόσβαση στο αγαπημένο του άθλημα. Θεωρούμε ό,τι καλύτερο την τοποθέτηση των δύο τραπεζιών, που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν την παγκόσμια ημέρα της γιορτής του αθλήματος.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών μια όμορφη εκδήλωση για την τοποθέτηση των πρώτων υπαίθριων τραπεζιών. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Ιωαννιτών για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση που έδειξε».

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ