Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Περισσότερα από 60 παιδιά στο 1ο Μαθητικό τουρνουά 2018 του Ιλισσού Καλλιθέας

Ilissos mathitiko_open_Dimotiko

Ilissos mathitiko_open_DimotikoΚάθε πετυχημένη αθλητική δραστηριότητα, που περιλαμβάνει παιδιά, έχει πάντα ξεχωριστή βαρύτητα και σημασία. Στα πλαίσια της Ilissos Mathitiko_koritsia_dimotikouανάπτυξης της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην πόλη της Καλλιθέας αλλά και των όμορων δήμων το δραστήριο σωματείο του Ιλισσού ρίχνει σταθερά βάρος στις μικρές ηλικίες και μέσα από τουρνουά προσπαθεί να δώσει ώθηση και στα παιδιά που έχουν μικρό χρόνο ενασχόλησης με το άθλημα και λίγες αγωνιστικές εμπειρίες. Μία τέτοια δράση αποτέλεσε το περασμένο Σάββατο το 1ο Μαθητικό τουρνουά πινγκ πονγκ του Ιλισσού Καλλιθέας για το 2018. Πραγματοποιήθηκε σε γιορτινή ατμόσφαιρα στην αίθουσα του συλλόγου (Δημητρακοπούλου 81) και προσέλκυσε περισσότερους από 60 μαθητές δημοτικού και γυμνασίου. Εμφάνισε δε, τη μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλο τέτοιου χαρακτήρα, που έχει οργανώσει το σχετικά νέο σωματείο τα τελευταία χρόνια.

Ο Ίλισσος Καλλιθέας έστειλε και στην ομοσπονδία το δελτίο τύπου, όπως και ενδεικτικό φωτογραφικό υλικό (το site του συλλόγου είναι στη διεύθυνση www.aoik.gr).

Ilissos mathitiko_Medals_agoria«Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία έγινε το Σάββατο 21 Απριλίου το 1ο όπεν Μαθητικό τουρνουά του σωματείου για το 2018. Έδωσαν το «παρών» περισσότερα από 60 παιδιά! Στο κάλεσμά μας ανταποκρίθηκαν μαθητές γυμνασίων και δημοτικών σχολείων του δήμου Καλλιθέας  και των όμορων δήμων, όπως και μέλη πολλών σωματείων. Όλα τα παιδιά διασκέδασαν με τις μικρές ρακέτες και διαγωνίστηκαν σε πέντε κατηγορίες. Η πρώτη φάση των αγώνων  έγινε σε ομίλους και η δεύτερη φάση με το σύστημα νοκ αουτ με τελική κατάταξη.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ιλισσός Καλλιθέας θα ήθελε ιδιαίτερα να ευχαριστήσει τους γονείς και τα παιδιά που στήριξαν άλλη μια δράση του συλλόγου μας με στόχο την διάδοση του πινγκ-πονγκ  στην πόλη της Καλλιθέας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την συνεργασία τους συλλόγους: Φοίνικας Αγίας Σοφίας, Πανιώνιο, Καρέα Α.Σ., Πέρα, ΠΑΟ, Άρη Νίκαιας. Η αυξημένη συμμετοχή σας μας στηρίζει και προκαλεί ώστε να δημιουργήσουμε και άλλες ακόμα μεγαλύτερες διοργανώσεις. Στο τέλος των αγώνων  παρουσία γονέων, φίλων και του Δ.Σ του συλλόγου ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων και μεταλλίων στους νικητές της κάθε κατηγορίας».

Ακολουθούν τα αποτελέσματα:

Κατηγορία ΑΓΟΡΙΑ – ΚΟΡΙΤΣΙΑ  Α΄, Β΄,Γ΄ Δημοτικού

1. Λουκάς Παπαθανασίου (Πανιώνιος Γ.Σ.)  

2. Σπύρος Στρινόπουλος (Α.Ο. Ιλισσός Καλλιθέας)

3. Μανώλης Μανδαλιός (Α.Ο. Ιλισσός Καλλιθέας)

-. Κωνσταντίνος Σαμολαδάς (Α.Ο. Ιλισσός Καλλιθέας)

Κατηγορία ΑΓΟΡΙΑ Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού:

1. Ιωάννης Τσακίρογλου (Α.Ο. Ιλισσός Καλλιθέας)

2. Παναγιώτης Τσοπάνογλου (Άρης Νίκαιας)

3. Μιχαήλ Τσακίρογλου (Α.Ο. Ιλισσός Καλλιθέας)

-. Βασίλης Καλλίνικος (Πανιώνιος Γ.Σ.)

Κατηγορία ΚΟΡΙΤΣΙΑ  Δ’, Ε’, ΣΤ’ Δημοτικού:

1. Μαύρα Κοντοπούλου (Α.Σ. Π.Κ.Δ. Ταύρου)

2. Χριστίνα Νικολαΐδου (Φοίνικας Αγίας Σοφίας)

3. Κωνσταντίνα Μαύρη (Φοίνικας Αγίας Σοφίας)

-. Ελεάνα Σαβράμη (Πανιώνιος Γ.Σ.)

Ilissos Mathitiko_Medals_GimnasioΚατηγορία ΑΓΟΡΙΑ Α’, Β’, Γ’ Γυμνασίου:

1. Μάριος Χρυσικός (Α.Σ. Πέρα Αθηνών)

2. Γιώργος Παπαθανάσιου (Πανιώνιος Γ.Σ.)

3. Έρτιον Κότσι (Α.Ο. Ιλισσός Καλλιθέας)

-. Αλέξης Στρινόπουλος (Α.Ο. Ιλισσός Καλλιθέας)

Κατηγορία ΚΟΡΙΤΣΙΑ  Α’, Β’, Γ’ Γυμνασίου:

1. Έφη Τριανταφύλλου (Φοίνικας Αγίας Σοφίας)

2. Μαρία Γεωργακέλλου (Πανιώνιος Γ.Σ.)

3. Ελισάβετ Τσακλίδου (Πανιώνιος Γ.Σ.)

-. Ιωάννα Βογιατζή (Πανιώνιος Γ.Σ.)

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ