Μέχρι την Τρίτη οι προτάσεις των σωματείων για τροποποιήσεις κανονισμών

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. υπενθυμίζει ότι τα σωματεία που θέλουν να καταθέσουν προτάσεις για τροποποιήσεις κανονισμών, εν όψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης, μπορούν να το κάνουν μέχρι την προσεχή Τρίτη. Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας είχε εκδοθεί την περασμένη Τετάρτη, έδινε ορισμένες διευκρινήσεις αναφορικά με τις προτεινόμενες τροποποιήσεις κανονισμών και τη δημοσιεύουμε ξανά:

«Όλες οι προτεινόμενες τροποποιήσεις των κανονισμών έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας για να δοθεί επαρκής χρόνος στους αντιπροσώπους των σωματείων – μελών να τους μελετήσουν. Επισημαίνονται τα ακόλουθα:

  1. Στην αριστερή στήλη παρατίθεται το κείμενο του κανονισμού έτσι όπως ισχύει σήμερα. Στην δεξιά στήλη παρατίθεται το ίδιο κείμενο σκιαγραφημένο στο τμήμα που προτείνεται να αλλάξει.
  2. Προτείνονται όχι μόνο αλλαγές ουσίας αλλά και αλλαγές στη σύνταξη, στην ορθογραφία ακόμη και σε τυχόν αναγραμματισμούς.
  3. Όσα σωματεία έχουν να προτείνουν και άλλες τροποποιήσεις θα πρέπει μέχρι την Τρίτη 20 Μαρτίου, να τις γνωστοποιήσουν εγγράφως στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας. Στην περίπτωση που οι προτεινόμενες τροποποιήσεις συνεπάγονται πρόσθετες δαπάνες θα πρέπει να υποβάλλεται και αναλυτικό κοστολόγιο.

Στη διάρκεια της Γ.Σ., λόγω του όγκου των προτεινόμενων τροποποιήσεων, οι κανονισμοί θα ψηφίζονται στο σύνολό τους ενώ θα συζητούνται μόνο τα σημεία για τα οποία έχουν προηγουμένως εκφρασθεί αντιρρήσεις ή αντιπροτάσεις».

* Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. υπενθυμίζει εξάλλου, ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για τις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων θα γίνουν με fax ή με e-mail προς την ομοσπονδία και όχι ηλεκτρονικά λόγω του προβλήματος στη λειτουργία του σάιτ.

Για την τελική φάση του πρωταθλήματος εφήβων-νεανίδων οι ημερομηνίες της πρώτης φάσης, που τα σωματεία μπορούν να δηλώσουν τα ζευγάρια των διπλών, είναι 27, 28 και 29 Μαρτίου. Η δεύτερη φάση για τα σωματεία, που δεν πρόλαβαν να δηλώσουν στην πρώτη, είναι 2, 3 και 4 Απριλίου. Για την τελική φάση του πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων η πρώτη φάση για τις δηλώσεις στα διπλά είναι 10, 11 και 12 Απριλίου και η δεύτερη στις 16, 17 και 18 Απριλίου.

Το fax της ομοσπονδίας είναι 210-5223455 και το e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

gpsportimages epathla-zeus1images genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped