Έντονη παρουσία από την επιτραπέζια αντισφαίριση σε εκδήλωση της Επιτροπής «Γυναίκα και Αθλητισμός» στη Θεσσαλονίκη

Ginaika kai_athlitismos_Thessaloniki_TTΔυνατή παρουσία είχε η επιτραπέζια αντισφαίριση σε μία ακόμα δράση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Προχτές έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη η 2η Συνάντηση Γυναικών Στελεχών του Αθλητισμού «Γυναίκες εν Δράσει» και τη διοργάνωσε η Επιτροπή «Γυναίκα και Αθλητισμός» της Ε.Ο.Ε.. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Grand Hotel και είχε στόχο τη μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση των γυναικών προκειμένου ν’ ασχοληθούν με τον αθλητισμό με την ιδιότητα του παράγοντα. «Επιτυχημένες αθλήτριες του παρελθόντος είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα γενιά, να συζητήσουν για κοινές ανησυχίες και προβλήματα, να ανταλλάξουν απόψεις και να υποβάλλουν προτάσεις για τη συμμετοχή περισσοτέρων στο ελληνικό Αθλητικό Κίνημα», όπως ανέφερε το δελτίο Τύπου της Ε.Ο.Ε..

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν πολλές γυναίκες από το χώρο του αθλητισμού της Βόρειας Ελλάδος και την επιτραπέζια αντισφαίριση εκπροσώπησαν οι: Αναστασία Κοκκίνου, Μελίνα Φωτιάδου, Κωνσταντίνα Κρόττα, Μαρία Τσίπου, Αλεξάνδρα Μαροπούλου, Χριστίνα Μισιάκα και Ανίτα Χατσατριάν (πέντε από τις κυρίες διακρίνονται στη φωτό ψηλά).

Ginaika kai_athlitismos_Slonica_ekdilosiΗ πρόεδρος Ξένια Αργειτάκη ήταν επικεφαλής στην αποστολή της Επιτροπής «Γυναίκα και Αθλητισμός» στη Θεσσαλονίκη και μίλησε στους παριστάμενους. Στην εκδήλωση ήταν παρών ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, "ο οποίος υποσχέθηκε να συνδράμει στη πραγματοποίηση σεμιναρίων που θα έχουν στόχο τη βελτίωση των ηγετικών ικανοτήτων και την αυτοπεποίθηση των γυναικών να αναλάβουν ηγετικούς ρόλους στον αθλητισμό". Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, η «χρυσή» Ολυμπιονίκης και Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, η Κυριακή Γιαννακίδου πρώην Γ.Γ.Α, ο Θανάσης Βασιλειάδης μέλος της Ε.Ο.Ε. και πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, Ολυμπιονίκες, πρωταθλήτριες κόσμου και Ευρώπης, καθώς και προπονήτριες και παράγοντες από όλα τα αθλήματα. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του προέδρου της Ε.Ο.Ε. Σπύρου Καπράλου, που λόγω ταξιδιού στο εξωτερικό δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. 

gpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped