Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Θαυμάσια διαφήμιση για το άθλημα το 3ο ανοιχτό πρωτάθλημα της Τρίπολης

Το 3ο ανοιχτό πρωτάθλημα της Τρίπολης τίμησε και διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο, γι’ άλλη μία χρονιά, το άθλημα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Οι αγώνες έγιναν το Σαββατοκύριακο στο δημοτικό αθλητικό κέντρο της πόλης, είχαν την επωνυμία «TRIPOLIS Ping Pong open 2012» και προσέλκυσαν στα τραπέζια περισσότερα από 150 άτομα από διάφορα μέρη της χώρας! Εν ενεργεία αθλητές, βετεράνους και ανεξάρτητους, που επέλεξαν αυτή την εξαιρετικά οργανωμένη εκδήλωση για να ψυχαγωγηθούν. Στην πλειοψηφία τους ήταν φίλοι του πινγκ πονγκ από την Αρκαδία κι αυτό αποτελεί επίσης πολύ ενθαρρυντικό σημάδι για τον σκοπό της διάδοσης του σπορ στην περιοχή. Άλλωστε, σαν συνέχεια του αγωνιστικού προγράμματος του τουρνουά, έγιναν και τις δύο ημέρες αγώνες για ντόπιους μαθητές και είχαν κι αυτοί πολύ ικανοποιητική συμμετοχή. Το ετήσιο όπεν οργάνωσε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης (που είχε αναλάβει και την εγκατάσταση των τραπεζιών, όπως και όλου του απαραίτητου αθλητικού υλικού) σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης, τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Επ.Α.).

Το Σάββατο αγωνίστηκαν οι βετεράνοι και οι εν ενεργεία αθλητές, ενώ την Κυριακή διεξήχθησαν οι κατηγορίες των ανεξαρτήτων. Οι συμμετοχές εδώ έφτασαν συνολικά τις 72 και ανάμεσά τους ξεχώρισαν εκείνες πρώην διεθνών και πρωταθλητών Ελλάδας, που έδωσαν την ευκαιρία στους θεατές ν’ απολαύσουν συναρπαστικές στιγμές και παιχνίδια πολύ καλού επιπέδου. Στις κατηγορίες των ανεξαρτήτων έδωσαν, μεταξύ άλλων, το «παρών» δεκάδες αθλητές, διαφόρων ηλικιών, από την Τρίπολη. Για τον Σ.Α.Τ. μάλιστα, και τη σοβαρή προσπάθεια, που καταβάλει για την ανάπτυξη του αθλήματος στην Αρκαδία, είχε ξεχωριστή σημασία το γεγονός ότι κατέκτησε πρωτιά ο Τριπολιτσιώτης αθλητής του σωματείου Κωνσταντίνος Μίγγινας, μαθητής της 1ης Γυμνασίου. Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τρίπολης Ιωάννης Σμυρνιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χριστίνα Ζαμπαθά, Σταύρος Κουκάκης, Πέτρος Καλτεζιώτης και η πρώην πρωταθλήτρια στίβου Ξένια Αργειτάκη.

Υπεύθυνος της γραμματείας των αγώνων ήταν ο αρκαδικής καταγωγής Άγγελος Μακρής, πρώην πρωταθλητής Ελλάδας στο πινγκ πονγκ, διεθνής αθλητής και καθηγητής ΤΕΦΑΑ. Επικεφαλής στη θαυμάσια προσπάθεια, που κατέβαλλαν οι άνθρωποι του Σ.Α.Τ., ήταν και φέτος ο αεικίνητος Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος, ο οποίος φρόντιζε για την παραμικρή λεπτομέρεια.

Κι επειδή δεν ήταν μόνο η οργάνωση και οι συνθήκες, που άφησαν απόλυτα ευχαριστημένους τους συμμετέχοντες, σημειώνεται ότι γι’ άλλη μία φορά κληρώθηκαν δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία της Αρκαδίας, δόθηκε σε όλους ντόπιο κρασί, ενώ στη διάρκεια των αγώνων προσφέρθηκε μπουφές.

Αναφορικά τέλος, με τους μαθητικούς αγώνες, διεξήχθησαν το απόγευμα του Σαββάτου και της Κυριακής και συμμετείχαν περισσότεροι από 80 μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της Τρίπολης. Όλοι οι φίλοι του αθλήματος, που ψυχαγωγήθηκαν με τη μικρή ρακέτα, συνεχάρησαν τον Δήμο Τρίπολης και τα στελέχη του Σ.Α.Τ. για την οργανωτική επιτυχία των αγώνων, τα δώρα και τη φιλοξενία και έδωσαν ραντεβού για το επόμενο τουρνουά της πόλης.

Όλοι οι νικητές σε κάθε κατηγορία ήταν οι εξής:

ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ:

Γενική κατάταξη:

1. Ανδρέας Τσεγγενές

2. Κωνσταντίνος Χολής

3. Κωνσταντίνος Σιψάς

4. Γιώργος Πετρόχειλος  

Εν ενεργεία αθλητές 20-29 ετών:

1. Ανδρέας Τσεγγενές

2. Σπύρος Ζαφειρόπουλος

3. Βασίλης Μπιθέλης

Εν ενεργεία αθλητές 30-39 ετών:

1. Αναστάσιος Δασκαλόπουλος

2. Μιχάλης Χαρίδας

3. Αριστοτέλης Ζαφειρόπουλος

Βετεράνοι 40-49 ετών:

1. Γιώργος Πετρόχειλος

2. Κωνσταντίνος Σταμνίδης

3. Κυριάκος Λιακούτσης

Βετεράνοι 50-59 ετών:

1. Κωνσταντίνος Χολής

2. Λούμπομιρ Γκεοργκίεφ

3. Άγγελος Μακρής

Βετεράνοι 60+ ετών:

1. Κωνσταντίνος Σιψάς

2. Κωνσταντίνος Κουμπής

Γυναικών:

1. Κατερίνα Νταβατζή

2. Λίλιαν Λουκά

ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ:

Κατηγορία Γυναικών:

1. Βασιλική Σταθά

2. Μαρία Παντελάκη

3. Σοφία Σερδάρη

4. Μαρία Στεφανάκη

Κατηγορία 40-49 ετών:

1. Αλέξανδρος Κρουτσίνσκυ

2. Σπύρος Μεγακλής

3. Ελευθέριος Ευαγγελίδης

4. Αχιλλέας Γλαβάς

Κατηγορία 30-39 ετών:

1. Παναγιώτης Φωτάκης

2. Παναγιώτης Καρατζάς

3. Αθανάσιος Δελαρόκας

4. Γιάννης Μακρής

Κατηγορία έως 29 ετών:

1. Κωνσταντίνος Μίγγινας

2. Κυριάκος Σιδέρης

3. Δημήτρης Γαλαίος

4. Θεμιστοκλής Κρητικός

Κατηγορία 50 ετών και άνω:

1. Γιώργος Βάγιας

2. Κωνσταντίνος Κουμπής

3. Λουκάς Γιαλούρης

4. Βασίλης Σταματιάδης

 

 

                                                         

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ