Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Σε εξέλιξη οι δηλώσεις συμμετοχής για το 8ο πρωτάθλημα Τύπου

Afisa 8_tournoua_MME_2018

Afisa 8_tournoua_MME_2018Είναι το τελευταίο δεκαήμερο στην …προετοιμασία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για το 8ο ατομικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Είναι το διάστημα της …προσμονής για το καθιερωμένο τουρνουά, το οποίο κάθε χρόνο δίνει στους ανθρώπους των mediaτη δυνατότητα για ιδανική ψυχαγωγία και αγωνιστικό κίνητρο, τους βοηθά να γνωρίσουν καλύτερα ένα δημοφιλές άθλημα και τους φέρνει πιο κοντά. Το φετινό τουρνουά των Μ.Μ.Ε. θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Το συνδιοργανώνουν η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου και καλούν τους φίλους του αθλήματος για …πολύ παιχνίδι με κεντρικό σύνθημα στην αφίσα το «είσαι …Μέσα;». Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη και λήγουν την άλλη Πέμπτη, στις 7 Ιουνίου. Πρέπει να σημειωθεί ξανά ότι, όπως κάθε χρόνο, η προσπάθεια είναι να ολοκληρώνεται το τουρνουά σε μία μέρα, συνεπώς μόνο αν χρειαστεί και πάντα σε σχέση με τον αριθμό των συμμετοχών θα χρησιμοποιηθεί και η Κυριακή 10 Ιουνίου, που είναι στο αρχικό πρόγραμμα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται στα γραφεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α, στο φαξ 210-5223455 ή στο e-mail: info@httf.gr (τηλ. επικοινωνίας 210-5227103), αλλά και στα γραφεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, στο φαξ 210-3635777 ή στο e-mail: psat@otenet.gr. Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά στο λινκ https://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4378;prokiryksi-8ou-protathlimatos-ergazomenon-sta-mme&catid=2&Itemid=8, την προκήρυξη των αγώνων, που έχει και ορισμένες διαφορές σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Η βασική είναι ότι μετά το στάδιο των γκρουπ για τους νυν ή πρώην αθλητές από τη μία πλευρά, αλλά και τους ανεξάρτητους από την άλλη θα σχηματίζονται η κατηγορία Α και η κατηγορία Β κι έτσι περισσότεροι αθλούμενοι θα έχουν ευκαιρία στη διεκδίκηση μεταλλίων. Στο πλαίσιο του φιλικού χαρακτήρα του πρωταθλήματος πάντως, όσοι ανεξάρτητοι έχουν πιο έντονη επαφή με το άθλημα και θέλουν να παίξουν με τους αθλητές, μπορούν να το κάνουν. Το ίδιο κι αν κάποια γυναίκα θέλει να δοκιμάσει κόντρα σε άνδρες. Τέλος όσοι έχουν επιπλέον απορίες μπορούν ν’ απευθύνονται στον υπεύθυνο του γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Γιάννη Φάκαρο, στο τηλέφωνο 6974016302.

 

Στη φωτό είναι η αφίσα του τουρνουά 2018, την οποία εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο βετεράνος αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γιώργος Μπαρμπέρης. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και ο Π.Σ.Α.Τ. τον ευχαριστούν θερμά για την προσφορά.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ