Άρθρα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Τα νέα έντυπα εγγραφής - μεταγραφής και όρων συμμετοχής στις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας. ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ.

Α Ι Τ Η Σ Η     ΕΓΓΡΑΦΗΣ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΘΛΗΤΗ/ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Σας ενημερώνουμε ότι για την εγγραφή - μεταγραφή κάθε αθλητή και κάθε αθλήτριας θα πρέπει να μας καταθέσετε πλήρως συμπληρωμένα τα δύο πιο πάνω έντυπα.

Από τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2018-2019,  κάθε δελτίο αθλητή / αθλήτριας για να θεωρηθεί θα συνοδεύεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  από το έντυπο "Όροι συμμετοχής". Χωρίς αυτό το έντυπο δεν θα γίνεται θεώρηση δελτίου και ο αθλητής/αθλήτρια δεν θα μπορέσει να αγωνισθεί. Σας παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα αυτό το οποίο άπτεται του Ευρωπαϊκού Κανονισμού  GDPR.

Το έντυπο "Όροι Συμμετοχής" θα μας το υποβάλλετε η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ά και μόνο. Το κάθε έντυπο  θα μας  το στέλνετε σε μορφή pdf,  με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ομοσπονδίας, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  Φυσικά μπορείτε να στείλετε με μια αποστολή  ΟΣΑ έντυπα επιθυμείτε .

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΕΙ Τα πρωτότυπα  έντυπα των όρων συμμετοχής ,  σε ειδικό αρχείο (φάκελο) και είναι υπεύθυνο για την φύλαξή τους.

images att