Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Υπουργείο Παιδείας: Προγραμματισμός εισόδου στα σχολεία το σχ. έτος 2018-2019

images eisodos schools18

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε  ότι :  οι  Αθλητικές Ομοσπονδίες,  που επιθυμούν άδεια εισόδου στα σχολεία όλης της χώρας για το σχολικό έτος 2018-2019:     (α) επιλεγμένων καθηγητών Φυσικής Αγωγής,  (β) προπονητών και  (γ) διακεκριμένων αθλητών,  δύνανται να υποβάλλουν σχετική αίτηση έως και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018 . Τα αιτήματα που θα κατατίθενται πέραν της ανωτέρω ημερομηνίας δεν θα εξετάζονται. Οι άδειες εισόδου θα εγκρίνονται μόνο εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:                    1. Οι επισκέψεις των επιλεγμένων εκπροσώπων θα υλοποιούνται μετά από συνεννόηση με τους εκάστοτε Διευθυντές των σχολικών μονάδων και με απόφαση των αντίστοιχων Συλλόγων Διδασκόντων.

2. Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων/δραστηριοτήτων είναι υποχρεωτικό να παρίσταται εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής, ορισμένος από το Διευθυντή της σχολικής μονάδας.

3. Σε περίπτωση συμμετοχής των μαθητών/τριών σε αθλητικές πρακτικές δραστηριότητες απαιτείται:

α. έγκυρο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) και

β. ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων με ευθύνη των οποίων θα εξασφαλιστεί η δυνατότητα συμμετοχής τους σε αυτές.

4. Κατά την διάρκεια των ενημερώσεων δεν επιτρέπεται η προώθηση/διανομή διαφημιστικού υλικού, καθώς και η λήψη στιγμιότυπων (βιντεοσκόπηση-φωτογράφιση).-

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ενημερώνει όλες και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι μπορούν να υποβάλλουν στην Ομοσπονδία γραπτά  αιτήματα          ( info@httf.gr) για είσοδο στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,  έως και την Δευτέρα 23  Ιουλίου 2018. Η Ομοσπονδία  θα ελέγξει τυπικά και ουσιαστικά  τα αιτήματα που θα υποβληθούν και θα τα διαβιβάσει, με  αυστηρή προϋπόθεση ότι πληρούνται όλοι οι όροι  που θέτει η αρμόδια Διεύθυνση Φ.Α. του Υπουργείου Παιδείας αλλά και η δυνατότητα άρτιας (υλικοτεχνικά) και επιστημονικά προβολής του αθλήματος. 

Κάντε κλικ Ε Δ Ω για να κατεβάσετε την απαιτούμενη αίτηση.

Σας παρακαλούμε το κάθε αίτημα να είναι τεκμηριωμένο. Να αναφέρετε το ή τα σχολεία που επιθυμείτε να επισκεφθείτε, την Περιφέρεια στην οποία ανήκουν,  και την βαθμίδα της εκπαίδευσης.                                                                                                                                 Τέλος, απαιτείται:

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  του ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ  ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ

images eisodos schools18

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ