Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μανώλης Κολυμπάδης: «Ο Σγουρόπουλος έδωσε μία σταγόνα χαράς…»

Vasileiadis me_fanela_Sgourou

Vasileiadis me_fanela_SgourouΑπό τη μία η περηφάνια και τα χαμόγελα για τη νέα κορυφαία διάκριση του Γιάννη Σγουρόπουλου κι από την άλλη η θλίψη για τον όλεθρο, που βιώνει η χώρα, με τις καταστροφικές φωτιές στην Αττική. Ο Μανώλης Κολυμπάδης, πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής υποδέχτηκε τον δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τίτλο του 18χρονου άσου στο απλό νέων με λίγα και ουσιαστικά λόγια σε αυτό ακριβώς το πνεύμα. Υπογράμμισε ότι ο χαρισματικός αθλητής έδωσε μία σταγόνα χαράς και εθνικής περηφάνιας σε μέρα πένθους για την Ελλάδα και συνεχάρη θερμά τον ίδιο, τον προπονητή του και όσους τον στηρίζουν. Πάντα στους χαμηλούς τόνους, που επιβάλλει η περίσταση, ο Μανώλης Κολυμπάδης υποδέχεται το απόγευμα τον πρωταθλητή Ευρώπης και τα τελευταία μέλη της ελληνικής αποστολής στο Κλουζ Ναπόκα. Αναλυτικά η σύντομη δήλωση του επικεφαλής της ελληνικής ομοσπονδίας:

«Σε μία μέρα ανείπωτης εθνικής τραγωδίας ο Γιάννης μάς προσέφερε το αντίδοτο: Μία σταγόνα ελπίδας, χαράς και εθνικής περηφάνιας. Ο Γιάννης είναι το τρανό παράδειγμα της Ελλάδας, που δουλεύει, της Ελλάδας που έχει σύστημα και μεθοδικότητα. Ο Γιάννης είναι το δείγμα της εργατικότητας, του ταλέντου και της ισχυρής θέλησης, που έχουν οι Έλληνες, όταν βάζουν έναν στόχο να τον πετυχαίνουν.

Δεν έχω αλλά λόγια για την τεράστια επιτυχία του. Του έστειλα ένα μήνυμα και τον ευχαρίστησα. Είναι λόγια, που βγαίνουν από την ψυχή, είναι λόγια που απηχούν τα συναισθήματα όχι μόνο των φίλων αθλήματος, αλλά και ολόκληρου του Ολυμπιακού κινήματος, της Ολομέλειας της Ε.Ο.Ε. και του συνόλου του ελληνικού αθλητισμού. Ο Γιάννης αξίζει τον θαυμασμό και τα θερμά συγχαρητήρια όλων μας. Επίσης, θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή του και σε όσους δουλεύουν γύρω από αυτόν τον αθλητή».

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ