Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Με υποψήφιους σε 4 κατηγορίες η επιτραπέζια αντισφαίριση σε ψηφοφορία για τους καλύτερους της Θράκης

Η συμμετοχή δύο αθλητών της Αλεξανδρούπολης στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Under 21 (Νικηφόρος Μύρος, Κίμωνας Μήτκας) αποτέλεσε την καλύτερη επιβράβευση της αποδοτικής δουλειάς για την επιτραπέζια αντισφαίριση της πόλης, αλλά ανεξάρτητα από αυτό, η αγωνιστική χρονιά 2017-2018 κύλησε πολύ καλά για το άθλημα στη Θράκη. Μία ακόμα απόδειξη έρχεται από τον διαγωνισμό αθλητικής ιστοσελίδας της Θράκης. Το SportsAddict.gr οργανώνει ψηφοφορία μεταξύ των αναγνωστών του ώστε ν’ αναδειχθούν οι κορυφαίοι στον αθλητισμό της συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής για τη σεζόν 2017-2018.

Το σάιτ ενέταξε στον διαγωνισμό 6 κατηγορίες κι έβαλε για την κάθε μία 12 υποψήφιες επιλογές με αθλητές, προπονητές ή ομάδες, που έφεραν επιτυχίες στη Θράκη. Στις 4 από τις 6 κατηγορίες περιλαμβάνει την επιτραπέζια αντισφαίριση. Συγκεκριμένα για την κατηγορία της κορυφαίας ομάδας είναι υποψήφιος ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, για τον κορυφαίο προπονητή ο Ανδρέας Νικολακάκης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τον κορυφαίο νέο αθλητή ο Γιάννης Πιστόλας του ίδιου σωματείου και για την κορυφαία νέα αθλήτρια η Θεοδώρα Βασιλειάδου, επίσης από τον Εθνικό και η Ελισάβετ Χατζηκύρκα, που αγωνίστηκε στις Σάρισες Φλώρινας. Οι άλλες δύο κατηγορίες είναι του κορυφαίου αθλητή και της κορυφαίας αθλήτριας.

Οι κορυφαίοι θα βραβευθούν από το SportsAddict, ενώ όλοι οι αναγνώστες, που θα λάβουν μέρος στην ψηφοφορία, θα μπούνε σε κλήρωση για πλούσια δώρα. Όσοι ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην ψηφοφορία μπορούν να το κάνουν με τους ακόλουθους τρόπους:

  1. Κάνουν like στη σελίδα του SportsAddict στο Facebook (https://www.facebook.com/sportsaddictgr/)
  1. Συμπληρώνουν τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο και περιοχή στην οποία μένουν) στη σχετική φόρμα.
  1. Αρχίζουν να ψηφίζουν, επιλέγοντας μέχρι 3 από κάθε κατηγορία

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ