Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τουρνουά για βετεράνους και ανεξάρτητους στο Ελληνικό πριν τις γιορτές

Όρεξη να ‘χουν και να εκτονώνονται με τη μικρή ρακέτα ανεξάρτητοι και βετεράνοι, διότι είναι συχνά πλέον τα τουρνουά, που διοργανώνονται για τους φίλους του αθλήματος. Το τελευταίο που προκηρύχθηκε και κοινοποιήθηκε θα λάβει χώρα στο Ελληνικό και μάλιστα σε εορταστική περίοδο. Η Αθλητική Ένωση Σουρμένων-Ελληνικού σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Όμιλο Φίλων Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, διεξάγει στις 22 και 23 Δεκεμβρίου το ανοιχτό πρωτάθλημα πινγκ πονγκ βετεράνων και ανεξαρτήτων. Θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου, στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση του Ελληνικού (απέναντι από τον Άγιο Κοσμά) και θα γίνει για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Οι αγώνες αφορούν μόνο στο απλό, στην πρώτη φάση θα εφαρμοστεί το σύστημα των γκρουπ και στη δεύτερη τα νοκ άουτ ματς. Οι δύο κατηγορίες αθλητών θ’ αγωνιστούν σε διαφορετικές ημέρες. Οι ανεξάρτητοι το Σάββατο με ώρα έναρξης 16:00 και οι βετεράνοι την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 10:00. Έχουν προκηρυχθεί οκτώ κατηγορίες: Τρεις βετεράνων, τέσσερις ανεξαρτήτων και μία γυναικών. Για τις κατηγορίες των βετεράνων ηλικιακά η εκκίνηση είναι τα 40 χρόνια, δηλαδή αθλητές, που έχουν γεννηθεί το 1972 και πριν.

Οι κατηγορίες είναι οι εξής:

ΒΕΤ -1 Βετεράνοι 40-49 ετών

ΒΕΤ -2 Βετεράνοι 50-59 ετών

ΒΕΤ -3 Βετεράνοι 60+ ετών

ΑΝ -1 Ανεξαρτήτων έως 39 ετών

ΑΝ -2 Ανεξαρτήτων 40-49 ετών

ΑΝ -3 Ανεξαρτήτων 50-59 ετών

ΑΝ -4 Ανεξαρτήτων 60+ ετών

ΓΥΝ Ενιαία κατηγορία για όλες τις ηλικίες (όσες γυναίκες επιθυμούν μπορούν να πάρουν μέρος και στις αντίστοιχες κατηγορίες των ανδρών).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου στο e-mail zerdikordou@hotmail.com ή στο τηλέφωνο του προπονητή Γιάννη Κορδούτη 6977-595929. Στον τελευταίο μπορούν ν’ απευθύνονται και για οποιαδήποτε πληροφορία για την εκδήλωση. Το παράβολο συμμετοχής είναι 10 ευρώ και στη σχετική δήλωση πρέπει να συμπεριλαμβάνονται υποχρεωτικά κατηγορία, επώνυμο, όνομα, ημερομηνία γέννησης και τηλέφωνο. Η προκήρυξη των αγώνων έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. www.httf.gr.     

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ