Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στην κορυφή της Serie A η Νορμπέλο της Παπαδάκη

Ιδανική αρχή έχει κάνει στην ιταλική Serie A επιτραπέζιας αντισφαίρισης των γυναικών η Νορμπέλο. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας ύστερα από δύο παιχνίδια και η Αγγελίνα Παπαδάκη έχει τη δική της συμβολή σε αυτό! Το πρωτάθλημα συνεχίστηκε το βράδυ της Παρασκευής, η ομάδα της Σαρδηνίας πέτυχε νέα νίκη και το ίδιο πετυχημένα συνέχισε σε ατομικό επίπεδο η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Θυμίζουμε ότι η Παπαδάκη ζει καινούργια εμπειρία παίζοντας σε ξένο πρωτάθλημα και η θετική παρουσία της σε αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της διοργάνωσης αποτελεί σαφώς ενθαρρυντικό σημάδι όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για την εθνική γυναικών.

Η ASD Νορμπέλο βρέθηκε για τη 2η αγωνιστική στη Γένοβα και αντιμετώπισε την τοπική Τσερβίνο. Δεν συνάντησε υψηλά εμπόδια, επιβλήθηκε με 4-0 κι έδωσε συνέχεια στο 4-1 της πρεμιέρας κόντρα στην Κουάρτρο Μόρι. Η Νορμπέλο έχει 4 βαθμούς και φιγουράρει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τη Σαντονατέζε. Η 23χρονη διεθνής μας έδωσε ένα παιχνίδι, κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα με 3-2 της Καρασία κι έτσι συμπλήρωσε τρεις νίκες σε ισάριθμα ατομικά ματς έως τώρα στο πρωτάθλημα. Παραμένει στην Ιταλία για προετοιμασία, καθώς η επόμενη αγωνιστική γίνεται το ερχόμενο Σάββατο, 17 Νοεμβρίου και η Νορμπέλο θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο. Θα φιλοξενήσει στη Σαρδηνία τη συγκάτοικό της στην κορυφή, Σαντονατέζε, η οποία παρουσιάζεται πολύ δυνατή με έμπειρες και διεθνείς αθλήτριες, όπως είναι η Νικολέτα Στεφάνοβα, η Λίζα Ριντόλφι και η Λάουρα Νεγκριζόλι. Η δράση των υπόλοιπων Ελλήνων «ξενιτεμένων» συνεχίζεται από αύριο Κυριακή, οπότε και δίνει τον έβδομο αγώνα της στην Μπουντεσλίγκα 2 του Βορρά η Κολωνία του Δημήτρη Παπαδημητρίου. Την ερχόμενη Τρίτη υπάρχει πλήρης αγωνιστική κίνηση στη Γαλλία για την Α΄και τη Β΄εθνική κατηγορία (μάλιστα αναμένονται οι πρώτοι «εμφύλιοι» με τις ομάδες του Γκιώνη και του Κρεάνγκα, του Λαγογιάννη και του Ρηνιώτη να κοντράρονται μεταξύ τους στην 1η και τη 2η κατηγορία αντίστοιχα), ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα συνεχιστούν για τη Χριστοφοράκη και την Εξάρχου οι αγώνες στη Λίγκα της Σουηδίας.

* Θυμίζουμε ότι στις 20 του μήνα έχει αγωνιστική δραστηριότητα στη σκανδιναβική χώρα και το ελληνικό εθνικό συγκρότημα των γυναικών. Θ’ αντιμετωπίσει τη Σουηδία για την 3η αγωνιστική της Challenge Division των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2013. Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για αγώνα στην ίδια διοργάνωση είναι και η εθνική ανδρών. Επίσης την Τρίτη 20 Νοεμβρίου θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αυστρία για την 3η αγωνιστική της Championship Division.

                                                         

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ