Ανακοίνωση της ΕΘΝΟΑ για πρόγραμμα Ελληνογερμανικής Συνεργασίας

 

 

images εθνοα

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε, αξιότιμη κυρία Πρόεδρε,

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.), ως εθνικός συντονιστής του Προγράμματος Ελληνογερμανικής Συνεργασίας για τη Νεολαία, το οποίο στοχεύει στην στήριξη ανταλλαγών νέων και συμβούλων νέων από την Ελλάδα και την Γερμανία με στόχο την υλοποίηση κοινών δράσεων και μέσω του οποίου επιχορηγούνται δράσεις: πολιτιστικών θεμάτων, αθλητικών θεμάτων (οι οποίες προωθούν και τα πολιτιστικά στοιχεία των δύο χωρών), δράσεις σε τόπους κοινής μνήμης, σας προσκαλεί να ενημερώσετε το σύνολο των σωματείων της δυνάμεώς σας για την δυνατότητα συμμετοχής νέων αθλητών και αθλητριών ή ομάδων σας στο «Ειδικό Πρόγραμμα για την Στήριξη των Ελληνογερμανικών Ανταλλαγών Νέων». Η συμμετοχή αφορά σε οργανώσεις νέων, συλλόγους, σχολεία, σωματεία και οργανωμένες αθλητικές ομάδες από Ελληνικής πλευράς, των οποίων η συμμετοχή επιχορηγείται από το Πρόγραμμα.

Παρακαλούμε, όπως ενημερώσετε τα σωματεία – μέλη σας για την δυνατότητα συμμετοχής στο Πρόγραμμα ομάδων ή μεμονωμένων αθλητών/ριών. Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα η 15 Οκτ 18. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στην ΕΘΝ.Ο.Α. για περισσότερες πληροφορίας (κ. Ντενίζ Παναγοπούλου, τηλ. 210 6878912, κ. Γιώργος Μπεμπέτσος , τηλ. 210 6878815 , e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Γιώργος Αλικάκος
Πρόεδρος ΕΘΝ.Ο.Α.

Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδος (ΕΘΝ.Ο.Α.)
Λεωφ. Δημητρίου Βικέλα 52
152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα
Τηλ.: 210 68.78.815, 210 68.78.776
Fax.: 210 68.78.731
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
URL: www.hoa.org.gr

gpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped