Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Στην Κοζάνη οι προβολείς για το 2ο πανελλήνιο τουρνουά της στις μικρές ηλικίες

Kozani anaptixiako_2018_afisa

Kozani anaptixiako_2018_afisaΔεύτερο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της περιόδου στην επιτραπέζια αντισφαίριση και πρώτο στην Περιφέρεια. Η Κοζάνη διοργανώνει αύριο και μεθαύριο το 2ο πανελλήνιας εμβέλειας τουρνουά της στις μικρές ηλικίες και είναι έτοιμη από κάθε πλευρά να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη από πέρσι και ν’ αφήσει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η μακεδονική πόλη με τη σοβαρή δραστηριότητα στο άθλημα υποδέχεται από σήμερα 162 αθλητές κι αθλήτριες και γενικά πολυμελείς αποστολές από διάφορες περιοχές της χώρας. Με φροντίδα για τις κατάλληλες συνθήκες αγώνων και διαμονής θα φιλοξενήσει το τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης και σκοπό έχει να προβάλει δυναμικά και φέτος το μέλλον του αθλήματος. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τη συνεργασία του Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης και τη συνδρομή του δήμου Κοζάνης. Θα γίνουν οι ηλικιακές κατηγορίες νέων, νεανίδων, παίδων, κορασίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων.

Η Κοζάνη συνάντησε και φέτος καλή ανταπόκριση από τα σωματεία και πιθανότατα θα ξεπεράσει τις 154 συμμετοχές του 1ου όπεν, που πραγματοποίησε τέτοιο καιρό πέρσι. Συνολικά 37 σωματεία όλης της χώρας θα έχουν αθλητές, σωματεία που προέρχονται από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, την Κορινθία, τη Φλώρινα, την Πάτρα, την Καστοριά, την Αλεξανδρούπολη, τη Βέροια, την Καβάλα, τη Λάρισα, την Ορεστιάδα, την Έδεσσα, τα Ιωάννινα και φυσικά την Κοζάνη. Οι τελικές δηλώσεις χωρίζονται σε 22 νέους, 10 νεάνιδες, 53 παίδες, 19 κορασίδες, 34 παμπαίδες, 15 παγκορασίδες και 9 μίνι παμπαίδες.

Τα δύο πρώτα φαβορί των κατηγοριών είναι οι Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης και Γεράσιμος Πετρής στους νέους Ελισάβετ Χατζηκύρκα, οι Σωκράτης Γιαννούτσος Αλέξανδρος Μαδέσης στους παίδες, οι Χρυσή Φωτιάδου, Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη στις κορασίδες, οι Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Γιώργος Κάλλιας στους παμπαίδες, οι Λεμονιά Γκαϊντατζή, Χριστίνα Τζενίδη στις παγκορασίδες και οι Γιάννης Κιοσέλογλου Κωνσταντίνος Αλεξούδης στους μίνι παμπαίδες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει αύριο στις 9:00 με τους ομίλους των παίδων και γύρω στις 11:00 θα γίνει η τελετή έναρξης. Το τελευταίο ωράριο της ημέρας είναι στις 18:30 με ματς διαβάθμισης κι επίσης στις 09:00 θ’ αρχίσουν οι αγώνες της Κυριακής. Οι τελικοί όλων των κατηγοριών υπολογίζεται να διεξαχθούν γύρω στις 14:30.

Η διοργάνωση έχει προβληθεί και στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και στο λινκ https://www.youtube.com/watch?v=bpSo6yJ4jQg&feature=player_embedded υπάρχει εκτενές θέμα για το τουρνουά από την εκπομπή «Ματιές στα σπορ» στο κανάλι FLASH. Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής μιλούν στο στούντιο ο πρόεδρος του Σ.Ε.Α. Κοζάνης Κώστας Διδασκάλου, ο εκ των προπονητών του σωματείου Γιάννης Νατσιός και η αθλήτρια Ελένη Παυλίδου.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.ttscore.io/customer/24 μπορείτε να βρείτε όλες τις βασικές πληροφορίες για τους αγώνες με τις κληρώσεις των γκρουπ, τις συμμετοχές, τις ώρες αγώνων κτλ. Στις ημέρες των αγώνων θ’ ανεβαίνουν εκεί αποτελέσματα on line. Ενημέρωση θα υπάρχει και μέσα από το σάιτ του τοπικού σωματείου, το seak.gr όπου θα δημοσιευτούν επίσης φωτογραφίες, ίσως και βίντεο.

Στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (httf.gr) και την ενότητα των ανακοινώσεων έχει αναρτηθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων.

Καθοριστική είναι και φέτος για τη διεξαγωγή των αγώνων και η βοήθεια από χορηγίες. Συνολικά 26 χορηγοί στέκονται στο πλευρό των διοργανωτών και είναι οι εξής:

«ALFA» προϊόντα ζύμης

ΠΙΤΕΝΗΣ Α. ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ GOURMET FOOD INDUSTRY

LIDL SUPER MARKET

ΙΚΤΕΟ «ΔΙΑΓΝΩΣΗ»

ΕΛΕΝΗ Β. ΓΑΚΗ φούρνος

ΤΣΙΚΡΙΤΖΗΣ-ΚΑΝΤΙΝΑ ταχυφαγείο

ΠΑΝΟΥΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ συνεργείο αυτοκινήτων

TOP SYSTEM ανταλλακτικά αυτοκινήτων

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ – ΨΗΣΤΑΡΙΑ «ΑΛΕΚΟΣ»

ΙΕΚ VOLTEROS κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης

«ΖΕΦΥΡΟΣ» ταβέρνα

BURGER STORIES Νατσιός Χ.

«ΠΟΥΧΙΑΣ» ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

SHELL ΔΑΛΛΑΣ βενζινάδικο

ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ κουφώματα

«ΕΝΤΥΠΩΣΙΣ» τυπογραφείο

«ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ» χαρτικά Λιόγας Κ.

«ΑΝΕΣΙΣ» ξενοδοχείο

«ΝΕΦΕΛΗ» ξενοδοχείο

«ΕΛΕΝΑ» ξενοδοχείο

«ΑΛΙΑΚΜΩΝ» ξενοδοχείο

«ΕΡΜΙΟΝΕΙΟ» ξενοδοχείο

e-pingpongshop.com ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ Ι.

SPEEDEX COURIER

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ-ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

                                      

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ