Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Επιτυχία και φέτος στο τουρνουά με προσκλήσεις της Τήνου

Tinos 2018_anamnistiki

Tinos 2018_anamnistikiΚαθιερωμένη κίνηση αποτελεί πια το ετήσιο τουρνουά με προσκλήσεις, που διοργανώνει η Τήνος. Μεγάλωσε αυτή την παράδοση το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και φέρνοντας κοντά Tinos 2018_paidakia_paizounτης τρία σωματεία από την Αττική πρόβαλλε ξεχωριστά το άθλημα στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων κι έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους ντόπιους αθλητές να δώσουν χρήσιμα φιλικά παιχνίδια. Ουσιαστικό επίσης και για τα παιδιά των άλλων σωματείων με μικρή αγωνιστική εμπειρία να ζήσουν τη φιλοξενία της Τήνου και να τεστάρουν την κατάστασή τους με πολλά ματς και σε θαυμάσιο περιβάλλον. Το διασυλλογικό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης του νησιού φιλοξενήθηκε και φέτος στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων των Λυκείων Τήνου και πέρα από τα παιδιά του Ποσειδώνα Τήνου έλαβαν μέρος αθλητές από τον ΑΝΠΟ Αμοργού (σ.σ. δραστηριοποιείται στην Αθήνα, ως γνωστόν), τον Πανιώνιο και τον Άτλαντα Αγίας Βαρβάρας. Ενημέρωση και φωτογραφίες απέστειλε στην ομοσπονδία το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Ποσειδώνα και το ρεπορτάζ αναφέρει: «Γενικά στο τουρνουά πήραν μέρος σ’ όλες τις ηλικιακές κατηγορίες γύρω στους 60 αθλητές και αθλήτριες. Συνδιοργανωτές ήταν η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, ο Δήμος Τήνου και η τοπική μας ομάδα του Ποσειδώνα.

Νικητές ανά κατηγορία αναδείχθηκαν οι εξής:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

1)    Ρίκα Μαλλιάρη

1)    Γιώργος Καραμανώλης

2)    Άννα Αρμάου

2)    Δημήτρης Καραμανώλης

 

3)    Γιάννης Ρήγος

 

4)    Νίκος Ριζογιάννης

 

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΠΑΙΔΕΣ

1)    Νικολέτα Αδαμοπούλου

1)  Γιώργος Παπαθανασίου

2)    Ελένη Κονδάκη

2)    Αλέξανδρος Αποστολάτος

3)    Λυδία Ριζογιάννη

3)    Γιώργος Καραμανώλης

4)    Νιόβη Αναστασιάδη

4)    Χρήστος Κισκάκης

 

ΕΦΗΒΟΙ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

1)    Παναγιώτης Στεργίου

1)    Άννα-Σόνια Αναστασιάδη

2)    Γιώργος Παπαθανασίου

2)    Θεανώ Τόμπρου

3)    Γιώργος Άνδροβικ

3)    Νικολέτα Αδαμοπούλου

4)    Γιώργος Τζανουλίνος

4)    Νιόβη Αναστασιάδη

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΑΝΔΡΕΣ

1)    Νίκη Παγούνα

1)    Μιχάλης Βακράκος

2)    Μαρία Περιβολαράκη

2)    Γιώργος Άνδροβικ

3)    Ζωή Στρατή

3)    Νίκη Παγούνα

4)    Άννα-Σόνια Αναστασιάδη

4)    Αντώνης Σταμούλης

Tinos 2018_agorakia_aponomiΣτους νικητές δόθηκαν κύπελλα και μετάλλια, καθώς και διπλώματα συμμετοχής σ’ όλους τους συμμετέχοντες, χορηγία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Ο Δήμος Τήνου πρόσφερε ένα δείπνο στα παιδιά και στους συνοδούς.Χορηγοί ήταν ακόμη τα ενοικιαζόμενα δωμάτια: «Virginia» (Π. Σανταμούρης), «SpanosGroup» (Σπανός Ι.), «Εσπερίδες» (Ξανθάκης Μ.) και «Νίκη» (Πηλιωτόπουλος Α.).

Μέσα στους χορηγούς επίσης ήταν: ο Βιδάλης Α. (Βιδάλης Μπετόν), ο Τίγκας Ν. (Ξυλεμπορική Τήνου), ο Απέργης Φρ. (Τα παιδία παίζει), ο Τουφεκλής Π. (Τύπος γραφικές τέχνες), ο Δεσύπρης Β. (Διανομές Δεσύπρη) και ο Δελώτης Γιάννης. Τέλος η ναυτιλιακή εταιρία «FastFerries» παρείχε έκπτωση εισιτηρίων. Μεγάλες ευχαριστίες σ’ όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση του τουρνουά. Συγχαρητήρια σ’ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες».

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ