Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η bwin στο πλευρό του Γιάννη Σγουρόπουλου μέχρι το τέλος του 2020

Sgouropoulos champion_panigirizei

Sgouropoulos champion_panigirizeiΗ συνεχής αγωνιστική εξέλιξη και οι κορυφαίες διακρίσεις στο εξωτερικό ήταν βέβαιο ότι θα προκαλούσαν κάποια στιγμή το ενδιαφέρον χορηγών για τον Γιάννη Σγουρόπουλο. Ο δις πρωταθλητής Ευρώπης του απλού νέων απολαμβάνει εδώ και λίγο καιρό τα προνόμια από τη συμφωνία του με τη bwin, τη μεγάλη στοιχηματική εταιρεία, που λειτουργεί και στην Ελλάδα. Το συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διετή ισχύ. Άρχισε τον Οκτώβριο και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2020. Δίνοντας ένα σημαντικό ποσό ετησίως η bwin στηρίζει την προσπάθεια του 18χρονου άσου ώστε να συμμετέχει σε αγώνες και προπονήσεις στο εξωτερικό με ορίζοντα βεβαίως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η εταιρεία θα πληρώνει τα εισιτήρια για τις μετακινήσεις, αλλά και κάποια ξενοδοχεία για διαμονή στον ίδιο τον αθλητή, αλλά και τον προπονητή του Κώστα Βατσακλή.

Η bwin είναι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχηματικά brand της Ευρώπης και υποστηρίζει τη «Νέα Γενιά Ολυμπιονικών» στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ακολουθεί. Μέσω αυτής της στρατηγικής στηρίζει νέους και υψηλά διακριθέντες αθλητές, οι οποίοι παλεύουν καθημερινά για να πετύχουν τους στόχους τους κι έχουν ως μεγάλη επιθυμία να πάρουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020.

Ο Σγουρόπουλος επιλέχθηκε ως ένας αθλητής δημοφιλούς σπορ, που εκφράζει αυτή τη νέα γενιά και η χορηγία ήρθε με τη βοήθεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Οι συζητήσεις άρχισαν από καιρό, προχώρησαν έπειτα από το δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο στο απλό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος νέων, ενώ η συμφωνία έκλεισε και τυπικά μετά την 5η θέση στο απλό και την 9η στο ομαδικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες νέων. Ο Ελευσίνιος πρωταθλητής επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα από αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ξένη ομάδα του, τη σουηδική Έσλοβ, αύριο αναχωρεί με τον προπονητή του για την Αυστραλία και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων και η αναμφίβολα η θετικότατη εξέλιξη με τη χορηγία τον ενισχύει και τον ωθεί να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικός στο διεθνές στερέωμα και να κυνηγήσει νέες μεγάλες επιτυχίες. Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο Σγουρόπουλος μίλησε με την παρουσία κάμερας στο ελληνικό αθλητικό σάιτ gazzetta.gr. Στο λινκ http://www.gazzetta.gr/other-sports/ping-pong/article/1287955/sgoyropoylos-oneiro-zois-i-symmetohi-stoys-olympiakoys-agones-gtv μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη, που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Αντώνη Καλκαβούρα με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας του με τη bwin.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ