Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Νέα πρόσκληση σε δράση για τις μικρές ηλικίες το 3ο πατρινό όπεν στη μνήμη Γιάννη Ασημακόπουλου

Με ανοιχτό πρωτάθλημα, που καθιερώνεται πια κι έχει κερδίσει την αναγνώριση των ανθρώπων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, θα μπει ο χειμώνας για τους μικρούς σε ηλικία αθλητές. Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Δεκεμβρίου θα γίνει στην Πάτρα το 3ο όπεν εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων και παμπαίδων-παγκορασίδων, που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., Ιωάννη Ασημακόπουλου. Η Τ.Ε. της ομοσπονδίας είναι η διοργανώτρια, το ανοιχτό πανελλήνιο πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί και πάλι στο κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας στην αχαϊκή πρωτεύουσα και θα είναι το 4ο φετινό στη σειρά για τις μικρές κατηγορίες. Έχουν προηγηθεί αυτά στην Ελευσίνα, την Αθήνα και την Πορταριά Πηλίου. Την ίδια περίοδο πάντως, δεν θα έχουν μόνο οι μικροί αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά και οι μεγάλοι. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α.-Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας προκήρυξε το 1ο όπεν της σεζόν για βετεράνους και ανεξάρτητους αθλητές και θα το διοργανώσει στη Θεσσαλονίκη στις 2 Δεκεμβρίου.

Το τουρνουά της Πάτρας περιλαμβάνει μόνο το αγώνισμα του απλού και δικαίωμα συμμετοχής έχουν έφηβοι και νεάνιδες γεννηθέντες μετά την 1η Ιανουαρίου 1994, παίδες και κορασίδες γεννηθέντες μετά την 1η Ιανουαρίου 1997, παμπαίδων και παγκορασίδες, που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2000.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι σε εξέλιξη στο on line σύστημα δηλώσεων στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας (www.httf.gr/entries) και το σχετικό παράβολο για κάθε αθλητή-αθλήτρια είναι 20 ευρώ (τις εξαιρέσεις για τους πρώτους αθλητές των πινάκων αξιολόγησης, όπως και κάποιες εκπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις δουν στην προκήρυξη των αγώνων).

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος θα γίνει με ομίλους και η δεύτερη με νοκ άουτ ματς, ενώ αν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος μπορεί να διεξαχθούν και αγώνες «παρηγοριάς», οι οποίοι όμως δεν θα αξιολογούνται στο ελληνικό rankinglist. Στόχος του πρωταθλήματος είναι οι συμμετέχοντες να λάβουν μέρος σε όσο το δυνατό περισσότερους αγώνες και με νικητή των καλύτερο των 5 σετ. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 30/11/2012 και ώρα 19:00, στο γυμναστήριο των αγώνων.

Αναλυτικά όλες οι πληροφορίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.openpatras.com) και στο σάιτ της ομοσπονδίας (www.httf.gr). Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία οι φίλοι του αθλήματος μπορούν ν’ απευθύνονται στη γραμματεία της Τοπικής Επιτροπής (Μαρία Χατζηφώτη 2610 335141). Διευθυντής αγώνων είναι ο νέος πρόεδρος της Τ.Ε. της ομοσπονδίας Παναγιώτης Τζόβολος 6975 101700.

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Το 1ο τουρνουά βετεράνων και ανεξαρτήτων 2012-2013 θα διεξαχθεί στην αίθουσα κλιμακίου επίλεκτων αθλητών την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου. Είναι ατομικό και περιλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες:

α.   Βετεράνων ετών 40- 49

β.   Βετεράνων ετών 50- 59

γ.   Βετεράνων ετών 60 +

——————————————

δ.   Ανεξαρτήτων – 40

ε.   Ανεξαρτήτων 41- 50

στ. Ανεξαρτήτων 51+

Η αποστολή των συμμετοχών θα γίνεται στα γραφεία της Τ.Ε. Β. Ελλάδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση temaked@httf.gr ή στο fax 2310237108. Το παράβολο συμμετοχής είναι 15 ευρώ. Η κλήρωση του τουρνουά θα γίνει επί τόπου στις 09.30, οι αγώνες θ’ αρχίσουν στις 10.00, στην πρώτη φάση θα υπάρχουν όμιλοι και στη συνέχεια απλό νοκ άουτ.

 

                                     

 

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ