Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Αθλητικό Δίκαιο

Mε μεγάλη μας χαρά, σας ενημερώνουμε ότι το CityUnityCollege σε συνεργασία με το Ελβετικό Πανεπιστήμιο EuropeanUniversityEurAkaSwitzerland και την επιστημονική υποστήριξη του Ινστιτούτου Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (ΙΔΕΑΔ) προσφέρει μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στοΑθλητικό Δίκαιο.Το πρόγραμμα ξεκινά18 Φεβρουαρίουγια το εαρινό εξάμηνο και μέσα Οκτωβρίου για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Διάρκεια φοίτησης: δύο (2) έτη πλήρους φοίτησης
Γλώσσα διδασκαλίας:Όλα τα μαθήματα και οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στην ελληνική γλώσσα.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη ειδικών επιστημόνων, τόσο στον τομέα παραγωγής και εφαρμογής του αθλητικού δικαίου και της αθλητικής δικαιοσύνης, όσο και στον τομέα της οργάνωσης και διοίκησης του αθλητισμού, με εξειδικευμένες γνώσεις και αναλυτικές ικανότητες και δεξιότητες, για την επιτυχή αντιμετώπιση τόσο των νομικών όσο και των διοικητικών θεμάτων του αθλητισμού.

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στο αθλητικό δίκαιο, παρέχει στους φοιτητές εξειδικευμένη γνώση στο δίκαιο που διέπει την δομή, οργάνωση και λειτουργία του αθλητισμού, καθώς και τις έννομες σχέσεις που αναπτύσσονται σ’ αυτόν και εφοδιάζει τους σπουδαστές του με εξειδικευμένες γνώσεις για άσκηση αθλητικής δικηγορίας αλλά και για ανώτερες διοικητικές θέσεις σε αντίστοιχες οργανωτικές λειτουργίες του αθλητισμού.

Στη σημερινή εποχή, ο ρόλος του αθλητισμού στη κοινωνία αυξάνεται ολοένα, ως απόρροια της ανάπτυξης του ιδιωτικού- οικονομικού όσο και του δημοσίου ενδιαφέροντος γι’ αυτόν. Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα δίνει έμφαση στην αθλητικο-νομική κατάρτιση, συγχρόνως όμως και την κριτική σκέψη αλλά και την πρακτική εφαρμογή, χρησιμοποιώντας μελέτες περίπτωσης από το αθλητικό γίγνεσθαι.

 

Προκειμένου να εγγραφούν οι φοιτητές στο πρόγραμμα θα πρέπει να καταθέσουν φάκελο με τα εξής δικαιολογητικά:

• Αίτηση του πανεπιστημίου

• Φωτοτυπία ταυτότητας

• Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου και αναλυτικής βαθμολογίας

• Πιστοποίηση αγγλικής γλώσσας, (εάν υπάρχει)

• Βιογραφικό Σημείωμα

• (2) Συστατικές Επιστολές

 

Σχετικά με το οικονομικό σκέλος του προγράμματοςειδικά για τα μέλη μας καιγια εγγραφή έως 31/01 μπορείτε να επωφεληθείτε της έκπτωσης 30% επί του συνόλου των διδάκτρων

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο ακόλουθο link όπως και για το Κολλέγιό μας ή να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη κ. Ηλέκτρα Λάζαρη στο 2103243222.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερα

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ