Ημερίδα Γονέων & Κηδεμόνων 24/2/19,Sports Excellence

Αγαπητές κυρίες και Αγαπητοί κύριοι,

 Η Μονάδα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence, της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), διοργανώνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 και ώρες 10:00πμ – 13:15μμ στο Ορθοπαιδικό Κέντρο Έρευνας και Εκπαίδευσης «Παναγιώτης Ν. Σουκάκος» του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ», Ρίμινι 1, Χαϊδάρι Αττικής, ημερίδα γονέων και κηδεμόνων με θέμα «Περιβάλλον Ανάπτυξης Νέων Αθλητών και Νεαρών Αθλητριών».

 Η ημερίδα απευθύνεται στους γονείς – κηδεμόνες των αθλητών και αθλητριών του προγράμματος Sports Excellence, αλλά και όλων των αθλητών – αθλητριών που προπονούνται στην Ελλάδα, καθώς αποτελούν ένα βασικό στοιχείο για το ολιστικό περιβάλλον ανάπτυξης αυτών προς την Αθλητική Αριστεία.

 Περισσότερες πληροφορίες αλλά και το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας θα βρείτε στον κάτωθι σύνδεσμο:

 

https://we.tl/t-gr8L4o2sZZ

 Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε όπως μεταβείτε στην διεύθυνση:

 https://doodle.com/poll/wf35qumzdn5uui7d

(Μέγιστος αριθμός συμμετοχών 150 άτομα)

 Παρακαλούμε πολύ, όπως ενημερώσετε με τη σειρά σας τα σωματεία – συλλόγους της ομοσπονδίας σας αλλά και τους γονείς – κηδεμόνες των αθλητών / αθλητριών σας.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία,

 

Με εκτίμηση,

Γκόβαρη Ανέζα

Υπεύθυνη Εξυπηρέτησης Αθλητών, Προπονητών & Ομάδων

www.sportsexcellence.gr

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">agovari@randp.gr

 

gpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped