Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Προκηρύσσονται οι Πανελλήνιοι Αγώνες Λυκείων 2018-2019

Sxoliko omadiko_mathiton_aponomi

Sxoliko omadiko_mathiton_aponomiΘα έχουν και φέτος τη δική τους πανελλήνια διοργάνωση στην επιτραπέζια αντισφαίριση οι μαθητές και οι μαθήτριες της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. για τη σχολική περίοδο 2018-2019 θα διεξαχθούν στις 10 και 11 Απριλίου και εντός των ημερών αναμένεται να κυκλοφορήσει η σχετική προκήρυξη από τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.Πέρσι το αντίστοιχο πρωτάθλημα είχε φιλοξενηθεί στην Πάτρα, φέτος θα γίνει πάλι σε εδάφη της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στο κλειστό γυμναστήριο στο Δερβένι. Το καθιερωμένο ετήσιο πρωτάθλημα θα περιλαμβάνει φέτος μόνο τα ατομικά αγωνίσματα μαθητών και μαθητριών. Το συνδιοργανώνει η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μαζί με τη Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καθώς και τον τοπικό Α.Ο. Ξυλοκάστρου, που καλλιεργεί την επιτραπέζια αντισφαίριση.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν οι μαθητές/τριες, που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.), ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του ΥΠ.Π.Ε.Θ., του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου και  έχουν γεννηθεί τα έτη 2001, 2002 & 2003 με την προϋπόθεση να φοιτά στην Α΄ Λυκείου).

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΠΕΝ ΤΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

Με το Δερβένι σχετίζεται και το επόμενο θέμα, καθώς στην παραθαλάσσια κωμόπολη του νομού Κορινθίας θα γίνει τον ερχόμενο μήνα το τελευταίο αναπτυξιακό τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Προκηρύχθηκε συγκεκριμένα το «1ο ανοιχτό Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ξυλόκαστρο 2019», το οποίο διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλοκάστρου σε συνεργασία (Α.Ο.Ξ.) με την Τοπική Επιτροπή Δυτικής Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ,Α. και την υποστήριξη του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Το όπεν θα διεξαχθεί στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Δερβενίου και δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης στις 13 και 14 Απριλίου. Όπως όλα τα τουρνουά έτσι κι αυτό αφορά στις κατηγορίες Νέων ανδρών-Νέων γυναικών, νέων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων, παμπαίδων-παγκορασίδων και μίνι παμπαίδων-μίνι παγκορασίδων. Η προθεσμία για τις ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. άρχισε την περασμένη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου. Για κάθε αθλητή/τρια το παράβολο συμμετοχής είναι 25 ευρώ. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ απευθύνονται στη γραμματέα της Τ.Ε. Δυτικής Ελλάδας Μαρία Χατζηφώτη (2610-335141) στον πρόεδρο της Τ.Ε. Παναγιώτη Τζόβολο (6975-101700) ή στον Βλάση Γεωργίου από τον Α.Ο. Ξυλοκάστρου (6947-892871). Στο μεταξύ βέβαια, πριν από τους αγώνες του Ξυλοκάστρου έρχεται και τραβάει όλο το ενδιαφέρον το αναπτυξιακό τουρνουά της Αλεξανδρούπολης. Διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» σε συνεργασία της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τα τοπικά σωματεία του Εθνικού και του Φάρου. Στην αυριανή προαναγγελία των αγώνων θα δημοσιευτεί το αναλυτικό ρεπορτάζ για το τουρνουά του Έβρου.

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ