Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Η Αλεξανδρούπολη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά της

Afisa Alexandroupolis_2019

Afisa Alexandroupolis_2019Τα φετινά αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τη Βόρεια Ελλάδα ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη. Ο τελευταίος σταθμός θα είναι μία πόλη με παράδοση στην επιτραπέζια αντισφαίριση, μία πόλη που έχει να επιδείξει πρόοδο όχι μόνο στη μαζικοποίηση, αλλά και στον πρωταθλητισμό βγάζοντας και διεθνείς αθλητές από τις νεαρές ηλικίες. Η μεγαλύτερη πόλη της Θράκης πραγματοποιεί αύριο και μεθαύριο το 2ο αναπτυξιακό τουρνουά της με πανελλήνια εμβέλεια και όπως πέρσι, τέτοιο καιρό, θέλει ν’ αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και να τιμήσει το αύριο του αθλήματος. Το όπεν φιλοξενείται ξανά στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» κι έχει και φέτος μεγάλη απήχηση, καθώς πρόκειται να συγκεντρώσει 181 αθλητές κι αθλήτριες από 31 σωματεία όλης της χώρας. Είναι το 10ο και προτελευταίο γενικά στο καλεντάρι της περιόδου 2018-2019 και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με τα σωματεία του Εθνικού και του Φάρου Αλεξανδρούπολης.

Παρότι βαδίζουμε προς το τέλος των φετινών αναπτυξιακών πρωταθλημάτων εμφανίζει μεγάλο αριθμό συμμετοχών και η πρωτεύουσα του νομού Έβρου και είναι σημαντικό που κατέστη δυνατό να γίνουν οι 8 από τις 10 ηλικιακές κατηγορίες, που πάντα προκηρύσσονται. Οι 181 τελικές δηλώσεις χωρίζονται σε 22 νέους, 8 νεάνιδες, 42 παίδες, 15 κορασίδες, 53 παμπαίδες, 21 παγκορασίδες, 12 μίνι παμπαίδες και 8 μίνι παγκορασίδες (οι κληρώσεις και άλλες πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://www.ttscore.io/customer/24). Εκτός φυσικά από την Αλεξανδρούπολη θα υπάρχουν συμμετοχές από τη Λέσβο, τη Θεσσαλονίκη, την Καστοριά, τη Λάρισα, την Ορεστιάδα, την Αθήνα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Καβάλα, τη Φλώρινα, την Κορινθία, τα Χανιά, την Έδεσσα, τα Ιωάννινα και την Καρδίτσα.

Δυνατά ονόματα απ’ όλες τις κατηγορίες εγγυώνται θέαμα και συναγωνισμό, άσχετα αν έχει κριθεί για πολλά παιδιά η θέση στον μεγάλο τελικό και φυσιολογικά απουσιάζουν κορυφαίοι αθλητές από τους πίνακες αξιολόγησης. Τα δύο πρώτα φαβορί ανά κατηγορία είναι ο Κωνσταντίνος Στάμου και ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης στους νέους, η Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου και η Δέσποινα Μυτακίδου στις νεάνιδες, ο Νικηφόρος Μύρος και ο Αλεσσαντρο Φέλτσερ στους παίδες, η Χρυσή Φωτιάδου και η Δήμητρα Πετσίβα στις κορασίδες, ο Κωνσταντίνος Μηλικούδης και ο Γιώργος Κάλλιας στους παμπαίδες, η Ζωή Καζάκου και η Χρυσούλα Καμπουράκη στις παγκορασίδες ο Κωνσταντίνος Αλεξούδης και ο Ιωάννης Γιαννικόπουλος στους μίνι παμπαίδες, η Ζουμπουλία-Αγγελική Καραμπεάζη και η Δέσποινα Μενεξούδη στις μίνι παγκορασίδες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει αύριο στις 09:00 με τους ομίλους των παμπαίδων και στις 12:00 θα γίνει η τελετή έναρξης, όπου θα παραστούν και τοπικοί άρχοντες. Οι αγώνες του Σαββάτου αναμένεται να ολοκληρωθούν μετά τις 19:00 και την Κυριακή είναι πάλι στις 09:00 η ώρα έναρξης με διαβάθμιση. Οι τελικοί και των οκτώ κατηγοριών υπολογίζεται να γίνουν γύρω στις 3 παρά τέταρτο.

Από τις ετοιμασίες των διοργανωτών να σημειωθεί ότι το τουρνουά έχει προβληθεί επαρκώς από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης κι έχουν μπει μπάνερ με την αφίσα σε διάφορα σημεία της Αλεξανδρούπολης. Επίσης, θα υπάρξει και livestreaming, προσφορά από τα δύο τοπικά σωματεία και τoλινκ της μετάδοσης είναι https://www.youtube.com/watch?v=_lBf3eLIUyg&feature=share&fbclid=IwAR0hLk-MquXQpxCuk9rRnWdr_KqUZY_33w_iA7_aT9EoplR2se4y4O03pb8.

Η τελετή έναρξης θα περιλαμβάνει και μίνι καλλιτεχνικό μέρος με χορευτικό. Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός και ο Α.Σ. Φάρος θα μοιράσουν στους αθλητές δύο διαφορετικές σακούλες με σνακ και τοπικά προϊόντα, μία το Σάββατο και άλλη μία την Κυριακή.

Ξεχωριστή σημασία έχει το γεγονός ότι το πρωτάθλημα αύξησε τους υποστηρικτές του. Συνολικά 36 χορηγοί προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους για την επιτυχία και του 2ου πανελληνίου τουρνουά και είναι οι εξής:

1. Sports Addict.gr Χορηγός Επικοινωνίας

2. Αχυρώνας

3. Βολιώτικο

4. Αστυνέα

5. Ramada Plaza Thraki

6. Glassdrive Δάρμης Παντελής

7. +ουσία

8. Γιαλός Μεζεδοπωλείο

9. Χάραμα στη θάλασσα

10. Dias Hotel

11. Γεωργικά Εφόδια Δερνεξής Κωνσταντίνος

12. The Green Bar Salads Juices Snacks

13. Abakas Κρεοφαγείον

14. Μπακαλόγατος

15. Λούκουλος

16. Περίγυρος

17. Λογιστικό γραφείο Φωτεινός Φώτιος

18. Al Faro

19. Ιχθυοπωλείο Μεσόγειος

20. Ωκεανίς Hotel

21. Αθηνά Hotel

22. Alkyon Hotel

23. Park Hotel

24. Κοκοράκι

25. Chicken Story

26. ΤυροκομείοΠαπανικολάου

27. Moto Access

28. Σαρικάς

29. Αξίερος-Αξιόκερσα-Κύματα

30. Re/Max

31. Samothraki Village Hotel

32. Super Market Αλέξανδρος

33. Pizza Da Bruno

34. Αρκοκυλιότησα

35. Φωτογραφείο Δήμου

36. Φυτώριο Γιαντζάκη

                                              

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ