Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Υπουργείο Παιδείας:Προγραμματισμός εισόδου στα σχολεία για το σχ. έτος 2019-2020

images eisodos schools18

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε  ότι :  οι  Αθλητικές Ομοσπονδίες,  που επιθυμούν άδεια εισόδου στα σχολεία όλης της χώρας για το σχολικό έτος 2018-2019:     (α) επιλεγμένων καθηγητών Φυσικής Αγωγής,  (β) προπονητών και  (γ) διακεκριμένων αθλητών,  δύνανται να υποβάλλουν σχετική αίτηση έως και την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019 . Τα αιτήματα που θα κατατίθενται πέραν της ανωτέρω ημερομηνίας δεν θα εξετάζονται. Οι άδειες εισόδου θα εγκρίνονται μόνο εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:                    1. Οι επισκέψεις των επιλεγμένων εκπροσώπων θα υλοποιούνται μετά από συνεννόηση με τους εκάστοτε Διευθυντές των σχολικών μονάδων και με απόφαση των αντίστοιχων Συλλόγων Διδασκόντων.

α. έγκυρο Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) και

β. ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση των γονέων/κηδεμόνων με ευθύνη των οποίων θα εξασφαλιστεί η δυνατότητα συμμετοχής τους σε αυτές.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ενημερώνει όλες και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι μπορούν να υποβάλλουν στην Ομοσπονδία γραπτά  αιτήματα          ( info@httf.gr) για είσοδο στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,  έως και την Τρίτη 18  Ιουνίου  2019. Η Ομοσπονδία  θα ελέγξει τυπικά και ουσιαστικά  τα αιτήματα που θα υποβληθούν και θα τα διαβιβάσει, με  αυστηρή προϋπόθεση ότι πληρούνται όλοι οι όροι  που θέτει η αρμόδια Διεύθυνση Φ.Α. του Υπουργείου Παιδείας αλλά και η δυνατότητα άρτιας (υλικοτεχνικά) και επιστημονικά προβολής του αθλήματος. 

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να κατεβάσετε την απαιτούμενη αίτηση

Σας παρακαλούμε το κάθε αίτημα να είναι τεκμηριωμένο. Να αναφέρετε το ή τα σχολεία που επιθυμείτε να επισκεφθείτε, την Περιφέρεια στην οποία ανήκουν,  και την βαθμίδα της εκπαίδευσης.                                                                                                                                 Τέλος, απαιτείται:

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ  του ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ  ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ

images eisodos schools18

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ