Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και Π.Σ.Α.Τ. βραβεύουν τους πρωταθλητές των Α.Με.Α. Μουχθή και Χατζηκυριάκο

Spain open_AMEA_Mouxthi-Xatzi_stin_aponomi

Spain open_AMEA_Mouxthi-Xatzi_stin_aponomiΤελευταίες ετοιμασίες για το 9ο ατομικό τουρνουά πινγκ πονγκ για τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τα Σάββατο 8 Ιουνίου, στην ομοσπονδιακή αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, είναι το νέο ραντεβού και οι συνδιοργανωτές Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου περιμένουν και φέτος τους φίλους του αθλήματος από τα media για πολύ παιχνίδι, παρέα και χαλάρωση. Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. (φαξ 210-5223455, e-mail: info@httf.gr) ή στον Π.ΣΑ.Τ. (φαξ 210-3635777, e-mail: psat@otenet.gr). Το 9ο πρωτάθλημα των Μ.Μ.Ε. στηρίζει το σπουδαίο έργο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, «Κιβωτός του Κόσμου». Παράλληλα κανονίστηκαν ορισμένες ακόμα κινήσεις, που μεγαλώνουν την οντότητα της καθιερωμένης αθλητικής εκδήλωσης. Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και ο Π.Σ.Α.Τ. θ’ απονείμουν τιμητικές πλακέτες στους πρωταθλητές επιτραπέζιας αντισφαίρισης των Ατόμων Με Αναπηρίες Γιώργο Μουχθή και Μάριο Χατζηκυριάκο με αφορμή το ιστορικό χάλκινο μετάλλιο σε διεθνές τουρνουά, που κατέκτησαν για την Ελλάδα, τον Μάρτιο στην Ισπανία.

Επίσης, εκτός από τα καθιερωμένα δώρα της ομοσπονδίας προς τους συμμετέχοντες, οι φετινές κληρώσεις θα έχουν δώρα και από χορηγούς, ενώ η Ακαδημία επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Άρη Καλαμακίου στην Αργυρούπολη διαθέτει δωρεάν αυτή τη βδομάδα την αίθουσα της σε συμμετέχοντες του τουρνουά για προπονήσεις.

Οι αγώνες αρχίζουν μετά τις 10 το πρωί με την κατηγορία των νυν και πρώην αθλητών. Η βράβευση του Μουχθή και του Χατζηκυριάκου θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου (υπολογίζεται γύρω στη 1) όταν θα έχει ολοκληρωθεί η φάση των γκρουπ στην κατηγορία των ανεξαρτήτων. Οι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι από τον χώρο των αθλητών με αναπηρίες, πρωταθλητής και δευτεραθλητής Ελλάδας αντίστοιχα στη φετινή σεζόν στην κλάση 6 (αυτή με τη μεγαλύτερη αναπηρία από τους όρθιους) είχαν πάρει την 3η θέση στο ομαδικό στο ισπανικό όπεν του 2019. Στο συγκεκριμένο αγώνισμα ήταν το πρώτο μετάλλιο στο εξωτερικό με αμιγώς ελληνική σύνθεση (γιατί έχουν έρθει μετάλλια με ξένους συμπαίκτες) και για όσους γνωρίζουν τις δυσκολίες ήταν επιτυχία με ξεχωριστή σημασία και μαρτυρά την πρόοδο του αθλήματος στο κομμάτι των Α.Με.Α. στη χώρα μας.

ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

Όσον αφορά στις κληρώσεις για δώρα, θα υπάρχουν προσφορές από το Maracana Grill του Γιάννη (Ζοάο) Πασχαλίδη με γεύμα για δύο άτομα, όπως και με είδη πινγκ πονγκ από τα καταστήματα GPSports του Γιώργου Πετρόχειλου και LYNXSports του Γιάννη Καρδιακού.

Τέλος, όσοι από τους συμμετέχοντες θέλουν να κάνουν κάποια προπόνηση μέχρι το τουρνουά η Ακαδημία πινγκ πονγκ του Άρη Καλαμακίου στην Αργυρούπολη (Λ. Βουλιαγμένης 570) διαθέτει δωρεάν μέχρι και την Παρασκευή τη νέα και όμορφη αίθουσά της. Από τις 9μμ κι έπειτα κάθε μέρα όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να πάνε για προπόνηση απλά καλό είναι να ειδοποιήσουν με ένα τηλεφώνημα ή το γραφείο Τύπου της ΕΦΟΕπΑ Γιάννη Φάκαρο (6974-016302) ή τον υπεύθυνο προπονητή της Ακαδημίας Χρήστο Λάμη (6977-231042).

Οι συνδιοργανωτές του τουρνουά ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς, όπως και την Ακαδημία πινγκ πονγκ στην Αργυρούπολη για τις προσφορές.

Θυμίζουμε ότι αναλυτικά η προκήρυξη των αγώνων υπάρχει στο λινκ https://www.httf.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4996;9o-protathlima-ergazomenon-sta-mme-i-prokiryksi&catid=2;2012-03-08-10-19-52&Itemid=8

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ