Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τα αυριανά ματς των διεθνών μας στα ατομικά αγωνίσματα στην Οστράβα

Kordoutis Iasonas_service

Kordoutis Iasonas_serviceΕυρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων μέρος δεύτερο με τα ατομικά αγωνίσματα από την Παρασκευή. Συνολικά δέκα είναι τα αγωνίσματα με απλό και διπλό στις τέσσερις κατηγορίες και με το διπλό μικτό σε νέους και παίδες και οι Έλληνες αθλητές αρχίζουν από αύριο τους αγώνες τους είτε σε προκριματικά είτε σε 1ο γύρο. Σε άλλα αγωνίσματα τα νοκ άουτ αρχίζουν το Σάββατο. Να δούμε τους αντιπάλους των διεθνών μας στο αυριανό πρόγραμμα. Στο απλό νέων μετέχουν στον προκριματικό γύρο και τα τέσσερα παιδιά. Ο Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης αντιμετωπίζει τον Ισραηλινό Γιανίβ Καρμαζίν, ο Ιάσονας Κορδούτης (φωτό) τον Αρμένιο Μελκόν Χοβανισιάν, ο Γεράσιμος Πετρής τον Βόσνιο Εμίρ Μούγιτσιτς και ο Ζήσης Δουκέρης τον Κοσοβάρο Κρέσνικ Μαχμούτι. Στο απλό νεανίδων μετέχουν στα προκριματικά οι τρεις από τις τέσσερις αθλήτριές μας. Η Ευαγγελία Τρωαδίτη συναντά την Κροάτισσα Ζάρα Ίλιτς, η Ντανιέλα Γραμματοπούλου τη Βόσνια Χαρίσα Μεζέτοβιτς και η Ελισάβετ Χατζηκύρκα την Αρμένισσα Έλεν Μπακτσαγιάν. Χωρίς αγώνα περνάει στον 1ο γύρο η Ιωάννα Γερασιμάτου. Στο απλό παίδων θα παίξει αύριο στον προκριματικό γύρο ο Αλεσσάντρο Φέλτσερ. Κληρώθηκε ν’ αντιμετωπίσει τον Βούλγαρο Στόγιαν Ζέικοφ.

Στο απλό κορασίδων οι Ελληνίδες είναι απευθείας για τον 1ο γύρο το Σάββατο.

Προκριματικό γύρο έχει και το διπλό νέων. Εκεί ο Πετρής και ο Δουκέρης αναμετρώνται την Παρασκευή με τους Γιάκομπ Μπέρστρομ/Στέβεν Γκόργκες από το Λουξεμβούργο. Ο αγώνας γίνεται στο τραπέζι 1 στις 15:15 και θα έχει ζωντανή μετάδοση στο ίντερνετ (https://www.laola1.tv/en-int/livestream/2019-07-12-ostrava-table-1-len). Ο Χατζηλυγερούδης με τον Κορδούτη τίθενται αντιμέτωποι με τους Φέλιξ Κοσμόλιτσι/Ντανίλα Τίτοφ από τη Μολδαβία.

Στο διπλό μικτό νέων και τον προκριματικό γύρο οι Κορδούτης/Τρωαδίτη κοντράρονται με τους Τζόναθαν Φαν Ντέσελ/Νι Σιαογίνγκ από το Λουξεμβούργο, ο Δούκερης με τη Χατζηκύρκα με τους Κάρλιν Ζοθρ Μιούλεν/Φλορίς Φαν Λίεροπ από την Ολλανδία και ο Χατζηλυγερούδης με τη Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου με τις Γιουσέλ Οτσάκ/Γκαμζέ Σοτρά από την Τουρκία.

Τέλος, στον 1ο γύρο του διπλού μικτού παίδων οι Γιαννούτσος/Φωτιάδου συναντούν το ιταλικό ζευγάρι Αντόνιο Τζιορντάνο/Μίριαμ Καρνοβάλε, οι Μαδέσης/Μεραμβελλιωτάκη τους Ράφαελ Στουτς/Νατάσα Τζόρτζεβιτς από την Αυστρία και ο Φέλτσερ με την Ισπανίδα Γιάνα Ριέρα τους Λεβέντε Κρεμπς/Κίρα Μπάλογκ από την Ουγγαρία. Βyeστον 1ο γύρο έχουν η Παπαδημητρίου με τον Τσέχο Σιμόν Μπέλικ, οι οποίοι αρχίζουν από τη βάση του ταμπλό ως 2ο φαβορί του αγωνίσματος.

 

Μοιράσου το άρθρο:

Σχετικά Άρθρα
EFOEPA Logo

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ