Προπονητικό καμπ με… άρωμα Κίνας στη Φλώρινα-Η ενημέρωση από τις Σάρισες

Kinezos canp_SarisesΠροπονητικό καμπ με την παρουσία Κινέζων οργανώνει ο ΑΣΕΑ Σάρισες Φλώρινας και το διοικητικό του συμβούλιο απέστειλε στην Ε.Φ.Ο.Επ.Α. τη σχετική ενημέρωση:

«Είναι γνωστό στον χώρο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και γενικά στον αθλητικό κόσμο ότι η κυρίαρχη χώρα στο πινγκ πονγκ είναι η Κίνα. Εδώ και δεκαετίες η Κίνα πρωταγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις (Ολυμπιακοί αγώνες, Παγκόσμια Πρωταθλήματα, κλπ) κατακτώντας σχεδόν όλα τα μετάλλια.

Για την Κίνα η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι εθνικό σπορ με εκατομμύρια αθλητές να ασχολούνται με το άθλημα σε όλη την επικράτεια της μεγαλύτερης χώρας του κόσμου. Οι Ευρωπαίοι, οι Ιάπωνες και οι Κορεάτες προσπαθούν να πλησιάσουν τους Κινέζους χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι Κινέζοι άντρες και γυναίκες σαρώνουν σε όλα τα επίπεδα. Τι είναι αυτό που κάνει τους Κινέζους να ξεχωρίζουν; Ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας τους;

Οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας πρωτοπόροι στο άθλημα φέρνουν στη Φλώρινα δύο μεγάλους Κινέζους προπονητές για να διδάξουν το άθλημα, όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Πρόκειται για τον Hong Bin Zhu, βασικό στην Εθνική Αντρών Κίνας την δεκαετία ’80 και νυν προπονητή στην Γαλλία και την προπονήτρια Fang Liu Zhu με μεγάλη καριέρα ως αθλήτρια στην Κίνα και νυν προπονήτρια στη Γαλλία. Μαζί τους έρχονται για sparing partner οι αθλητές Yuhua Liu, διεθνής αθλήτρια με την Εθνική Γαλλίας Γυναικών και νυν αθλήτρια των ΣΑΡΙΣΩΝ, Run Dong Zhu και Alexandra Zhu, δευτεραθλήτρια Γαλλίας 2019 στο διπλό παγκορασίδων.

Όλοι οι παραπάνω θα παραμείνουν στην Φλώρινα το διάστημα από 26/7/2019-1/8/2019 και θα διδάξουν στο προπονητικό καμπ που διοργανώνουν οι ΣΑΡΙΣΕΣ με την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.. Μαζί τους και ο καταξιωμένος προπονητής της ομάδας Liviu Predoaica.

Το κέρδος για όσους πάρουν μέρος στο καμπ θα είναι τεράστιο όσο και ανεπανάληπτο. Τα παιδιά μας θα έχουν μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μεγάλους προπονητές από την Κίνα με περγαμηνές και παγκόσμιο κύρος. Το καμπ απευθύνεται και σε παιδιά από όλη την Ελλάδα που επιθυμούν να έχουν προπόνηση που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα.

ΟΙ ΣΑΡΙΣΕΣ κάνουν το μεγάλο βήμα και είναι σίγουρες ότι οι 7 ημέρες του καμπ θα μείνουν αξέχαστες για όσους/ες πάρουν μέρος».

gpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped