Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.) «Ειδικό Πρόγραμμα για την Στήριξη των Ελληνογερμανικών Ανταλλαγών Νέων».

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία (ΕΘΝ.Ο.Α.), ως εθνικός συντονιστής του Προγράμματος Ελληνογερμανικής Συνεργασίας για τη Νεολαία, το οποίο στοχεύει στην στήριξη ανταλλαγών νέων και συμβούλων νέων από την Ελλάδα και την Γερμανία με στόχο την υλοποίηση κοινών δράσεων και μέσω του οποίου επιχορηγούνται δράσεις: πολιτιστικών θεμάτων,  αθλητικών θεμάτων (οι οποίες προωθούν και τα πολιτιστικά στοιχεία των δύο χωρών), δράσεις σε τόπους κοινής μνήμης,  προσκαλεί και ενημερώνει για την δυνατότητα συμμετοχής νέων αθλητών και αθλητριών ή ομάδων,  στο «Ειδικό Πρόγραμμα για την Στήριξη των Ελληνογερμανικών Ανταλλαγών Νέων».
Η συμμετοχή αφορά σε  οργανώσεις νέων, συλλόγους, σχολεία, σωματεία και οργανωμένες αθλητικές ομάδες από Ελληνικής πλευράς, των οποίων η συμμετοχή επιχορηγείται από το Πρόγραμμα. Δυνατότητα συμμετοχής στο νέο κύκλο του Προγράμματος ομάδων ή μεμονωμένων αθλητών/ριών.

 Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας της ΕΘΝ.Ο.Α. με την Deutsche Sportjugend, κατά την οποία το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν πολλές συνεργασίες σε διάφορα αθλήματα,  σας καλεί  να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας  για τη συμμετοχή σας  στο πρόγραμμα.

Προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή στο Πρόγραμμα,  η 15η  Σεπτεμβρίου 2019.

Παρακαλούμε,   οι ενδιαφερόμενοι/ες  να απευθύνονται στην ΕΘΝ.Ο.Α. για περισσότερες πληροφορίες,  στο 210 6878912,  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

gpsportimages ΖΕΥΣ ΓΙΑ SITEimages genesispharma-logoimages new logo gerflor

stiga-728-looped